Pako Alkaser zamena za Zvezdinog Endiajea?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.09.23. | 20:05

Iskusni Španac, sa kojim su crveno-beli pregovararali ovog leta, mogao bi da nasledi Šerifa Endiajea u Adani Demir

Zahuktava se finiš prelaznog roka u turskom fudbalu, a u poslednja četiri dana letnjeg tržišta mogli bismo da gledamo okršaj tri tamošnja kluba za nekadašnjeg španskog reprezentativnog golgetera, Paka Alkasera. U pitanju su Adana Demir, Samsun i Eskišehir, koji će pokušati da angažuju nekadašnjeg igrača Valensije, Barselone, Dortmunda i Viljareala.

Adana Demir traži zamenu za Šerifa Endiajea koji je početkom meseca prešao u Crvenu zvezdu, pa je ušao u trku sa Samsuonom, koji već mesec i po dana pregovara sa igračem, i Eskišehirom, koji će takođe potražiti svoju šansu.

Izabrane vesti

Kao što ste već mogli da saznate na našem portalu, srpski šampion je mogao dodatno da zasladi ovaj prelazni rok, pošto su se vodili pregovori oko transfera sadašnjeg prvotimca Šardže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Opcija je bila da Alkaser stigne na jednogodišnju pozajmicu, ali je već bilo kasno, pošto se približio krajnji rok za registraciju igrača za Ligu šampiona. Stoga nije bilo moguće kompletirati posao sa papirološke strane.

Alkaser u Emiratima ima ugovor do jula 2025. godine, ali očigledno ima veliku želju da se vrati u Evropu, a Turska u ovom trenutku deluje kao najrealnija opcija. Prelazni rok u tamošnjem fudbalu ističe 15. septembra, baš kao i u Srbiji.


tagovi

Pako AlkaserŠerif Endiaje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara