Partizan pao u poslednjem minutu: Čukine rezerve slavile u Zemunelu, probudio se Cvetković

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.24. | 13:37

Gradski rivali, u utakmici koja je trajala sat vremena, pružili šansu igračima sa skromnijom ulogom

Period između zvaničnih obaveza Partizan i Čukarički su iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu i šansu ukažu igračima koji su trenutno u drugom planu. U dva poluvremena po 30 minuta pitanje pobednika između gradskih rivala rešeno je tek u završnici, odnosno u 59. minutu kada je Mihajlo Cvetković pogodio za minimalni trijumf gostiju.

Perspektivni napadač koji je na početku polusezone u zapećku, uspeo je da posle centaršuta Stankovića sa leve strane odlično primi loptu i potom rutinski savlada Krunića.

Izabrane vesti

Oba trenera šansu su pružila igračima sa skromnom minutažom ovog proleća, a među fudbalerima koji su izažli na teren SC Partizan Teleoptik bili su i "debitanti" urugvajski štoper Koruho Guzman iz Čukaričkog, kao i doskorašnji igrač Brđana, sada uzdanica crno-belih Aleksa Janković.

Prve dve šanse imali su domaći - najpre u šestom minutu kad je Živković centrirao, a Trifunović šutirao, pravo u Kaličanina, dok je tri minuta kasnije Mirčetić je ostao usamljen, ali je sa 17 metara šutirao pored gola.

Kako je meč odmicao Čukarički je bio sve bolji. Prvu ozbiljniju priliku imao je preko Ergelaša, koji je u 20. minutu šutirao pravo u golmana Partizana. Osam minuta kasnije Milojević je pokušao da iskoristi jednu grešku golmana crno-belih, ali se Krunić odmah iskupio. Vrlo lepa je bila akcija Brđana iz 30. minuta, Guzman je poslao dijagonalu do Stankovića, ovaj je odmah uposlio Uroša Miladinovića, koji je centrirao, a Melo je tukao glavom, pravo u golmana Partizana.

U drugom poluvremenu Petrić je pružio šansu još nekolicini rezervista, a jedan od njih, Mihajlo Cvetković, rešio je meč. Prethodno, viđeno je nekoliko šansi na obe strane. U 36. minutu probao je Milojević, posle odličnog prodora je i šutirao, ali je Krunić bio dobro postavljen. Tri minuta kasnije, loše je bila postavljena odbrana Čukaričkog, ali je Mirčetić iskosa sa desetak metara šutirao pravo u Samurovića.

Pre nego što je perspektivni fudbaler kluba sa Banovog brda postigao gol odluke, pretili su još Miladinović, koji je pogodio stativu, na jednoj strani, i Stefanović na drugoj.

Partizan – Čukarički 0:1 (0:0)

/Cvetković 59/

Stadion: SC „Teleoptik“ u Zemunu.

Sudija: Ivan Stamenković.

PARTIZAN: Krunić, Živković, Saničanin, Medina, Janković, Stjepanović, Kanute, Nikolić (od 31. Petrović), Trifunović, Mirčetić, Jovanović.

ČUKARIČKI: Kaličanin, Rogan, Subotić, Guzman, Stanković, Milojević, Lu. Stojanović, Nikčević, Ergelaš, U. Miladinović, Melo. Igrali su još: Samurović, Jo, La. Stojanović, Serafimović, Cvetković, M. Stojanović.


tagovi

ČukaričkiFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara