Komentari na vest

Partizan prodaje Mihajla Ilića u Seriju A

N

Neka ide

pre 4 meseca

ali nece se taj najesti hleba od fudbala.
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Klubu je novac neophodan, uprava ne radi ništa što se tiče finansija. Isključivo se živi od prodaje igrača, nekih manje zvučnih ispod žita. Prodaja Saldanje bi bilo direktni udar na klub, ali i prodaja Kristijana Belića. Posebno, što treba podeliti novac od prodaje sa Čukaričkim. Očito se išlo na bezobraznih 50% od buduće prodaje, i to klubu kome se godinama poklanjaju mladi, perspektivni igrači. Tako da bi od prodaje Belića sada dobili jedva 2 miliona evra, a mi igrača približnih kvaliteta ne možemo kupiti za taj novac, a kamoli za dosta manji, što ovi iz uprave žele. Uz Saldanju, Natka, Popovića, Belić je ključni igrač tima. Vidimo svaku polusezonu, koliko se mediji trude da se najbolji igrači Partizana prodaju, ne bi li se oslabio klub, a da se forsira samo jačanje kluba sa druge strane brda. To je već postalo neukusno.
D

Deyan X

pre 4 meseca

Mali ide za 5 mil e
A

Ajde bre

pre 4 meseca

to transparentno da se zna za koliko para pod kojim uslovima i ko to placa. Uslovi prodaje znaci Kes,pocek i td. Ako moze Terza da Kaze zasto nebi i Bazira mogao to da saopšti. Dokle ce se sve nesto kriti i držati u tajnosti?
b

bida

pre 4 meseca

imas u svim novinama 5 milki i 10 p0sto od naredne prodaje
K

Koliko sam

pre 4 meseca

nacuo ili 3 000 000 ili stečaj da ne kažem katanac.
b

bida

pre 4 meseca

stecaj negine tvom klubu ziv bio pa video 130 milki dugujete zato vam vodja trazi investitora za stadion pola pola
M

Mighty King

pre 4 meseca

Spominje li se igde za koji novac ide? Jel to ide i on za tepsiju ribe, samo da bi Vazura opstao još 6 meseci ili da se plate kirije za stanove po BG-u. Pod tepsijom ribe podrazumevam svaku svotu manju od 3, 4 miliona nečega. To je sada lova za potkusurivanje u fudbalu. Iole ozbiljnije cifre su sada 10+ miliona.
Ð

Ðoka

pre 4 meseca

Prodaja Ilića za sitan novac, ne donosi klubu ništa, tako da je najbolje da do leta ga ne prodaju, jer sada je pozvan u A selekciju, tako da će mu cena rasti, on je bolji od Erakovića, vredi slično Pavloviću, minimum 10.000.000 evra i 20% od sledeće prodaje.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

evo primer i poenta srpskog fudbala, gurni "svog "igraca isforsiraj i uvali na prvu ponudu . Klubovi nemaju nikakav plan , buducnost samo gledaju sto pre da gurnu sebi u dzep
p

postic

pre 4 meseca

Sta je ovaj odigrao da mozes reci daje bolji od Erakovica,protv kog tima je igrao iz Evrope da bi uporedio
G

Guess

pre 4 meseca

Realno treba ga prodati, očajan igrač i ko zna čija je on kombinacija. Koliko vredi videli smo protiv mladih Engleza ili protiv Danaca.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

da u pravu si ,po meni mali je prosek nema brzinu , za nasu ligu ok za nesto ozbiljnije ne verujem .
G

Goust

pre 4 meseca

Bas se usrecili, mali nista nije pokazao..
Б

Бибарс

pre 4 meseca

Треба продати Вазуру.

rising999phoenix@gmail.com

pre 4 meseca

Ostavljam mogućnost da nisam dobro procenio Ilića, možda ga ni dovoljno gledao, ali za razliku od ranijih štopera koje smo prodavali za ozbiljan novac, o ovom dečku nemam (za sada) neko naročito pozitivno mišljenje. Osim što je jasno da je od starta sezone pikiran kao projekat kluba pa je ostajao na terenu i posle svih tih blamaža naročito na početku sezone, da ne nabrajam sad kojih. Ali dobro...super za Partizan ako se ovaj transfer ostvari jer čini mi se da Partizan neće biti slabiji čak i ako niko ne dodje. Tek treba i da se vidi šta može Brazilac koji je presedeo ceo jesenji deo. Inače , lično mislim da je ta odbrana svakako daleko najslabiji deo tima i da su pojačanja obavezna i na bekovskim pozicijama. Ali po izjavama Kralja,sportski sektor tako ne misli . Te priče o zadnjem veznom i bočnom napadaču ..ok sve ali bez pojačanja pozadi i dalje ćemo biti realni autsajderi u odnosu na Zvezdu a naročito sada kada su vratili trenera koji će potpuno drugačije priči igračima od Bahara...
p

podesen

pre 4 meseca

Druze da Ilic igra u paru sa Dragovicem video bi kvalitet.Ovaku igra sa Svetom kiksarom pa i on pokazuje slabosti.Inace dobar igrac,nije Bolonja blesava.Ako su nasi blesavi,veruj ovi nisu.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

@podesen Stavi bilo koga uz Dragovica i izgledace bolje nego sto jeste. Imao si primjer u Erakovicu. Mali Ilic je isforsiran i u Italiju odlazi na racun tog forsiranja plus godine. Ono sto je objektivno je da nam je odbrana ocajna od kako je on usao u prvu postavu. Nije sigurno samo do njega, ali ocigledno da je i do njega kad ti npr. TSC uvali 4 gola, od toga 3 iz kornera.
n

no name_

pre 4 meseca

Slažem se sa tvojom dilemom. Na pr ako si bas talentan kao Dušan Vlahović, odes sa 18 adpriraš se, sa 19 standardan, sa 20 godina se boriš da da budeš prvi strelac u seri a. Kriza uvek dodje. U pravi si Nilkola Milenković je pokidao u Partizanu sa 18 godina, ali ne što mu fali da igra za tim koji bi igrao finale lige šampiona., ali videćemo. Strahijna Pavlović je pokidao u Partizanu sa 18 godina, posle se nije snasao u Francuskoj, sad u Austriji igra dobro. On je i veći talenata od Milenkovic, a pravi sud tek kad bude igrao u većem klubu, on je mladi od Nikole 4 godine. Još uvek ima 22 godine, a defanzivac je bolji tek što je straiji. A ovaj Ilić već skoro 21 godinu, mora još on mnogo da napreduje u inostranstvu da dodje na njihov nivo. Klubovi iz lige petice kad vide kvalitet daju novac i za mladog igrača, Milenković i nije mogo velik cifra, ali tržite bilo u krizi do te 2017. A vole da rizikuju sa mladim igračima za koje misle da će još da napreduju, a nisu pokazali kvalite dovoljan kao ovaj Ilić. Ili kao napadači Lazetić i Milovanović------------ Raspiah se ja, ali nešto drugo sam hteo da kažem.Najzanimljivi slučaj je Stefan Savić... Finale lige šampiona, osvaja Ligu Evrope sa Atletikom gde vec 3 god standardni defanzivac ekipe.On je crnogorac kako se našao u sezoni 09/10 sa 18g u Bsk Borči niko ne zna haha. I tek kad je Partizan prosao Andreleht 10/11 , Partizan ga kupuje da Krstajić ima podršku u grupnoj fazi. Videlo se da ima predsopozicije za solidnog defanzivca, ali opet zanimljivo da li bi imao takvu karijeru da nije došao u Partizan i za tu jednu sezonu. Verovatno i Partizanu i C.zvedi znaju barem za 1 mladog igrača na svakoj poziciji u ostilm klubovima koji bi mogli da igraju za njih iz ostalih timov u našoj ligi. A još zanimljivije što 99% mladih igrača kad odu u inostranstvo iz manjih klubova, ne ostvare nikakve karijere. Da dodam i Vojvodinu uz Partizan i Zvezdu,bar je do skora tako bilo. I tako.
n

no name_

pre 4 meseca

Slažem se sa tvojom dilemom. Na pr ako si bas talentan kao Dušan Vlahović, odes sa 18 adpriraš se, sa 19 standardan, sa 20 godina se boriš da da budeš prvi strelac u seri a. Kriza uvek dodje. U pravi si Nilkola Milenković je pokidao u Partizanu sa 18 godina, ali ne što mu fali da igra za tim koji bi igrao finale lige šampiona., ali videćemo. Strahijna Pavlović je pokidao u Partizanu sa 18 godina, posle se nije snasao u Francuskoj, sad u Austriji igra dobro. On je i veći talenata od Milenkovic, a pravi sud tek kad bude igrao u većem klubu, on je mladi od Nikole 4 godine. Još uvek ima 22 godine, a defanzivac je bolji tek što je straiji. A ovaj Ilić već skoro 21 godinu, mora još on mnogo da napreduje u inostranstvu da dodje na njihov nivo. Klubovi iz lige petice kad vide kvalitet daju novac i za mladog igrača, Milenković i nije mogo velik cifra, ali tržite bilo u krizi do te 2017. A vole da rizikuju sa mladim igračima za koje misle da će još da napreduju, a nisu pokazali kvalitt dovoljan kao ovaj Ilić. Ili kao napadači Lazetić i Milovanović------------ Raspiah se ja, ali nešto drugo sam hteo da kažem.Najzanimljivi slučaj je Stefan Savić... Finale lige šampiona, osvaja Ligu Evrope sa Atletikom gde vec 3 god standardni defanzivac ekipe.On je crnogorac kako se našao u sezoni 09/10 sa 18g u Bsk Borči niko ne zna haha. I tek kad je Partizan prosao Andreleht 10/11 , Partizan ga kupuje da Krstajić ima podršku u grupnoj fazi. Videlo se da ima predsopozicije za solidnog defanzivca, ali opet zanimljivo da li bi imao takvu karijeru da nije došao u Partizan i za tu jednu sezonu. Verovatno i Partizanu i C.zvedi znaju barem za 1 mladog igrača na svakoj poziciji u ostilm klubovima koji bi mogli da igraju za njih iz ostalih timov u našoj ligi. A još zanimljivije što 99% mladih igrača kad odu u inostranstvo iz manjih klubova, ne ostvare nikakve karijere. Da dodam i Vojvodinu uz Partizan i Zvezdu,bar je do skora tako bilo. I tako.
Š

Štetočina

pre 4 meseca

Sto ne prodate onog panja Sanicanina? Poklonite ga ako nista drugo.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Bolonja je ozbiljna takmicarska ekipa,igraju na nulu,motta odlican trener nema sta tamo Ilic da trazi...prosledice ga u primaveru i to je to....pa za sest meseci godinu da se vidi sta i kako. On trenutno SLS jedva moze da igra.
d

d. g.

pre 4 meseca

Pa ko će da igra halfa? Eto vama Siniše u prvoj postavi.
Г

ГЛАВАТИ.АЉБАНАЦ

pre 4 meseca

Илић Павловић Миленковић за потпуно уништавање српске репрезентације. Да су играли штопери Радничког из Кг и Чукаричког мање би примали голова на СП и на ЕП. Класичан пример гурања.
N

Nadam se

pre 4 meseca

Da si sarkastican, to su nam najbolji stoperi uz Nastasica, jos jedan dokaz koliko je zvezdina skola nesposobna
Г

ГЛАВАТ.А.ГЛУП

pre 4 meseca

МОЖДА СУ НАЈБОЉИ АЛИ И ВАШИМ ЗАТРОВАНИМ МОЗГОВИМА ЗАТО И ПОДРЖАВАТЕ ПИКСИЈА, ЈЕР ВАМ СЕ УВЛАЧИ. АЛИ ВИДЕЛИ СМО РЕЗУЛТАТЕ Павловића и Миленковића.
@

@Glavati A.

pre 4 meseca

Postovani, Vrlo mi je zanimljiv Vas komentar. Posto kazete da su Milenkovic i Pavlovic, standardni srpski reprezentativci u fudbalu, dve najvece kiksare i da je takvi kao sto su oni puna Surdulica i Lucani, ja Vas pitam pa kako je moguce da je Srbija po vasoj tvrdnji igrajuci sa 9 igraca bez ove dvojice Milenkovica i Pavlovica, koji po Vama nemaju blage veze pobjedivsi u odlucujucoj utakmici i jedan veliki Portugal sa Ronaldom,u gostima izborila ucesce na Svjetskom fud,prvenstvu u Kataru 2022 i Evropskom prvenstvu u Njemackoj 2024. Da li to znaci da bi po Vama Srbija u najmanju ruku bila finalista SFP u Kataru i igrala finale protiv Argentine, da je igrala sa 11 igraca u polju umjesto po Vama sa 9 posto tvrdite da su Milenkovic i Pavlovic, zalutali na fudbalski teren i da samo popunjavaju broj. Svaka Vam cast na strucnosti koju izgleda ni Piksi ne posjeduje.Zato Vas komentar zasluzuje kandidaturu za Nobelovu nagradu..
V

VOLIM PARTIZAN

pre 4 meseca

Mali Ilic i Erakovic (vidim da je spominjan u prethodnim komentarima), nikada nece biti ozbiljni stoperi... a odgovorno tvdim da nisu ni pola Strahinje Pavlovica. VOLIM PARTIZAN
T

Televizor

pre 4 meseca

Na sta je spao italijanski fudbal...
l

lazzzzzzaaarrr

pre 4 meseca

Mora da se nadoknadi lova za promasaj zvani Serif
V

VanBastenBek

pre 4 meseca

Ovoga su sigurno gledali kako zakucava glavom u svoj gol kao Van Basten i zato i hoće da ga kupe:))))
G

Gost999

pre 4 meseca

Mogu grobari da se loze koliko hoce, ovaj mali je jos zelen i jos nista nije pokazao. Sto se reprezentacije i Erakovica tice, jer vidim da ga pominju, kako stoje stvari, Erakovic jeste nas najbolji, ili barem jedan od najboljih stopera, ali nije mu dobra rakija, ako me razumete. Ruska liga je i dalje jedna od najjacih u Evropi. Ali Erakovic nije tema, vec Ilic. Ako se ovo desi, bice dobro za njega jer Bolonja daje sansu svojim omladincima u prvom timu. Dakle, ako radi i napreduje, dobice priliku. E sad, ono sto Bolonja ne radi, je da ne preplacuje omladince. Tako da ce ovde biti mali iznos transfera, ne verujem vise od milion, mozda malo preko. Sve preko toga ce dati drzava, kao sto smo i navikli. Narocito ako i ovde pregovaracki magovi iz uprave Partizana ne izboksuju milion bonusa i procenata, sto je jasan signal za drzavnu intervenciju. I to je to. Mada mi vise deluje da je ovo prva u nizu vesti ko sve trazi ovog "supertalenta", kome je krljanje najjaci adut.
L

LazzzzArr

pre 4 meseca

Erakovic je mnogo tanak, realno pricamo. U Rusiji jako slab tempo fudbala kako sam gledao par utakmica. Mora u lige petica da napreduje a vreme prolazi, ima 23god
G

Gost999

pre 4 meseca

Mnogo tanak? U cemu je to tanak? Pogledaj utakmicu protiv Madjara, i kazi mi, sa koje strane je duvalo dok je igrao, a sa koje kad ga je nas trenerski mag izveo. Momak je moderan stoper, odlicno se postavlja, cita igru, zatvara sve sto treba. Posle Zenita ce verovatno negde na visi nivo.
L

LazzzzAr

pre 4 meseca

Ta utakmica protiv Madjara je prikaz koliko je tanak, Soboslaj prima loptu i krece ka njemu ovaj se saplice i pada na zemlju. Najgore ocenjen igrac na utakmici i sklonjen na poluvremenu. Svaku loptu je vratio nazad Vanji. Neka bude da gresim ali vec ima 23god i nista spec video nisam.
G

GOST 510

pre 4 meseca

Ruska liga je daleko od jake osim ako ne gledaš samo zemlje bivšeg Varšavskog pakta i bivše SFRJ. Nije bila jaka ni pre u odnosu na fudbalski ozbiljne zemlje a kamoli tek sada.
G

Gost999

pre 4 meseca

Jeste, dok sa druge strane, mnogo je bolje kad stoper pravi slalome napred pa zbog njega peimimo gol, je l' tako? Ili zaboravi ko mu je igrac pa zbog toga primimo gol? Posto ocigledno ne zelis, evo ja cu da ti kazem - 0 napada Madjara po toj strani u prvom poluvremenu, i bar 7-8 u drugom. Ali dzaba to sve kad njegov agent gura manje od Pavlovicevog. Ko ga je ocenjivao pa je ta ocena merodavna? I za tvoju informaciju, onaj ko je izmenjen na poluvremenu uvek ima nizu ocenu jer ne igra drugo poluvreme. Ocena je nebitna, jer je daju oni koji fudbal razumeju kao Piksi, dakle nista. Polako samo, videces ko ce gde i kako da zavrsi karijeru. A ti sto mislis da je ruska liga dlaba, cekaj da ih vrate u Evropu. Mozda nisu vise sesta liga Evrope, ali dalje od 7-8 mesta nisu.
k

ko drugi

pre 4 meseca

Najvece prihode ipak donosi drzava

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Neprobojni odbrambeni zid reprezentacije za narednih deset godina Ilic-Kalaba-Bleki!!! Od vremena Neste, Kanavara i Maldinija ovakav bedem nije vidjen!!!
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Hoce li nam onda stoperski tandem biti onaj sto daje loptu u noge igracima Mladosti GAT i onaj sto igra rukomet u Evropi sa VAR-om?!
V

Vilmoš

pre 4 meseca

Za koliko ide verovatno nikad nećemo saznati. Ako dobiju milion i po dobro je 🙄
Г

ГостЧа

pre 4 meseca

Да је Звездин играч највећи функционер икад би га продао за 400к и џак кромпира
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Ako je Zenit, računaj samo na krompir.
L

Logitech

pre 4 meseca

Ko ce igrati stopera, Sanicanin i Markovic? Jadni mi.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Pa, mora se nekako predati to prvo mjesto Zvezdi, sta ces. Ne daj Boze da se slucajno pojacamo da branimo tu jesenju titulu.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Neka ide, sa 20god mi nije nista spec, Bleki i Pavlovic u tim godinama svetski stoperi bili, Pavlovic pogotovo, igrao utakmicu za Katar protiv Portugala..Svakako srecno Mihajlu i nadam se da ce sansu dobiti Petar Petrovic, cuo sam da je ozbiljan talenat.
v

volim partizan

pre 4 meseca

prodace ga za karton jaja kolko su mutavi
F

Fudbalista

pre 4 meseca

Ovo dete odlazi, sreća u nesreći je što nije dugo igrao pa mu se, pretpostavljam, ne duguje puno para, kojih bi se odrekao u korist... kluba, naravno. Onda sledi i srceparajuće oproštajno pismo. Srećno, sine, i što dalje od ovih koji te sada prodaju.
d

dexiko

pre 4 meseca

Ovaj ne vredi tepsiju ribe.
S

Sudija Piclikas

pre 4 meseca

Dok Erakovic vredi 6 miliona evra. Da se nije pojavio bata Zenit, Erak bi presao u Graficar.

Petar Simeunovic

pre 4 meseca

Stjepanovic
G

GostPfk

pre 4 meseca

Jovanovica kao bonus u napad sa Saldanjom!
N

Nekoiznutra.

pre 4 meseca

Poslata je ponuda od 3,2m ili 2,8 i 10% od naredne prodaje. Ilic se prodaje da bi se isplatile plate za 11 i 12 mesec.
F

FizioSterapeut

pre 4 meseca

A za Vazurinu platu se ima sredstava? Ne blamiraj se.
P

Pa Vazura

pre 4 meseca

ima jedva 200000 eur godisnje, sitne su to pare
s

svasta

pre 4 meseca

Da mi je jedno 5.god.te sice,ti u Srbiji do penzije ne mozes da zaradis njegovu godisnju platu.
F

Fkto

pre 4 meseca

Pokazali su mladi Englezi njemu i čitavoj toj našoj generaciji, gde im je mesto i kako igraju pravi talenti, a ne ovi medijski.
M

Mile led

pre 4 meseca

Bajke su na drugom mestu,ko zeli igraca koji je ne dokazan u evropi?
P

Pfc

pre 4 meseca

Trudio si se u skoli, plus za tebe. Ali "ne" ne pise uvek odvojeno. Ali eto, plus za trud.
G

GOST 510

pre 4 meseca

Prodata ih je gomila nedokazanih i još se prodaju zahvaljujući menadžerskim kombinacijama.
N

Neko treci

pre 4 meseca

Samo kod nas u Srbiji ako neko kaze nema prodaje znas da ce se sigurno desiti suprotno.Ja ne znam kada je neko iz Par.ili CZpricao istinu
U

Uprava napolje

pre 4 meseca

Keš, džidža, živa lova
G

Guh

pre 4 meseca

Kakav stoperski tandem će reprezentacija imati u budućnosti, Ilić, Pavlović, Simić 😍
v

vlazni snovi

pre 4 meseca

mozda u tvojim snovima

Bibras Natcho

pre 4 meseca

A ko drugi ce biti? Da nece mozda Erakovic, Babic i Spajic???
m

mozga nemate

pre 4 meseca

babic igra u spartaku, erakovic igra u zenitu, jel treba da igraju u jsd da bi bili dobri za vas?
D

Džukački u formi

pre 4 meseca

Igraće srpski Maldini u nikad jačoj ruskoj ligi

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Bolje da igraju u Srbiji nego u Rusiji (trenutno), ruska liga bez briga, nit igraju evropu nit išta....
M

Milojko Arsenić

pre 4 meseca

Logično Evropa zna koji klub u Srbiji je iznedrio najviše talenata, a koji je mutniji od Dunava i kome je krajnji domet nikad jača ruska liga
p

pancevac992

pre 4 meseca

Spanija,Italija,Portugalija,nisam znao da je to sve ruska liga
P

Pfc123

pre 4 meseca

Ako ode ovaj momak, to je to od sezone. A ako ne dovedu adekvatnu zamenu i Saničanin bude morao da krpi, ugrožena je i druga pozicija, živi bili pa videli.
T

TD

pre 4 meseca

Ko ce nam onda biti bonus? Partizan treba da dovede stopera/stopere, levog beka, zadnjeg veznog, l. krilo i centarfora ako ode Saldanja, mozda cak i ako ne ode.
K

Kao da je to bitno

pre 4 meseca

E sad, koliko Bolonja nudi za Ilica jos se ne zna. A zna li se u ciji dzep ide provizija?
N

Nikolicaa23

pre 4 meseca

Talenat je nesumnjivo, ali i nestabilniji deo štoperskog tandema. Mislim da Partizan neće dobiti više od 5. miliona u najboljem slučaju. Nadam se da ćemo konačno videti De Medinu na proleće, u klubu je već pola godine.
9

999666

pre 4 meseca

Којих 5 мелеона. Можда 5 мелеона али крвних зрнаца.
d

darkok

pre 4 meseca

Za ovu vezaru ako daju 3.000.000e momentalna prodaja teška kiksara živce mi pokidao čak i Sveta Marković koji nije neki kvalitet se ubio da ga pokrije i sakrije njegove mane.Sad lepo dovesti jednog iskusnog štopera a bonusa da potražimo na levom beku jer ove što mi imamo Antić i Šehović nisu ni za drugu ligu valjda u omladinskom timu imamo levog beka ili probati sa Stjepanovićem na zadnje veznom i onako ni Kanute se nije pokazao bolje da istrpimo našeg klinca
S

Strasno

pre 4 meseca

Dao gol Cukarickom i spasao bodove, ali zato direktan krivac za jedno 10 prosutih bodova, minimum. Jedino sto vredi u ekipi je Saldanja, ostalo je sve suv prosek. Stoperi kasnije sazrevaju i to stoji, ali mali je do sad pokazao jednu veliku nulu i jedina Serie A koju moze da igra je ona Uzbekistanska, da se ne lazemo. Pavlovic je recimo vec u Partizanu nesto pokazao i bio klasa igrac.
N

Ne bih

pre 4 meseca

rekao da je samo Saldanja, Zahid je isto ozbiljan igrac, kao i golman. Dakle, u Partizanu 3 ozbiljna igraca i gomila polovnjaka.
A

AvangardZ

pre 4 meseca

Kakav renome imaju i Partizan i Zvezda u Evropi poslednjih godina govori i podatak da TSC, IMT, Mladost Lucani i ostali mogu da izdejstvuju vise para od mladih igraca od vecitih.
S

Savo iz Kikinde

pre 4 meseca

Možda je razlog za to i činjenica da manji klubovi ne igraju jake međunarodne utakmice u kojima se otkrije pravi kvalitet igrača. Ovako i mogu nekom da ih uvale kao potencijal, koji se u većini slučajeva ubrzo pokaže kao škart.
M

Miskelinjo

pre 4 meseca

Na stranu navijacka previranja - decko je potencijal, ima visinu, skok, brz je, ima i "zute minute", ali to je normalno u tim godinama, imao je i Erakovic pa su ga istpreli. Ove kabadahije mogle su barem pozajmicu do leta da izmole, tamo svakako nece igrati ovu polusezonu, ali koga briga i upustiti se u neku borbu za titulu, kad ce omastiti brke.
c

cirkus

pre 4 meseca

Znaci nece morati vise da se poziva u reprezentaciju
B

Burek

pre 4 meseca

Posle toga sledi pozajmica u Kremoneze ili Peruđu, a onda se kroz koju godinu vraća u Partizan kao veliko pojačanje
н

настави низ...

pre 4 meseca

У Пизу, Асколи....
s

smesno...

pre 4 meseca

Da bas bolonja ima para...
v

vroom

pre 4 meseca

Drugim recima, i vi Terzu za trku imate....