Foto: MN Press
Foto: MN Press

Partizan se buni preko Iksa: Endijaje dao gol rukom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 18:02

U Humskoj smatraju da je Senegalac na nedozvoljen način postavio konačan rezultat 172. večitog derbija

Partizan je na društvenoj mreži Iks objavio snimak izjednačujućeg gola Šerifa Endijajea u 69. minutu 172. večitog derbija u kojem se sugeriše da je Šerif Endijaje rukom zatresao mrežu Aleksandra Jovanovića.

Toj situaciji prethodio je odličan centaršut In Bom Hvana sa levog boka, a ispostavilo se da je Senegalac u tom trenutku postavio konačan rezultat utakmice.

Izabrane vesti

Crno-beli su nakon utakmice imali zamerke na arbitražu Pavla Ilića, a ranije danas o komentar o njegovom suđenju za portal Mozzart Sport dao je sportski direktor Parnog valjka Ivica Kralj.

"S obzirom da mi je pre dva dana istekla suspenzija ne bih ulazio u neke stvari, ali... Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga od ranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici", poručio je Kralj.

Nezadovoljstvo suđenjem iskazali su i u Crvenoj zvezdi, gde smatraju da su oštećeni za dva nedosuđena jedanaesterca, a svoj sud nakon meča dao je i Sudijski ekspert na Areni sport Zdravko Jokić, koji je ocenio da Ilić nije trebalo da pokaže drugi žuti kerton Ksanderu Severini u 74. minutu utakmice.

"Igrači padaju, nije skok u pitanju, a ni sudija nije bio baš toliko blizu. Svi se pitamo šta se desilo, kako je došlo do faula, a čim se pitamo i dugo gledamo snimak, znači da nije jasno. Drugi žuti karton, pogotovo na derbiju, mora da bude vidljiv za sve na stadionu, da niko ne postavlja pitanje šta se dogodilo. To ovde nije bio slučaj. Mislim da je ovde moglo da prođe bez kartona. Nama su na predavanjima govorili da karton mora „sam da izađe iz džepa“", istakao je Jokić.



tagovi

Šerif Endiaje172. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara