Foto: Reading FC
Foto: Reading FC

Paunović dobio premijerligaško pojačanje usred sezone – Endi Kerol se vratio na fudbalsku mapu

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.11.21. | 20:44

Engleski napadač do sredine januara na stadionu Madejski

Endi Kerol se vratio na fudbalsku mapu. Engleski napadač će u narednom periodu igrati u Čempionšipu, pošto je sklopio kratkoročnu saradnju sa Redingom.

Skupoceni promašaj Liverpula je bio bez ugovora od jula ove godine, nakon što se rastao sa Njukaslom, ali je posle troipomesečne pauze pronašao angažman i odlučio da se vrati fudbalu, pridruživši se ekipi koju sa klupe predvodi Veljko Paunović.

Izabrane vesti

"Na ovom poslu smo radili duže vreme i ubeđeni smo da je ovo dobra odluka, kako za klub tako i za igrača. Endi je tražio novi izazov u karijeri, a nama je bio potreban igrač njegovih kvaliteta i iskustva. Zato je ovo sjajan spoj i zaista se radujem što ćemo sarađivati sa Endijem u narednim mesecima", rekao je srpski strateg na predstavljanju novog pojačanja.

Nekadašnji reprezentativac Engleske potpisao je dvomesečni ugovor sa klubom, a navijače je na društvenim mrežama pozdravio držeći dres Redinga uz poruku:

"Neka utakmice i zabava počnu!"

Kerol je četvrto "premijerligaško" pojačanje Rojalsa ove sezone. Letos su redove Paunovićevog tima iz elite pojačali Deni Drinkvoter i Rahman Baba iz Čelsija, odnosno Skot Dan iz Kristal Palasa. Pre Redinga, 32-godišji napadač je nastupao za Njukasl, Preston, Liverpul i Vest Hem.


tagovi

Endi KerolRedingVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara