Grobari na prethodnom derbiju (© MN Press)
Grobari na prethodnom derbiju (© MN Press)

Počela prodaja ulaznica za derbi i za navijače Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.04.22. | 10:43

Na dve lokacije u Beogradu

Veliko je interesovanje za utakmicu koja praktično rešava pitanje prvaka. U Crvenoj zvezdi se nadaju pre svega rezultatskom benefitu kako bi se primakli petoj veznoj tituli, ujedno i ekonomskoj dobiti, jer se očekuje zarada od 120.000 evra od prodaje ulaznica.

Prema sadašnjim projekcijama, na stadionu „Rajko Mitić“ bi u subotu veče trebalo da se okupi oko 40.000 navijača. Partzanovi će, tradicionalno, biti smešteni na južnoj tribini, a svi koji žele uživo da podrže ekipu Aleksandra Stanojevića u 167. večitom derbiju od danas mogu da nabave ulaznice u slobodnoj prodaji.

Izabrane vesti

Ulaznice za sektor namenjen pristalicamna crno-belih prodaju se od danas i trajaće do početka susreta. Cena za mesto na južnoj tribini je 500 dinara, a to je jedini sektor za koji Grobari mogu da nabave ulaznice na stadionu u Humskoj (danas, sutra i u subotu od deset do 18 časova) ili u prodavnici Tiketlajna, u Tržnom centru „Merkator“, ulica Bulevar umetnosti 4 (od deset do 18 sati).

Kako su naveli crno-beli, jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice za derbi, uz lični identifikacioni dokument na uvid.



tagovi

FK PartizanGrobari167. večiti derbiVečiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara