Komentari na vest

Počelo je! Napokon korenite promene u Mančester Junajtedu, Retklif uzeo sportski sektor za 1.350.000.000 funti

F

Falični Tom89

pre 7 meseci

Sve ono što su pričali za Šeika da je hteo da uloži mi je nekako više mirisalo na konkretan potez nego ovo. Ovako će Glejzeri ostati u klubu, Retklif biti deo sportskog sektora a oni čekaju još par godina i izvlače novac iz kluba ili u najboljem slučaju da Junajted malo stane na noge pa ga onda prodaju Retklifu u potpunosti. Dokle god su oni tu, u većini Junajtedu nema spasa nažalost.
2

24.04.1902.

pre 7 meseci

GGMU!!!
K

Ko zna njemu dva..

pre 7 meseci

Glejzeri bi sa ovim novcem vratili sve dugove i kao čist dobitak bi im ostalo 69% kluba za koje odmah mogu dobiti bar 3 milijarde.Kada su kupovali klub,podigli su kredit i platili cijenu zbog koje su svi mislili da su ludi.Klub sportski nije ni blizu iz tog perioda ali je očigledno i dalje zlatna koka za investitore.
T

Trololo

pre 7 meseci

Glejzeri ce vratiti dugove - nikad.
A

Alex DeLarge

pre 7 meseci

Glejzeri su klasicne hijene koje imaju tim od 50 advokata + 50 investment advisora koji traze svaku mogucu rupu i nedoslednost u zakonima ne bi li parazitisali danas Junajted, sutra nesto drugo itd... Sa ovakvim ljudima ne treba ni isti vazdih disati, a kamoli raditi neki posao...
v

vlajko jagodinac

pre 7 meseci

Dva ortaka od kojih jedan odgovara za rezultate i otvoreno priča da hoće da izbaci onog drugog, a ovaj drugi plaća i vodi posao. Jel mnogo mesec dana dok ne počne klanica i klipovi u točkove?
П

Паун

pre 7 meseci

Понуда Катрана је била већа од 6 милијарди. Поред тога су се обавезали да ће да уложе још 1,5 милијарди у побољшање инфраструктуре, трансфере, заједницу, итд. Амери нису прихватили јер је у ту понуду од 6 милијарди било укључено и брисање свих дугова поред контроле клуба 100%,а дугови Јунајтеда нису мали. Овако им чисто капне преко милијарду за мањи проценат власништва.
B

Belgrano

pre 7 meseci

*Jevreji
T

Televizor

pre 7 meseci

@Belgrano Aj na Balkan Info sa tim teorijama zavere.
G

Gost83

pre 7 meseci

Evo ga Chelsea br. 2 na vidiku...
v

vukasinnn

pre 7 meseci

Svakako bolje nego da je onaj seik kupio 100% kluba. To tacno treba zabraniti
W

Waldorf

pre 7 meseci

Slazem se, samo sto dalje od naftasa, nema nista gore od kluba sa drzavnim vlasnistvom.
A

Anđus

pre 7 meseci

Ciga Đorđević za budućeg menadžera Junajteda!
h

hahaaha

pre 7 meseci

ma nema od njih nista, njima najjaci igra bio kazemiro koja smejurija, a covek ove sezone propo ko zeton, nije ga predriblao samo onaj koji to nije hteo :D