Komentari na vest

„Pogmentarac“: Poslednje reči Mina Rajole o Pogbi i šta ga je savetovao

I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Poštovanje se stiče, ne opipava se. Fergi vas je dobro procenio. Pogba jeste igrao dobro u Juveu ali je i imao fantastičan vezni red oko sebe, kada je trebalo u Unitedu da se pokaže, umesto da vuče konce dečko se vukao po terenu kao da igra okružnu ligu.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Pogledajte mu samo story - e od sinoc i sve ce vam biti jasno
P

Princ

pre gotovo 2 godine

On i Neymar pioniri novog fudbalskog trenda , zacetnici instagram fudbalera , ljudi koji vode frizere sa sobom i kojima je bitnije kako ce se obuci nego kako igraju fudbal , nista dobro nisu doneli fudbalu
k

kakalamba

pre gotovo 2 godine

Pogba je najvece olicenje novopecenih kvazi fudbalera,iako je Nejmar svima prva asocijacija,on je ipak imao u sebi taj decacki vic,za razliku od Pogbe,hodajuce reklame.Skoro 10 godina se dize fama oko lika koji je imao tipa 2 krstene sezone u karijeri i neke nastupe za reprezentaciju,koja je inace svemirski brod ekipa.Kao navijac Junajteda vec godinama govorim da ce da nam svane kada ovaj laznjak ode iz kluba.Nisu Ser Aleks i Murinjo ludi,verujte mi.
O

Objective

pre gotovo 2 godine

Uuuh, grdna procjena. Gotovo pa neukusna.
R

Radem

pre gotovo 2 godine

MU da je bio pametan da ga nikad nije ni vracao, a i kad ga je vratio da ga je prodao pre sezonu ili dve. On nije zasluzio ni 10% plate, a Rajola trazio da mu se poveca. Vise povredjen nego sto je igrao.
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Vodi trenera da mu uredjuje drustvene mreze:)

mratinkovic86@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si frizera :D hahaha... Iz ove perspektive Pogba izgleda kao najveća prevara kao fudbaler. Ali ako pogledamo finansijski aspekt, to nikako nije. E sad, šta je tom čoveku bitno u životu vreme će pokazati. Imamo primer Flaminija, koji je bio prosečan fudbaler, uložio u biznis, i sad je milijarder.
T

To je ona cuvena

pre gotovo 2 godine

Ciganin hvali svoga konja. Osim par sezona u Juveu nista nije odigrao u Mancesteru a i u reprezentaciji je imao vise ocajnih nego dobrih utakmica. Po meni, jedan od precenjenijih igraca u istoriji fudbala, kad pogledamo koliko je novca ulozeno u njega kroz ugovore i otkup.