Komentari na vest

Pomirenje u Humskoj: Duljaj i Nađ zajedno na treningu

D

Dean Miloica

pre 12 dana

Kaze Kralj da mu nije jasno kako se ovo bas sada desilo a pre toga u tekstu stoji da su njihovi odnosi (Duljaj i Nadja) odavno vec sve samo ne prijateljski? Gde on zivi i sta uopste radi u klubu ako nista ne zna? Istina je da je Duljaj uzleteo i pomislio da je Murinjo te ne da nikome da bilo sta kaze ili cak ni da prisustvuju treningu. Igrace ucenjuje i pujda protiv svih. Zna Duljaj da je Nadj sledeci na klupi te radi sve da mu podmetne nogu. Sa omladinskom skolom je usao u konflikt jer mu nisu poveli dete na turnir u Italiju pa se i sa njima zavadio. I na kraju je smislio plan da eskivira derbi i da uvali Nadju kosku, da ovaj izgubi pa da ostane jos jednu sezonu. A onda kaze, nije bitan on ili Nadj, oni su tu zbog Partizana. A tog istog Partizana ostavio na cedilu da spase svoju zadnjicu. Pritom klub placa sve njegove ispade i napade na sudije. Kaze radi posteno!? Zbog Partizana?
M

Motilo

pre 13 dana

Duljaj,Duljaj,Duljaj.Nađ,Nađ Nađ....milioniti put.Četiri dana samo o njima pa dosadiste i bogu i narodu.Znam da ste grobarski portal ali ne razumem kako se i vama nije smučilo.
P

PozdravAdijaIMuljaja

pre 13 dana

Kako se pozdravljaju bata Muljaj i Albert? Za novu petardu spremni:))))
G

GOST1234

pre 13 dana

TELEVISA PRESENTA...............
S

Sale Kg

pre 13 dana

Pravi su cirkus Medrano!
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Kralj- Djordjevic, Vest, Malbasa/Savic- Cirkovic, Duljaj, Nadj, Zonsa/Malbasa- Ilic- Delibasic (Stojanoski), Iliev. Pantic/Radakovic, igrali su jos i Bajic, Cakar i Drulovic.
F

Fußballspieler

pre 13 dana

Nešto grobarima nije smešna ova situacija kao kad su se sukobili Džajić i Čović. Zaigrala mečka i pred njihov home kako kaže naš people!
R

Rodman93

pre 13 dana

Ima li neko od bivših fudbalera ovog kluba da ima petlju, da ne kažem nešto drugo i javnosti i navijačima kaže šta se dešava u ovom klubu i oko kluba i koji je više đavo unutra, a da pritom kaže i nešto protiv tandema VV? Ili su svi fudbaleri generalno što je opšte poznato obične jaja*e?
P

Pricao

pre 13 dana

Ćirković, a kad su ga uhlebili u Partizanu prestao da prica.
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Ovo poslednje! Bez izuzetka! Pogotovo, ovi koji su uhlebljeni tamo!
U

UPDP

pre 13 dana

Nisu ni kosarkasi mnogo bolji ako su uopste bolji od njih.
P

PartizanPFK

pre 13 dana

Ovo je jasna poruka za sve kojima su crno bele boje u srcu! Samo ujedinjeni možemo da pobedimo crveno režimsko zlo i pošaljemo ih nazad u ružnu prošlost. Dosta je bilo podela, zarad sitnih, malih interesa i organizovanih od strane ubačenih elemenata. Svi kao jedan pod zastavom Partizana do konačne pobede! Ili mi ili oni. Punim srcem ljubavi prema Partizanu i mržnji prema Zvezdi. Gasi se Zvezda, Živeo Partizan!
P

Pazi

pre 13 dana

Mene su kao Zvezdaša roditelji učili da ne mrzim nikoga. E sad, valjda nas to i razlikuje i hvala Bogu da je tako.
Z

Zeljko®

pre 13 dana

Da li vi Grobari znate da je najgora stvar koja moze da vam se desi da pobedite oba derbija?Kup je Zvezdi skoro nebitan(samo za prestiz) a prvenstvo ce osvojiti i ako izgubi u subotu.Sa druge strane,vi mozda dobijete taj kup ako pobedite u finalu ali zato sigurno dobijate ovu sadasnju garnituru rukovodilaca gde se nezna ko pije a ko placa na duzi period.Moje misljenje je da vise dobijate ako izgubite oba derbija nego ako pobedite oba.Mislite o tome.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 13 dana

Vidiš momče, 1) ja lično, i svi Zvezdaši koje poznajem više od 30 godina (a mnogo ih je) , niti mrzimo niti smo vaspitavani da mrzimo Partizan i Partizanovce, (ta moda je došla u zadnjih 20-tak godina) , mi pravoverni Zvezdaši znamo da Partizan ne činiš Ti sa svojom mržnjom i tebi slični a još manje ova tzv. uprava , negonešto mnogo vrednije i ljudi koji su u peošlosti stvarali istoriju tog kluba i ne radujemo se ni najmanje nesreći koja već dugo stanuje u Partizanu, to stanje pakosti i likovanje tuđoj nesreći je tvoja privilegija , tvoja i tebi sličnima. 2) Što se tiče "ružne prošlosti" mi Zvezdaši jedva čekamo da se u prošlost vratimo, jer NAŠA PROŠLOST JE SVETLA I SLAVNA, mi smo u prošlosti bili i to zapamti na vo vijek vjekova amin EVROPSKI I SVETSKI PRVACI U FUDBALU, i doći će dan kada ćemo se (ali sa nekom drugom upravom) ponovo boriti za te trofeje, dakle naša prošlost nije ružna za nas, ružna je za tebe. 3) A u Subotu , zna se , pobeđuje Zvezda , ne može svaki put da se provučete na sreću neviđenu.
P

Prti

pre 13 dana

Pa vidimo vasu mrznju to pokazujete ali bas svaki mec se peva Zvezdi i ciganima. Da li igrali u Berlini basket ili u Topoli vi pevate Zvezdi. Jasno je kao dan da mrzite jer ko mrzi ne moze nista da voli jer nema mesta za ljubav u srcu punom mrznje. Vi ne volite Partizan vi mrzite Zvezdu zato pola tribine cine oni proterani sa severa... Kako ste dosli do toga stvarno ne znam ali to se ne leci i bice sve gore i gore...
J

Jole 39

pre 13 dana

Price za malu decu, zna se vije je ovo maslo
b

bgcz

pre 13 dana

Čije?
q

qwERtyu

pre 13 dana

Čije? I mene zanima čije? Daj ako znaš već reci i nama.
M

Maslo

pre 13 dana

Svih svetskih sila. Mnogo ste jaki, pa vas moraju uništiti.
a

aaasa

pre 13 dana

duha sto lebdi nad marakanom
г

гостгоат

pre 13 dana

Телевиса Пресента