Komentari na vest

Ponoćni avion iz Larnake: A u njemu Zvezdinih 17.000.000 evra...

M

Miki@Nenad1246

pre 3 meseca

@Nenad1246 – kada skineš 3D naočari (jer živiš u iluziji), ili kada te neko obavesti, tada ćeš saznati da bi i Čukarički i Javor postigli istovetne rezultate u grupnim fazama LE (prošle godine) i LŠ (ove godine), odnosno zauzeli bi “odlična” četvrta mesta isto kao i Zvezda, samo uz malo manje troškove od nekih pedesetak miliona evrića, bačenih na ispodprosečne fudbalske cepanice iz Afrike! Nastavi da uživaš u velemajstorskim ostvarenjima Zvezdinih Afrikanaca! Podrška za Vidića!

gemathegreat

pre 3 meseca

E taj nikad neće ući u Zvezdu, sam se odjavio.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Degenek napušta pripreme, pregledi u Nemačkoj. Sremčević, 2 miliona evra + 10% od naredne prodaje?
L

Luja

pre 3 meseca

Ovu dvojicu je stvorio Bahar i to nam je to što se prodaja tiče narednih godina. Kod Miloja će sad da zasednu perspektivni povratnici-gardisti...
U

Uprava napolje

pre 3 meseca

Zbog mnogobrojnih nestrucnih kupovina igraca i jos gorih prodaja mladih i perspektivnih.
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Lepa je ovo cifra novca, s obzirom na to da su usli u A tim pre 6 meseci...e sada, sta je cilj...da li ovo znaci da vise necemo imati mladog igraca koji ce da igra 2-3 sezone, pa da se proda. Realno za evropu nam trebaju pare, mnogo bolji stranci, pa da se uz njih 2-3 mlada probijaju svake godine i drze finansije stabilnim. Ali svi znamo da Miloje nece forsirati mlade, njemu je bitan rezultat...moramo pre svega da budemo realni da zvezda mora da se resi velikog igrackog kadra, da isplati dugove i da krene da kazemo od nekog pristojnog minusa. A za to nam treba barem 2-3 godine da budemo svesni da moraju da se klinci guraju...uz ovakav partizan treba da budes tantus da ne budes prvak, pa onda na leto eovesti dva proverena igraca i polako, a ne da se gomilaju panjevi koji ce da se tale sa predsednikom i ko zna kim sve, ne znam koji mozak je osmislio da imamo toliko igraca na sredini terena....a beka ce igrati Rodic zauvek
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nirmalno da je bitan rezultat. Imamo Grafičar za mlade pa ko iskoči može u prvi tim. Iz naše lige klinci imaju najveću cenu. Najsmešniji su mi likovi koji očekuju da prodamo Katai, Ivanića, Mijailovića, Rodića i ostale matorce za pare. Neće ih niko džabe. Iz tima još možemk prodati,a da nisu klinci Bukarija, Hvanga za malo ozbiljniji novac od 5 do 10 M ostalo jedino džabe sa damo.
k

kondor007

pre 3 meseca

Badava vam ti milioni kada tu svotu morate vratiti dug marfin banci , to ce vam uskoro doci na naplatu , gospodo iz Zvezde .
B

Bobansky

pre 3 meseca

SFSN!!! MAFIJASI BEZTE IZ ZVEZDE!!!
А

Александар1

pre 3 meseca

Звезда би могла за пар година да достигне ниво Салцбурга или Спортинга, под условом да се ради добро и поштено. Звезда ће само у овој сезони платити преко 10 милиона евра за промашаје, укључујући и плате играча који немају никакав озбиљан допринос. Цури на све стране. За тих 1
V

Vrli svet

pre 3 meseca

Hahaha, pa dal si realan ti??? Pa jel si svestan u kojoj ligi igra Zvezda, a u kojoj Salzburg i Sporting???
S

Suzi Q

pre 3 meseca

Koju travu duvas? Daj recept.
@

@vrli svet

pre 3 meseca

Salzburg igra u očajno ligi, a ni portugalska nije ništa bolja.
M

Miki@Prgi

pre 3 meseca

@Prgi – Kažeš šta bih ja uradio! Pa uradio bih jedinu ispravnu stvar, a to je HITNA PRIVATIZACIJA!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

I onda budeš Čukarički ili Javor.
S

Sedorf10

pre 3 meseca

E sad kad bi se te pare ulozile u novi sportski centar u Surcinu, recimo 5 terena. Od tih 5 na primer 2 sa prirodnom travom, 2 sa hibridnom travom i jedan sa vestackom travom. Plus jos teretana velika i mali bazen pored. Sve bi se to moglo napraviti sa tim parama. Medjutim, bar pola tih para ce Terza preko firmu posrednika i menadzersih agencija ubaciti u svoj dzep. To je jako tuzno i ruzno. Zvezdi ce ostati mrvice, nazalost. A ako bi ulozili u sportski centar, za 3 godine bi prodavali igrace za 30 miliona evra. Ali kod nas nema dugorocnog interesa, samo otmi sicu i to je to.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Već uloženo u akademiju.

gemathegreat

pre 3 meseca

Da nešto pratiš i znaš, znao bi da je podignut upravo takav objekat u okviru stadiona. Al ko ne zapljune da mu umre keva.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Neka svako posluša intervju Nemanje Kojića, bivšeg igrača partizana, deo gde priča o FK Ordabasiju. Kada je otišao tamo otvoreno su mu rekli moraš platu 50:50 sa Predsednikom, kada je video na papiru kolika mu je plata, hteo je u nesvest da padne. Naravno naduvana plata da bi mogla da se uradi kombinacija 50:50, da i on a i Predsednik budu zadovoljni. Kada mu je legla plata na račun, Predsednik mu kaže idi podigni platu, a on pravo u banku a iz banke pare u ranac, pa pravo u kancelariju kod Predsednika, da se istale. Eeeee gde vi živite, ja to pričam godinama da se radi ovde, pa se posle čudite kako ovi naši u Zvezdi metuzalemi od 30 i kojom godinom imaju sa bonusima milion evra po sezoni, i kako Šerif košta 4 miliona evra, itd itd itdddddd da ne nabrajam više, mogao bih 100 primera da napišem. I baš mi je drago da je to jedan fudbaler otvoreno rekao.

gemathegreat

pre 3 meseca

Jel bi ti to mogao i na sudu da dokažeš ??? Pošto pljuješ i optužuješ za kriminal i levo i desno. Krajnje je vreme da neko odmardelja za takve izjave.
C

Cccc

pre 3 meseca

Kako niko da zagrize za Lučića da njega nekako nekom utrpamo pa da mogu bez nerviranja gledat moj tim. Ovi momci bi inače sedeli na klupi kod Miloja on ne veruje mladim i samo bi tako im pala cena. Bolje ovako.
L

Lucidni Zile

pre 3 meseca

Taj Lucic nema pojma.
S

Srbenda 77

pre 3 meseca

Kao krvavi grobar,ali realan mali Mijatović mora svim silama da se odupre odlssku u SAD,to je smrt za mladog igrača,anerički soker(koji oni shvataju poluozbiljno) i način života u americi je poguban za klinca od 18 leta
Л

Лулк

pre 3 meseca

Јесте, ено га Ђорђе Петровић у Челзију, много је лоше прошао што је отишао у Америку.
S

Srbenda 77

pre 3 meseca

Lulk@ Da ti odgovorim,kao prvo Đorđe Petrović nije otišao kao klinac u SAD,nego zreo mlad i oženjen čovek,drugo imao je sreču da sa čelzijem igraju prijateljsku,i iskreno bi voleo da grešim,proćiće kao Joveljić koji se ugasio u gradu anđela
P

Preža

pre 3 meseca

Nema ni 14 dana kako Terza magija ne reče da ova dva igrača nisu na prodaju???

Miki

pre 3 meseca

Prodaće CZ igrače, uzeti novac i šta dalje? Za plate zaposlenih, kupovinu škart pojačanja i glavni cilj borba za duplu krunu u Srbiji. A u Evropi, gde je pravo merilo vrednosti, kao puno puta: osrednji tim 2. ili 3. kategorije, bez ikakve perspektive da krene napred. I kako bi? Sa odbačenim nižerazrednim igračima koji se proglašavaju velikim pojačanjima i onim preostalima koje niko neće. I šta da očekujemo i za koga i zašto da navijamo?
P

Prgi

pre 3 meseca

Ok, sta bi ti uradio?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Imaš li jedno 150 miliona za 5 pojačanja od 30 da ti leže okolo i netrebaju? Možda onda napravimo iskorak u LŠ ali možda.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

I treba da idu, i treba da bezu sto dalje cim su dobiki neke ponude. Nasa Liga ,Sistem i Drzava je haos. Nema tu sta da se igra , da se stekne neko ime ili iskustvo. Bezi Brate i ne vracaj se ! I ako ne uspes nikad vise u Zvezdu ili Partizan.
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Niko ne razume da zbig toga sto idu prerano iz zemlje i iz Zvezde, i iz Partizana mi nemamo reprezentaciju. Sad ce u fazi karijere kad moras igrati (18-22) da presedi na klupi Aston Vile, Mancester City, a onda pozajmica Holandija (klupa) i sa 26 nazad u Čuku. BOLJE DA IGRA STANDARDNO OD 18 DO 22 U ZVEZDI, MLADOSTI IZ LUČANA, TSC-u nego da nigde ne igra. Ne vredi....
E

Era Pora

pre 3 meseca

Bahar ih uporno forsirao.Nije trebao da dobije otkaz.Do juna bi izbacio na tržište još barem dva talenta.Čini mi se da u omladinskoj školi trenutno imamo pet igrača koji će vredeti preko 5 miliona.
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Neznam cemu ovakvi naslovi i kakva je svrha kada u danasnje vreme na internetu u sekundi mozemo da proverimo verodostojnost.Dakle...engleski mediji tacnije oni koji se bave Aston Vilom su jasno naveli da ce biti transfer u iznosu od 6.5.mil.funti sto prevedeno u evre iznosi 7.5.mil.evra i nikako navedenih ovde o nekom transferu od 9.mil.evra. Takodje bi bilo interesantno da se malo novinari pozabave minusom koji je napravljen u FK C.Zvezda u sezoni 2023/24...ja kao laik i neko ko nije navijac C.Zvezde navescu samo otprilike gubitak od 10.mil.evra. Dakle:Barak Bahar 3.mil.evra+njegovi pomocnici 850.hilj.evra. N.Motika 2.4.mil.evra obestecenje plus najmanje 1.mil.evra plata. Borjan 400.hilj.evra placanje pozajmice. Falko 1.2.mil.evra obestecenje plus plata 800.hilj.evragodisnje...3×800.hilj.=2.4.mil.evra. Eto vec sam pregurao cifru od 10.mil.evra minusa u ovoj sezoni a oni koji ozbiljnije prate klub siguran sam da ce naci barem jos 20.mil.evra minusa tako da ovih 17.mil.evra i da se ostvare nece resiti minus ukupni u kasi.Samo da podsetim da je drzava Srbija oprostila dug C.Zvezde u iznosu od 42.mil.evra a kasa je toliko prazna da smo kojim slucajem deo Evropske Unije ovaj klub vec odavno nebi postojao a oni koji vam pricaju bajke da deda Mraz postoji odavno bi bili skinuti kao lice sa poternice i vec bi gulili konzervu i hleb od juče.

Miki

pre 3 meseca

Možda i ne bi bilo loše da je Bahar ostao ali je sa Milojevićem stvar izvesnija. Tačno je da je Bahar imao i iskoristio priliku da uvede mlade igrače koji su CZ bez ikakve dileme doneli veliki prihod. Ovaj prihod sigurno značajno nadmašuje materijalne efekte mnogih drugih klubova u Srbiji, bez obzira što mnogi pokušavaju ovaj da omalovaže. Naročito oni "koji nemaju zašta ni pas da ih ujede"!
g

grobar1

pre 3 meseca

Mijatovic je perspektivan napadač od kojeg realno može dosta da se očekuje i ti ga prodaš u MLS ligu za penzionere. Sigurno moze da da jos 10 golova u drugoj polusezoni i da mu se na leto nađe dobar klub, ali mora da se nadoknadi kraso, nedaje i slepci za koje su bačene pare. I posle se čudimo što nam se reprezentacija raspada.
P

Poki011

pre 3 meseca

Znam jednog golmana koji je iz lige za penzionere presao u Celsi
D

Demigod

pre 3 meseca

...a u njemu Terzinih 17 miliona...

Bojank91

pre 3 meseca

Koliko godina se igrač iz naše škole nije zdržao više od 3 sezone u prvom timu?
d

dejanera

pre 3 meseca

Ovako, iz glave, Erakovic je bio tu 3 sezone u seniorima i otisao je letos a Veljko Nikolic pune 4 godine i on je otisao letos.
W

Warehouse G

pre 3 meseca

Nijedan od ovih transfera u smislu novca nije tačan! Spinuje se da se pokrije muljaža. Po Transfer marketu Nedeljković vredi 3 miliona evra i koja će budala dati 9 plus procente od dalje prodaje. To se navijačima servira da se prikrije stvarno stanje duga
.

.....

pre 3 meseca

Onda je Ilić otišao u Bolonju za 500 hiljada.
d

dottore

pre 3 meseca

https://www.birminghammail.co.uk/sport/football/transfer-news/aston-villa-set-confirm-january-28461786
k

kondor007

pre 3 meseca

Bice prodani za te svote koje pisu u izjavama , ali pola novca Zvezdi dace gradjani Srbije . To je to muljanje u srpskom fudbalu vec godinama . Sve to treba pohapsiti i osuditi na dogogodisnje zatvore , narocito ove iz Zvezde i Partizana koji da nije muljanja davno bili ugaseni . Sramota !!!!!!!!! Gasi bre blizance !!!!!!!!!!
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Znaci braća Ilic vol.2?!
G

Gost1209

pre 3 meseca

Da,bašvloše ,oko 20 tak miliona eura za 2 klinca..baš sramotno loš posao.
m

moni

pre 3 meseca

sramote jedne, čim iz škole izađe iole kršten fudbaler odmah ga prodajete...strašno..
b

bbrdo

pre 3 meseca

ti dodji na stadion pa plati kartu 50evra po utakmici i kada gledamo Javor pa nece prodavati. Zar te nije sramota da samo iz fotelje kenj....?
A

Alo bre

pre 3 meseca

Nedeljkovic je otisao za 3 miliona,prva informacija sa CARINE-SMEDEREVO
S

Smrt.

pre 3 meseca

Pa moguce ala ih lozi terzic da je 9 milki a primile se delije

Proficap

pre 3 meseca

Necemo sigurno prodati Mijatovica i Nedeljkovica. Madjija.
K

Kokos

pre 3 meseca

Laž je da su Nedeljkovića prodali za 9 miliona, šprodan je za 7,5 miliona!
S

Scouting

pre 3 meseca

Funti. 7.5 miliona funti.
Č

Čičak traka

pre 3 meseca

@Scouting - ''Villa agreed a £6.5million fee with Crvena Zvezda earlier this month and the deal will include add-ons.'' Ovo je sa Aston Vilinog sajta, to je 7.58mil €, nije 9.
F

Forever Young

pre 3 meseca

Šta znači to, spreman je petogodišnji ugovor za Mijatovića vredan milion evra neto??? Jel milion evra za pet godina, ili milion evra po sezoni???? Nije valjda lud da ide tamo za 200 hiljada evra po sezoni.
m

milioni

pre 3 meseca

milion eura po sezoni neto. informacija tačna milion posto. mali milioner sa 18 godina
t

taman

pre 3 meseca

da se dovede jos 5 6 igraca kao ndiaje

Proficap

pre 3 meseca

I neki kao Dioni i Falko.
P

Partizanovac®

pre 3 meseca

Ovi iz zvezdice će u roku od mesec dana da naprave 30 miliona evra, ako prodaju još Bukarija i Kangvu. Mi sa novcem od Ilića i Belića možemo da podelimo bonove za topli obrok.
Z

Zinzelen

pre 3 meseca

Ko da tebi idu pare u dzep, pa ti znaci za koliko je ko prodat.
W

Warehouse G

pre 3 meseca

Ti stvarno veruješ u bajke?
P

Partizanovac®

pre 3 meseca

@Zinzelen Bukefale ovog puta će verovatno pogoditi sa pojačanjima, igrač od tri do pet miliona evra u svakoj liniji tima. Plašim se da ćemo 2027. obeležiti desetogodišnjicu trofeja a da titulu do tada uzeti nećemo.
Z

Zinzelen

pre 3 meseca

@ Partizanovac Titula ovoj nasoj kvazi-namestenoj ligi je bezvredna. Ovde se fudbal igra prvenstveno ds bi se prodali igraci. Sta imas od titule u nasoj ligi? Evropa je merilo bato.
k

kondor007

pre 3 meseca

Zato partizanovac odmah stani u red za bonove , mozda se i ti opasuljis .
M

Maxom

pre 3 meseca

Terza ima li ponuda za mrkelu,njegov odlazak bi puno znacio zvezdi.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Nek vidi ima li neka ponuda za njega da on ode da ga ne moraju navijači na silu terati
H

Heroj na magarcu@Fanky123

pre 3 meseca

@Fanky123 – Izvučeno iz konteksta tvog komentara: “Jedino ali jedino opravdanje za prodaju ova dva momka i ostalih koji se pominju (Kangwa, Bukari, Ivanić) jeste stabilizacija kluba i izvlačenje iz dugova”! Stabilizacije kluba i izvlačenja iz dugova je moguća jedino uz ulazak državnih finansijskih forenzičara u Zvezdu, a to se neće desiti dok je ovaj ideološki totalitarizam na vlasti. Jer niko ne zna iznos Zvezdinih dugova, a našoj javnosti se samo povremeno obraća virtuelni predsedik Zvezde i iznosi neke paušalne odokativne cifre, u koje ne veruje ni Miki Maus lično! Što se tiče imaginarne prodaje Kange ne znam ko će kupiti ovu cepanicu za fudbal?! Jel’ misliš da nekome radtu evrići na ogradi, pa će da ih baca na Kangvu! Bukari m oe samo otići u Rusiju, Saudi Arabiju i nigde više. Evropljani su ga pročitali kroz njegove igre u Gentu i Nantu!
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Ne kradi više nikove, i sjaši sa Zvezde
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kradljivče, nemoj! Ne zezaj ljude!
Š

Šahmat

pre 3 meseca

Ovo je dokaz da treba forsirati omladinsku školu.Jedva čekam da zaigraju Maksimović,Šljivić,Mituljikići.Šteta što Leković nije dobio šansu.
г

гост 1312

pre 3 meseca

Коста Недељковић и Јован Мијатовић су последњи које ћемо продати, крај цитата… Наградно питање, чија је ово изјава не старија од 15 дана?
Z

Zvlat BG@gost1312

pre 3 meseca

gost1312 - To je izjava doktora virtuelne ekonomije!
p

poty

pre 3 meseca

Razumem frustracije navijaca, ali budite realni, zar stvarno mislite da ce Nedeljkovic i Mijatovic u nasoj ligi da napreduju i izrastu u dobre igrace? Prvo sto su pola terena oranice kod nas, drugo liga nam je korumpirana do bola. Mada iskreno mislim da bi im bilo pametnije da sacekaju neku ponudu iz Francuske, Nemacke, Holandije ili Portugala. Leverkuzen ili Fejenord bi bili odlican izbor. Ici sa 18god u PL je preveliki skok po meni.
P

Prdoje

pre 3 meseca

Kao da smo u 1995 godini. Moramo pod hitno prodati Dejana Stefanovića, Ramba Petkovića i Darka Kovačevića. A neki bolji rezultat očekuje se u budućnosti.
.

.....

pre 3 meseca

Nije isto. Rambo, Stefanović i Kovačević su bili nosioci ekipe i igrači u najboljim igračkim godinama. Da je neko bolje vreme pa da Nedeljković i Mijatović mogu da ostanu još četiri, pet godina pružili bi maksimum tek za dve godine.
T

Tako je bre

pre 3 meseca

Tako je bre, bravo! Sve prodajte sto vredi jos iz petlica na svakih 6 meseci nam dajte nove klince a to sto nemamo vremena da se sazivimo ni sa jednim od njih, da postanu nasi heroji da provedu bar po 3 godine u Zvezdi kao Erakovic koji je to uspeo pukim slucajem, da kao on upisu 100 ili sto da ne 150 utakmica, da nas predvode do titule, do trofeja, do Evrope, da neki od njih nosi kapitensku traku da nas stalno raduje golovima.... Ma sta ce nam to.. Daj bolje to malo para i neka se smenjuju Kulibali, Serif i Olajinke na svakih godinu dana
B

BokiBGD

pre 3 meseca

Dzaba nama svi ti silni milioni od transfera i LŠ kada će opet naše finansijske mađije to da skrcaju na neka krš "pojačanja" tipa Šerif i slični. Koji 100 puta manje osećaju klub od naše dece. Od njih dvojice i od Bukarija zaradićemo 30 miliona a onda će ovi naši da potroše pola od toga na neke "bombe" od igrača koji nista pokazati neće. Statisticki se do sada pokazalo da na 8 dovedenih stranaca jedan ili dva pokažu se kao pojačanja. A što se tiče pozajmice Nedeljkovića da nam ostane jos pola sezone to smisla nikakvoga nema. Jer sta ce ti on sada? Da ti igra da ti bude standardan da ga uigras i onda ti ode bas pred Evropu pa moras da trazis novog beka i da ga uigravas mesec dana sto je premalo da bi se navikao na tim. Te prodaje sa pozajmicama veze nemaju. Lepo ako ga prodas neka ide. Ajde da je pozajmica od godinu dana, ali ovako to nikakvog smisla nema.
D

DDF

pre 3 meseca

Novac od LŠ kada bude stigao je vec"prosledjen"na adresu u Nemanjinoj,prodaja mladih igraca je novac koji ce prvi podeliti Terzic i menadzeri medjusobno,drugo sta ostane za funkcionisanje kluba do leta i tokom leta za dovodjenje novih"pojacanja",trece izgleda da je Bukari na izlaznim vratima
.

.....

pre 3 meseca

Ima smisla pozajmica Nedeljkovića. Nikolića je juče kao pero otresao napadač onih Kiprana koji nema 60 kila.
B

Betoven965

pre 3 meseca

Šta će on raditi u Cityju. Završiće kao Pantic koji je premlad otišao u Chelsea.
Y

Yvbn

pre 3 meseca

Najveca tragedija je kad vidim ljude koji se raduju ovakvim prodajama i zaradi kao da su u pitanju ekonomisti ili neki privrednici a ne navijaci. Pa jel ti navijas za bolji tim, igrace i rezultate ili za novcanice!? Najveca ironija sto taj novac ne ide druze u tvoj dzep, vec jedino moze da ide iz tvog dzepa. Dakle nikakve koristi nemas. Jedino je imaju oni koji glume "sportske radnike" i vidjenije "navijace". Gde ja zivim mati mila. Sto kaze ona pesma Riblje Corbe iz 90-tih: "majko siri noge obadvije da se vratim gde sam bio prije".
K

Kljuc

pre 3 meseca

Kako god bilo vama djeco sretno i da vas zaobidju povrede!
Š

Šahmat

pre 3 meseca

Nikako u Siti.Nadam se da će biti prodat u rekordnom transferu uz 20% od naredne prodaje.
Z

ZZ Crew

pre 3 meseca

A da New York nama posalje Juliana Fernandesa u zamenu???
d

dejanera

pre 3 meseca

Nikakav problem. Platimo 15 i vodimo odmah. Ne bi ni trepnuli a prodali bi nam bilo kog igraca samo ako mozemo da platimo!
N

Nekac035

pre 3 meseca

Nije sve u lovi ima nesto i u fudbalu. Bolje da igra jos jednu sezonu u Zvezdi pa posle da ode tipa Nemacka, Italija, Francuska. To pranje para za city grupaciju samo ce da unisti igraca. Ima mnogo primera. Decko budi pametan.
G

Gost1976

pre 3 meseca

Kako se peru pare genije preko Siti grupe? Objasni nama molim te... prosvetli nas kako da li veš mašina ili ... Kako misliš Siti da keš Njujirku oni fol plate Mijatović 9 miliona pa onda.. napišu veću fakturu.. pa američka poreska služba pojede ribicu..Objasni kako prosečan Srbin zamišlja pranje novca u New York-u molim te!
6

666999

pre 3 meseca

Da li ti Uopšte znaš šta znači pranje para? Termin “pranje novca” je, kada novac zarađen nelegalnim putem hoćeš da ubaciš u legalne tokove, u našoj državi to se radi kroz izgradnju jer je najteže za ispratiti koliko koji materijal vredi, a treba jako puno različitih vrsta materijala. Siti grupa kao vlasnik dosta timova ima vrednost oko 35+ milijardi eura (Dakle to je legalna njihova vrednost), na primer, Srbija je procenjena na vrednost 2021 na oko 54 milijarde, ej cela država sa svim građanima vredi tek 2 puta više od te jedne firme. Šta ti misliš, da oni hoće za njih pišljivih 8-9 miliona eura da ubace legalni da budu? Strašno šta ljudi pišu i što je najgore po plusevima ima takvih iha haj.
M

Mitrandir

pre 3 meseca

Ko god je otišao u Siti od naših igrača je apsolutno propao i trebalo im zabraniti da tako kupuju igrače više. Tedić, braća Ilić, Stevanović...oni su svi kupljeni a da mislim da ni Gvardiola ne zna da oni postoje. Pa oni su jednog Palmera oterali a on je em Englez em prvak sveta bio sa Engleskom pa mu opet nisu dali šansu...
D

Džej Džej

pre 3 meseca

Palmera nisu oterali, sam je hteo da ide. Nije mi jasno zašto, ali dečko je tako odlučio. A Pep pušta svakog igrača koji žwli da ide, ako stigne adekvatno obeštećenje. Pritom, prodat je za dobru lovu, mislim oko 60 miliona funti ili evra. Što se tiče naših momaka, konkurencija je paklena, čak i na pozajmicama. Tako to ide i funkcioniše. Kupe 10 igrača za 100 miliona i dovoljno im je da jedan uspe, a ostale če manje više sigurno otplatiti i pri tome zaraditi. Cifra od 9 miliona za Kosti ili Mijatovića je smešna. Ali to je cena Terzinog sunovrata sa Baharom.
O

Ok

pre 3 meseca

E ali nemoguce da cika Dzaja ne deli sa Tvorzom. Nego kad prodaju ove svetske zvezde beskorisne strance. Kada potpisuje Sremcevic i gde prodaju Bukarija i Ivanica. Kad vracaju kapitena emajliju Borjana.
T

Tarantula

pre 3 meseca

Ništa od svega toga nije magareća briga.Tebi ni iz džepa ni u džep.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 3 meseca

NE BIH DAO NI ZA DESET....TAKO JE I TEDIC OTISAOU TAJ SITI I PREDSTAVILI MU PROJEKAT I SAD EVO GDE JE ... NEMOJ SE ZAJEBATI JOCO MAJSTORE,AKO VEC ODLAZIS IDI POD SVOJIM USLOVIMA
s

stef991

pre 3 meseca

Sve je to lepo iz ugla finansija, ali po mom misljenju rano je za ove mladice da idu u ovako jaku ligu u svakom smislu te reci. Prvo psihicki nisu spremni na takam korak a i fizicki jos su u razvitku. Na veliku zalost, oni se tu nista ne pitaju. u Svakom slucaju puno Srece i Zdravlja! czbg ❤️
F

Fanky123

pre 3 meseca

Jedino ali jedino opravdanje za prodaju ova dva momka i ostalih koji se pominju (Kangwa, Bukari, Ivanić) jeste stabilizacija kluba i izvlačenje iz dugova... Prodajom npr ovih 5orice plus prihodi od LS i sponzora značilo bi da smo DUG KOMPLETAN anulirali (50 M EUR). tad bi smo došli na zelenu granu, sa ostatkom ekipe osvojij prvenstvo, pojačali se na leto sa 1-2-3 pojačanja plus nadolazeca Zvezdina deca. E onda bi posle mogli strateški da razmišljamo i odbijamo startne ponude za naše igrače... I da u nekom trenutku za 3-4-5 godina dodjemo na nivo Dinamo Z. Po pitanju načina prodaje igrača... I ONDA BI OVAKO TERZA ZAOKRUZIO SVOH USPEH U CZ i bili bi mu Oproštene svi promašaji i kadrovski i poslovni. 🔴🤍❤️🤍❤️🤍❤️ IPAK AKO PRODAMO SVE OVE POBROJANE IOI VEĆINU NJIH A UPRAVA NE IZADJE SS PODATKOM DA JE DRASTIČNO SMANJEN DUG, U PROBLEMU SMOOOO!!
L

Laki92

pre 3 meseca

Kao zvezdaš te pitam, je k'o
L

Laki92

pre 3 meseca

Kao zvezdaš te pitam, je l ti stvarno veruješ u to što si napisao, prodamo njih dvojicu i uz LS prihode mi smo animirali kompletan dug od 50 miliona evra?!? Prva stvar, dug je verovatno značajno veći, ali da kažem da nije ni bitno, bitno je to da Zvezdu ova ekipa, govorim iz letos, uz pojacanja, plate i ostale troškove košta otprilike bas toliki koliko će zaraditi ove godine od LS i ova potencijalna 2 transfera, pa i sam Terzić je govorio da je godišnji budzet,
S

Slavuj

pre 3 meseca

Prije neki dan vaš Terzić kaže da je za život kluba potrebno 4 milona mjesečno, dakle ova dvojica su dovoljna za 4 mjeseca , a gdje je još 8 mjeseci da se zatvori godina. Oni koji se gađaju ciframa kao da tu nema poreza, provizija menadžerima i slično . Vi očekujete nekakav novac od Ivanića, a čovjek je ušao u zadnju godinu ugovora i u godinama je. Takvi se ne prodaju skupo. O Kataiu ne treba trošiti riječi , jer za njega ne možete ništa dobiti, a i pitanje je gdje on može dobiti novac koji mu vi dajete a može igrati pola sata toliko ima snage. Kanga, mator, taj vam ima 40 godina , a vi mu dali ugovor na 3 godine. Bukari trkačko grlo bez imalo smisla za kombinatoriku, tanko je to. Mitrović i Barselona , šta bi, pa on ne igra ni kod vas. Dakle nećete vratiti dugove jer nemate ni za budžet, a plate ste preduvali i sada ste balon na ivici pucanja, zato i ova rasprodaja.
F

Fanky123

pre 3 meseca

Ako pročitaš lepo, rekao sam da prodaju sve ove koje mogu da prodaju tj za koje postoji tražnja... Mijaatovic, Nedeljković, Bukari, Ivanić, Kangwa = 35 mil eur plus prihod od LS, sponzora, karata, prihod od letosnjuh transfera = 75-80 mil EUR Odbij sve rashode transfere... Mora ostati čisto 35-40 mil EUR Naravno ovo je sve odakativno, ali siguran sam da bi klub bio na zelenoj grani kad bi se uradilo ovako stvarno uradilo bez sklanjaj love u tudje dzepove
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Ova lopovska ekipa nam je zamazivala oci sa titulama u ocajnom prvenstvu i ponekim prolecem u Ligi Evrope.Sad se izivljavaju sa ovim transferima od kojih ce samo oni imati korist...Ova deca su biseri srpskog fudbala acne samo Zvezde...Umesto da ih koriatimo maksimalno ovi ce da ih daju za solidne pare a ne da ih prodamo kasnije za vise...a onda ce da kupuju Serifa, Dionija,Kulibalija...Bekova nemamo oni lagano dali Azarova i sad Kostu...Uzas uzasa je ova uprava...Stidite se olsi jedni...
G

GeOs

pre 3 meseca

Ako sada stvarno daju 8M , po tvojoj logici za jos sezonu dve u Ligi Srbije bi naprdovali do 20M. I to ti zvuci realno ?
7

79

pre 3 meseca

Tako se posluje,do pre 6 meseci 90%navijača nije nikad čulo za njih dvojicu.A sad pametuju ovde,još Bukarija da prodaju i eto 25 m
h

halo

pre 3 meseca

I od tih 25 miliona 24 završiće u džepovima Terzića i kompanije, vrhunsko poslovanje :)))
C

Comiii1000

pre 3 meseca

I sta imas ti od tih para? Jel se droziras malo? Sta mene briga za prodaju,ocu da ih gledam u Zvezdi i da odem na stadion da vidim njih mlade kako kidaju i Bukarija koji je za mene nosilac zvezdinig napada kao Binic nekada! Ajde sve da prodamo i koga ces da gledas? Da vratimo Srnica i Idana Vereda na krilu ili onog iz Boke na krilu sto je bio,nije mogao da trci. Nek prodaju Bukarija,pa cu da vas pitam,a gde naci takvog brzinca za male pare za koje je dosao??? Decko kida za Zvezdu. Ali komentari kao da su placeni ovde, svi pricaju kako treba da se prodaju pa zbog cega najbolje prodajemo? Da bi oslabili Zvezdu? O cemu se radi ovde? Sta vi licno imate od prodaje? Pa oni samo pune svoje dzepove i nama dovode neke Serife,berife i slicno. Puni su love od Ls,tv prava,sitnih prodaja,ovih prodaja,sponzora,karata.. I opet rasturamo tim. Pa ce doci na stadion publika,oce al u k.
F

FileCZBG

pre 3 meseca

Čoveče, umesto da uprava zadrži ove momke kako bi još napredovali i povećali cenu, oni odlučiše da ih prodaju. Sramno..
Ž

Žoržo Bč

pre 3 meseca

Ma gde mogu da napreduju više u našoj ligi..
M

Mikac678

pre 3 meseca

Svaki mladi igrač je "mačka u džaku" i ako ga sad ne prodaju, sutra može da se ispostavi da je klasični prosek i da ode za DŽ ili za par stotina hiljada evra. Zato je svaka ova prodaja odlična a ako ne uspe eto ga opet u Zvezdi
P

Pfc

pre 3 meseca

File, jel ti mislis da je upravama ovdasnjih klubova zaista cilj da nekoga zadrze da bi napredovao. Vlahovića zadržavali ? Samo što ga nisu izgurali iz kluba.
B

Baggio

pre 3 meseca

Sad ce familije Terzic, Mrkela, Marin i ko zna jos koje da uzivaju u ovoj zaradi. Klubu ce kao i obicno da ostane neka crkavica a navijacima (onoj ogromnoj vecini koja ne zive od kluba) 🍆. Isto vazi za drugu stranu brda. Sav apsurd "sporta" i navijanja u ovoj drzavi se vidi na ovom primeru. Cuvajte ljudi zivce i zdravlje, nisu ovi dostojni toga.
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Steta sto Kosta odlazi...i to u trenutku kada jos od Zuletovog odlaska, mi nemamo normalnog desnog beka...a davno je Zule otisao...mozda bi valjalo da ga Miloje vrati...mozda.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Daj pare da se ne ljubimo,niti su to neki igraci,pitanje dali moze i MLS ....sto je najvaznije imas u omladincima graficaru iste takve...A lova ako je istina nije uopste mala.
P

Poznanik

pre 3 meseca

Očigledno nisi upućen u sve što govoriš,malog Mijatovića znam od 6 te godine i gledao sam ga 300 utakmica kako igra,mali je za 3-4generacije iznad svojih vršnjaka,uvek bio najbolji strelac na svim turnirima u zemlji i šire..i to svi znaju ko je bio u toku njegovog odrastanja i dolaska do Zvezde..toliko potencijala nisam video ni kod jednog našeg igrača. Samo da ga povrede zaobidju i dokazace to mali svima..prema tome ako ne znas nemoj da komentarises.
И

Ишизаки

pre 3 meseca

Мали да их од'ебе све и оде у Бајер Леверкузен.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Istripovao sam iz naslova da se vracaju sa 17 miliona od transfera Mijatovica, ali sam ubrzo skapirao da igrace prodaju Terza, Mrkela i kompanija
5

56668

pre 3 meseca

Moja zelja je bila da ih gledam u dresu Zvezde makar jos godinu dana ali ocigledno da to nije izvodljivo. Izuzetno mi se svidja kako razmislja Jovan znam da mnogima izgleda privlacno to igrati u Njujorku i biti i biti za to dobro placen ali decko zeli u neku jacu ligu gde moze bolje napredovati a i zna sam da ce tesko dobiti priliku u Sitiju ma koliko god dobro odradio pozajmicu u Njujorku.
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Jovan Šljivić i Andrija Maksimović sledeće god isto preko 10M idu
G

Gaxter

pre 3 meseca

Sad na kraju Bahar izgurao ova dva klinca i zaradicemo na njima,videcemo sad koga ce Milojevic gurnuti u vatru,u ligi kakva je Srpska Zvezda uvek u postavi mora imati 2 mlada igrača.
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Mijat je drvo, sve iznad 5M svaka cast
E

Eseks

pre 3 meseca

Besmisleno je bilo sta komentarisati kada nismo sigurno gde ce zavrsiti pare..Zaista bih voleo da mogu vise da verujem sadasnjoj upravi
n

ngomaleu

pre 3 meseca

Jedino kod nas ima da beka prodaš skuplje od prvog napadača 😂😂😂
C

Cent beka,tona zlata

pre 3 meseca

Bekovi su deficitarna roba,pogledaj koliko je PSŽ platio Marokanca na desnoj i Portugalca na lijevoj strani.Barselona je u Pepovo vrijeme Danija Alveša platila 28 miliona Sevilji jer i pored hrpe svojih igrača iz akademije nisu imali ni blizu takvog.
B

Brando

pre 3 meseca

Slažem se, jedino što u ovom slučaju vidim kakvo takvo opravdanje za tu neobičnu situaciju. Pozicija koju igra Nedeljković je trenutno zaista deficitarna svuda, a Kosta je pritom i jako mlad, a već je imao priliku da igra LŠ i pokaže da može da igra i na najvišem nivou. Tako da nije toliko čudno što nude toliko novca i što je to čak i više nego za prvog (od skoro) napadača. Nije mi drago što momci odlaze, ali to je neminovnost. Možda je i bolje da se dalje razvijaju daleko od Terze, Mrkele, i ostalih glava srpskog fudbala.
r

rea

pre 3 meseca

Ti "anonimni" Marokanac i Portugalac su u trenutku dolaska u PSŽ, i jedan i drugi, bili top10 bekova gledajući i leve i desne.
R

Re Tako su i plaćeni

pre 3 meseca

I koštali zajedno 150 miliona..Ali neko u Birmingemu očigledno ima uvježbano oko,prepoznao potencijal i rekao da se plati traženo.A što kod nas ne postoji menadžment koji će vremenom vrijednost tih igrača dići na +25 miliona,to je već drugi par opanaka.
D

Dajbrepare Terzi

pre 3 meseca

Sramota sta rade sa klincima. Letos se toliko prica o nekim strancima koje sad ne mogu ni za klikere da prodaju a u govnima su do guse pa prodaji klince koji su se pokazali bud zasto! Koja korupcija u Drzavi C C C
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Ko je bre u dugovima ? Prošlo je bato to vrijeme SPS-a i DOS-a, zavrcanja rukava, Marjanovica ,Tadica, Dacica i Tole Suboticara i daj samo daj na JNA...Na Mari se igra LŠ bato, milioni dolaze, transferi pljuste, tako da uzivaj, gledaj, pati...
d

dkcz

pre 3 meseca

Bahare hvala za decu
У

Управа напоље...

pre 3 meseca

Срам и стид да вас буде.
N

NR

pre 3 meseca

Ala posluju legende.