Komentari na vest

PRELAZZI: Valensija i njeni ožiljci

T

Televizor

pre 4 meseca

Prelep grad, izuzetne arhitekture, ljubaznih ljudi, klima za pozeleti.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 4 meseca

Kili Gonzales!
P

Pitajte Bojovića

pre 4 meseca

Omiljeni grad Srpskih kriminalaca
O

Ognjen 161

pre 4 meseca

Vrhunski uređen grad sa sjajnom arhitekturom ali ne bih mogao da se složim da je najlepši grad u Španiji iako sam to više puta čuo, meni su recimo i San Sebastian i Sevilja lepši. Gradska plaža i more su primetno lošiji nego recimo u Alikanteu ili Malagi. Takođe, jedino mesto u Španiji koje sam obišao a da mi je ostavilo utisak dosadnog, monotonog grada u kojem se ne dešava Bog zna šta. Naravno, ukusi su različiti a ovo nije sajt turističke agencije pa da o tome diskutujemo, nadajmo se skorašnjem oporavku kluba i povratku bar na neko 5,6 mesto i evropskim takmičenjima. Svako dobro.
M

Mestalla

pre 4 meseca

Grad je fantazija, prelep, uredjen, sa istorijom, klub sa tradicijom, i zbog te generacije od pre 20 i kusur godina i dalje volim Valensiju i navijam za nju. Ovo sto Lim radi je sramota, u sto je najgore, ne razumem uopste sta tacno radi sem sto tera inat. Niti prodaje igrace pa da kazes da zaradjuje, niti ulaze u tim, bukvalno jedno veliko nista od njega. Osim ako ne pere pare ili mulja sa porezima, ne znam sta radi u Valensiji. Zalosno je to za klub te velicine i armije navijaca, koji je dao neke fantasticne fudbalere. Valjda ce se i to juce zvari, a do tada, neka Baraha gura koliko moze, i naravno amunt Valensija!
A

Alempije

pre 4 meseca

Bio sam u Valensiji, hotel preko puta novog stadiona odnosno onoga što bi ta građevina trebala da bude. Deluje impozantno, u dobrom je delu grada ali je svakako i stara Mestalja kultni stadion. Grad vrhunski, sve imaju
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Bio sam nekoliko puta u Valensiji. Grad i arhitektura prelepi, premestena reka Turija koji je sada park, celom duzinom recnog jorita, pun sportskih sadrzaja. Jedan od nekoliko mostova koji ga premoscuje je most cveca, sa obe strane sarenoliko i koloritno obojen. Vodi do stadiona Mestaje, na kome su okacene legende kluba, a unutrasnjost strma kao u Pioniru. Navijaci Valensije i Betisa izmesani piju pivo ispred stadiona, dok unutra sede u dresivima jedni pored drugih. Park vodi do mora, gde se moze proci kroz centar Nauke i Tehnike, a na kraju nalazi dugacka plaza Malvarosa... Predivan grad, za mene najlepsi u Spaniji, a obisao sam ih mnogo. Sportski pozdrav!