Premija za Marka Nikolića: Mandžukić pregovara sa Lokomotivom

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.20. | 10:29

Pregovori traju već mesec dana

Posle raskida saradnje sa katarskim Al Duhailom, Mario Mandžukić je velika inspiracija novinara širom Evrope. Pominjalo se u jednom trenutku da će se sjajni napadač sigurno vratiti u Seriju A i pojačati redove Beneventa, pričalo se o velikom interesovanju turskih velikana, Fenera i Galatasaraja. Međutim, sudeći po vestima iz Rusije novi igrač je uleteo u trku za jednim od najboljih igrača Mundijala 2018. godine.

Interesovanje za Maria Mandžukića pokazala je moskovska Lokomotiva. I ne samo da je pokazala interesovanje, već pregovori između tima iz glavnog grada Rusije i snažnog napadača traju već mesec dana. Za Mandžukića lobira njegov nekadašnji saigrač iz Dinama i hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka.

Izabrane vesti

Nema sumnje da bi angažovanjem Mandžukića trener Lokomotive Marko Nikolić dobio veliku premiju. Možda i aduta sa kojim bi mogao da se naredne sezone uključi u ravnopravnu trku za šampionsku krunu u Rusiji. Prvi napadač Lokomotive Eder je ove sezone postigao sam pet prvenstvenih golova. Jasno je da je nekadašnjem strategu Partizana potreban fudbaler koji bi garantovao dvocifren broj golova.

Gledajući karijeru, Mandžukić je upravo taj.

Marko Nikolić će u preostala četiri kola ruskog prvenstva pokušati da zadrži drugo mesto i obezbedi učešće u Ligi šampiona. Tada bi Mandžukić ima još jači motiv da dođe u Moskvu i vrati karijeru, posle neuspešne epizode u Kataru. 


tagovi

Marko NikolićMario Mandžukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara