©AFP
©AFP

Prigovori u Hrvatskoj: Hajduk iz Splita se žalio na izduvane lopte

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.02.24. | 21:07

Ostaje da se vidi koje će biti posledice ovog prigovora, odnosno da li će Varaždin biti sankcionisan ili ne

Ozbiljno se zakuvala situacija kada je u pitanju borba za šampionsku titulu u Hrvatskoj, mnogi tamošnji ljubitelji fudbala kažu da nikad nije bila uzbudljivija, a neizvesnost je dodatno podigao večerašnji remi između Varaždina i Hajduka (1:1) na Gradskom stadionu.

Utakmicu je obeležio efektan pogodak Nika Sigura za izjednačenje Splićana, kao i poništeni gol Marka Livaje u završnici meča zbog ofsajda. Ipak, pričalo se i o sudijama, konkretno o isključenju Marka Dabra, zbog kojeg je domaćin veliki deo drugog poluvremena proveo sa igračem manje.

Izabrane vesti

Portal Germanijak, otkriva da je predstavnik Hajduka, konkretno Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane, te da su u nekoliko navrata morale da budu zamenjene. Ostaje da se vidi koje će biti posledice ovog prigovora, odnosno da li će Varaždin biti sankcionisan ili ne.

Hajduk ima bod manje i utakmicu više od vodeće Rijeke, pa na drugoj poziciji čeka sutrašnji derbi na Maksimiru između Dinama i Rijeke (15.00).



tagovi

Hajduk SplitVaraždin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara