Sadio Mane (©AFP)
Sadio Mane (©AFP)

Probao je, ali neće moći: Sadio Mane propušta Mundijal!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 22:18

Jedan od najboljih napadača današnjice neće moći da nastupi u Kataru, pod upitnikom i za prvi duel Bajerna i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona

Pokazao je Sadio Mane veliku želju da igra za Senegal na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali neće moći.

Afrička selekcija saopštila je danas da će morati da nastupi bez golgetera Bajern Minhena, koji i nije doputovao sa ekipom u ponedeljak u Katar. Bilo je planirano da propusti prvi meč Mundijala, protiv Holandije, ali se očekivalo da će moći da popogne izabranicima Aliua Sisea u ostalim mečevima grupne faze, protiv Katara i Ekvadora ili ukoliko Sengel prođe u osminu finala.

Izabrane vesti

Ostao je Mane u Minhenu na lečenju, reprezentacija je poslala svog doktora s kojim je išao na kontrolu u Austriju, ali dobijeni rezultati nisu dobri. Koleno koje je povredio u meču sa Verderom pre dve nedelje nije u stanju da izdrži potrebne napore.

KVOTA DA ĆE SENEGAL BITI PRVI U GRUPI - 5.50

Trebalo je da najbolji fudbaler Afrike bude jedna od zvezda predstojećeg Mundijala, ali moraće nažalost da ga propusti, a još nije poznato kada će moći da se vrati na teren, odnosno hoće li i Bajern neko vreme biti bez svog prvog špica. Klub je u međuvremenu saopštio da je Senegalac operisan u Insbruku, a po pisanju Bilda moraće da pauzira čak tri meseca i pod znakom pitanje je za prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Izostanak Manea značajno će oslabiti selekciju šampiona Afrike, ali i dalje je Senegal favorit uz Holandiju za prolaz iz Grupe A. Imena kao što su Kalidu Kulibali, Abdu Dijalo, Idrisa Gej, Šejk Kujate, Ismaila Sar, Bamba Dijeng, Nikolas Džekson... ne bi trebalo da imaju većih problema u okršajima sa Katarom i Ekvadorom.



tagovi

Sadio ManeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara