Nenad Sakić (©Startsport)
Nenad Sakić (©Startsport)

Prvo pojačanje za Dejana Stankovića – Nenad Sakić

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 08:54

Istina, pojačanje za stručni štab...

Navijače zanimaju potezi uprave na fudbalskom tržištu – ko će doći, a ko pre toga otići – međutim prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde ove zime moglo bi da bude u stručnom štabu. Sportski žurnal piše da je Dejan Stanković sve dogovorio sa nekadašnjim saigračem Nenadom Sakićem, te da se sada samo čeka ozvaničenje odluke o priduženju novog člana crveno-belom stručnom timu.

Sakić je poslednji trenerski angažman imao u kruševačkom Trajalu u sezoni 2019/2020, ranije je vodio i Napredak, bio je selektor omladinske reprezentacije Srbije, a u posao ga je uveo Siniša Mihajlović kome je bio asistent prvo u reprezentaciji Srbije, pa u Sampdoriji, na kraju i Milanu.

Izabrane vesti

Ovih dana se pominjala i mogućnost da se vrati u Napredak – Milan Đuričić iz zdravstvenih razloga neće moći da ostane na toj funkciji – ali je očigledno poziv prijatelja Stankovića bio primamljiviji.

Uostalom, i Nenad Sakić ima istoriju u Zvezdi, igrao je u Ljutice Bogdana od 1994. do 1997. godine, osvojio titulu i tri Kupa, delio svlačionicu sa Stankovićem, pre no što su obojica karijeru nastavili u Italiji. Sakić u Lečeu i Sampdoriji, Stanković u Laciju i Interu.

Trenutno, nema naznaka da će Sakićev dolazak izazvati odlazak nekog od sadašnjih članova struke, a tu su Nebojša Milošević, Nenad Milijaš, Nikola Popović, koji je stigao umesto Miloša Milojevića, te Vladimir Petrović Pižon, da pomogne igračima radeći sa njima individualno.




tagovi

Nenad Sakić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara