Komentari na vest

Radnički popalio sve alarme “na krovu” i zakazao spektakle za Evropu na Čika Dači

N

Nesko i Terza

pre 14 dana

Kroje tabelu, i plejof i plejaut. Ovo sa Lucanima i Imt je kraj fudbala
D

Dudic

pre 14 dana

Dudic ce sledece sezone u partizanu,cuki,Vošu ili N.Pazaru.tj ko da više.radnicki kg bi morao naći nekog sponzora i da pokusa da ostavi dudica i kostur tima.
S

Svaka cast

pre 14 dana

Svaka cast👍igrate stvarno najlepsi fudbal u ligi trenutno.navijam za vas u plej of da izborite kvalifikacije za evropu.moj Pazar je razocarenje prvenstva i teško ce IZBORITI opstanak ove sezone(nadam se da ce izboriti)🤦‍♂️ .u Subotu popunite stadion i pomozite igracima da pobede i da pomognete cuki jos +3 boda🙂i mnogo srece u daljoj borbi💪
И

Источна Херцеговина

pre 14 dana

Не каже се "босански" него "босанскохерцеговачки" јер држава није Босна него Босна и Херцеговина
X

X factor

pre 14 dana

Pa kako onda pevati pesmu: "Bosno moja, jabuko u cvetu..."?
E

E moji vi

pre 14 dana

Ne lozite se svi znamo da Cuka mora u evropu
P

PRIJATELJU

pre 13 dana

Nema tu moranja!!! Imamo direktan duel u subotu pa će se videti!! Realnost je da imamo neke prednosti ali je individualni kvalitet njihovih igrača ipak na mnogo višem nivou. Oni mogu i kasnije dobiti bilo koga od 1-4 mesta, a mi teško. Svakako, moramo se boriti muški, pa šta bude.
F

Fudbaleeeee

pre 14 dana

Fudbal gubi smisao, ovo u Lucanima je kraj srpskog fudbala
J

JerkovicB

pre 14 dana

Mladost Lucani i Imt da se ozbiljno sankcionisu.
И

Источна Херцеговина

pre 14 dana

Потпуно си у праву, шиљи се к.... на некој биједи, хајде сада да видимо..... и Напредак..... Из авиона видиш да нешто смрди...
N

Nije nego

pre 14 dana

Imt u 2.ligu zbog skandaloznog pustanja u Lucanima! Nesku oduzeti bodove
Б

Бск

pre 14 dana

Било би лепо да РКГ изађе у Европу јер барем имају навијаче и сигуран сам да би попунили стадион. Са друге стране не дај Боже Чука да изађе. Они ни против Реал Мадрида не би могли да сакупе 50 својих навијача када их ни немају. Срамота је и да ови у Крагујевцу немају јбн рефлекторе!? Шта ћете у мају или јулу/августу? Па сад су температуре високе...Не знам шта је толики проблем направити оно што је урадио Железничар из Панчева? Две монтажне симетричне трибине, рефлектори, хибридна подлога и не треба више док се не направи тај мега гига стадион који најављују.
N

Nenad1246

pre 14 dana

Gde će Radnički igrati kad nema stadion, a da je dovoljno blizu da može dosta ljudi da dođe? Čukarikčki može i bilo gde on nema publiku pa nema.
t

tuneki

pre 14 dana

Kakve majstorije Aleksica,Djurica i Vidosavljevica
A

Adrian Mutu

pre 14 dana

Vreme je da voždovac malo igra po oranicama druge lige klub koji nikom ništa ne pretstavlja to malo navijača što dodje pa više boh ja u zgradi skupio a oni ne mogu na opštini od 120 hiljafa stanovnika klub loji navodno stvara mlade pa de su ti mladi igrači kog to igrača je prodao voždovac doveli su pola slavoljubove zvezde tim i klub bez harizme i baš nikog ne zanimaju imt da igra u paviljonima na svom terenu napunio bi stadion a kraj je deset puta manji od voždovca.... Još jednom bravo radnički i da voša i čuka padnu u paklu kragujevca i da se ovaj mladi tim okuša u evropi biće zanimljivo svakako kao i lane
?

??

pre 14 dana

Ma radnicki ako izbori kvalifikacije otici ce im trener i pola tima
U

Ukljuci Mozak

pre 14 dana

Vozdovac je tim koji igra posteno, ne pusta Zvezdu vec godinama, ne pusta nikoga, pa svima smeta. Pa bolje sto igraju ta deca u klubu nego neki sumnjivi Afrikanci koji se placaju iz opstinskih budzeta u svim klubovima u Srbiji. Da je srece ligu bi igrali Vozdovac, Cukaricki, TSC, Metalac Gornji Milanovac i slicni klubovi koji se finansiraju trzisno a ne bacanjem para. Svaka opstina bi za pare koje daje i baca za Radnicki i slicne klubove mogla da izgradi godisnje u svojoj opstini zatvoreni bazen, ili atletski stadion ili bilo sta slicno sto ce podici zdravlje i fizicku kulturu celog naroda, podici svest kod mladih o zdravom odrastanju. Ovo drzavno finansiranje fudbala je utopija drzave.
D

Dudaaaa

pre 14 dana

Kakav je doktor ovaj Dudic
k

kolko

pre 14 dana

Dudic je Opasno dobar Trener
C

CDJ F89

pre 14 dana

Ajmo u finale kupa radnicki - vosa, pa nek bolji osvoji trofej a drugi ce se zadovoljiti i kvalifikacijama za lk
S

Spektakl

pre 14 dana

Meč godine igra se već u prvom kolu protiv Čuke. Pobedom smo skoro sigurno u Evropi. Valjda će to prepoznati svi ljubitelji fudbala u Kragujevcu i da će se tražiti karta više i da će napokon stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.
:

:) :)

pre 14 dana

Ne znam kojom magijom dobiti Čuku ovako kako sad izgleda na terenu, ali to je to…ili jesi ili nisi!
@

@ :)

pre 14 dana

Digli su formu u najgorem trenutku po nas i izgledaju najbolje u sezoni do sad. Ali kao što si napisao, ako ne možemo da ih pobedimo kući onda i nismo za Evropu! Nama i bod više odgovara nego njima!!! Idemooo, sad ili nikad!
P

Pa da očekivano

pre 14 dana

Za očekivati je da ispadne neka ekipa iz BGa, jer i onako ih previše ima plus OFK ulazi u SLS.
G

Georgi Hagi

pre 14 dana

Milan Aleksic igrom i vizijom isti Andrea Pirlo.
С

Сале2323

pre 14 dana

Мали Алексић... Какав мозак то дете за фудбал има, то је чудо! Свака част дечко, свака част, па да будеш још бољи и бољи.
Đ

Đavoli iz Sijetla

pre 14 dana

To bre!!! ✨ 🪄 Magični Radnički!!! ✨ 🪄
d

d.g.

pre 14 dana

Šta uradi gazda Voždovca. Za par stotina hiljada evra rasroda ekipu i sad im visi opstanak.
s

sqfqw

pre 14 dana

Dudic majstor, sta drugo reci. Steta sto ce od naredne sezone vodit neki jaci tim.