Komentari na vest

Radojičić pred dvomeč Voše i Partizana: Niko nas nije nadigrao, ali gleda se samo rezultat

S

Sale555

pre oko 2 godine

Ova sezona je jedna velika sramota za klub kao sto je Vojvodina. Niste uopste konkurentni. Nema ko vas nije pobedio, a sve jace ekipe su vas nadigrale. Sta je onda bilo onih 0-3 protiv Zvezde koja vas je dobila s pola gasa? I kakvi su ovo treneri? Prvo bunkeras Djordjevic, sad ovaj napaljeni nemac pojma?!
V

Vosa le

pre oko 2 godine

Pa sta mislis,da je to slucajno?Kako moze Vojvodina da dominira u rukometu na primer a tamo nema tradiciju?Zato sto je tamo dozvoljeno,odnosno rukomet nije toliko ni bitan.Da se razumemo,Vojvodina u rukometu ima ozbiljnu upravu i sponzore ali uvek ima to ali.Ne sme niko previse da se uzdigne u fudbalu,posebno ne gradovi kao Novi Sad,Nis,Kragujevac.Pogledaj kako je Vosa izgledala kad je Bata bio tu.
F

FCV1914

pre oko 2 godine

A sta radi bajna uprava?Napolje bagro iz svetinje.
V

Voša NS

pre oko 2 godine

Voša kao i svi klubovi ne mogu da se oslone samo na svoje igrace, mora kombinacija, uzmite Zvezdinu generaciju omladinaca igrali su LŠ i gde su sada!!?? Trenutno Voša ima na pozajmici 15tak igraca osim Vidakova koji ima 22g niko drugi ne pokazuje gotovo nista,neki igraju po par minuta na utakmici, u Kabelu 10 oni ubedljivo zadnji u B. Palanci 4 ispadaju u 3.ligu, dakle nema igraca za prvi tim, i sve je to normalno od 20 ako jedan uspe onda je odlicno, a sve preko toga sjajno. Trenutno u prvom timu ima 15tak i koliko njih donosi kvalitet, tek pokoji je superligaski fudbaler a de ne govorimo o ozbiljnoj prodaji, mozda ali mozda Kabic!!!
S

Stranac

pre oko 2 godine

Na treningu nema protivnika. Ovaj ko ja na ispitu, kuci sam znao...da citam iz knige
M

Mop

pre oko 2 godine

LASK vas rasturio. Ako se nešto ne promeni ništa od našeg fudbala nema. Niš i Novi Sad moraju imati ozbiljne ekipe ali od toga očigledno nema ništa
G

Gostlllllll

pre oko 2 godine

hoce hoce kako nece
T

Trener B licenca

pre oko 2 godine

Ovaj,ne moze da vodi ni klub iz zone.Velika greska uprave Vojvodine.

Dag and Red

pre oko 2 godine

Ova godina je bacena, spremaj se polako za sledecu, daj mladima sansu, guraj sad omladince, sledeca godina je bitna, Zvezda i Partizan su dosta uradili u Evropi da se jos neki klub plasira u evropsko takmicenje, pa da pored njih pratimo jos neki nas klub u Evropi. Oce li to biti Cuka, TSC ili Vosa od vas samih zavisi