Komentari na vest

Radomir Milosavljević pred Partizan: Sigurno ih je poljuljao poraz od TSC-a, u Humsku dolazimo u pravom momentu

p

popovicu

pre 5 meseci

Kako ti igraju Zukic i ovaj Sevarnadze desni bek pa to je bogu plakati
J

JosMuTrenerNijeObjasnio

pre 5 meseci

Ovaj momak izgleda ima volju da igra fudbal protiv lažne gromade u crnom, ali iznenadiće se kada mu trener danas naredi sklanjanje.Ipak je Popovic fudbal učio u malom klubu u crnom i tamo je učio i partizansko poštenje.
1

1324

pre 5 meseci

Pss i piksla odg vidicu
P

Praznik fudbala

pre 6 meseci

Karavan od 3500 Slaninara krenuo je upravo iz Novog Sada za BG. Veliki meč, derbi kola, pun stadion, slavni klubovi, do skora 11. liga Evrope pokazaće danas svoju slavu, sjaj i veličinu.
m

mala korekcija

pre 5 meseci

*Bratski klubovi
R

Rasprodali

pre 6 meseci

Sve od Topića do Čumića i onda da očekuje nešto naša Vojvodina sa timom gde je uz poštovanje Milosavljević trenutno uz Vukanović najbolji igrač.. Ova uprava ako ne ode Vojvodina direktno u grupe lige Evrope znači da bude treća il osvoji KUP na 110 g kluba treba da da ostavku. Dosta obećanja naivnim radovanja. A to može jedino ako u zimskom prelaznom roku dovede 2 do 3 vrhunska pojačanja..
Š

Štit

pre 6 meseci

A sto ne drugog ili prvog?
D

Drndo

pre 6 meseci

Voleo bih da i na danasnjoj utakmici budu ljudi iz UEFA-e kao na mecu sa TSC-om. Izgleda da samo tada ne ulaze lako u sanse i ne pobedjuju po 3-4 razlike sve redom. TSC je pokazao realnost tog limitiranog tima. A ovi naslovi su za Zeks nate Pantic sledbenike