Nemanja Mladenović (© Reuters)
Nemanja Mladenović (© Reuters)

Rastali se Nemanja Mladenović i Pjunik

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 11:32

Iskusni napadač slobodan igrač

Nije se dugo Nemanja Mladenović zadržao u Pjuniku. Svega šest meseci, posle čega je odlučio da sporazumno raskine saradnju sa jermenskim klubom i kao slobodan igrač potraži novi angažman.

Od dolaska iz Napretka prošlog leta, 29-godišnji krilni napadač sakupio je osam nastupa, među kojima su i duel sa Crvenom zvezdom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Pjunik je u tom okršaju doživeo debakl, poražen je ukupnim rezultatom 0:7, potom ga je Šerif na penale eliminisao u borbi za grupnu fazu Lige Evrope, da bi u Ligi konferencije zauzeo treće mesto u konkurenciji Slovana iz Bratislave, Bazela i Žalgirisa. Nedovoljno za nastavak takmičenja..

Paralelno sa tim, ekipa iz Jerevana u domaćem prvenstvu zauzima treće mesto sa velikih 10 bodova zaostatka za vodećim Urartuom, pa atmosfera u klubu nije baš sjajna. Poveći igrački kadar utiče na to da trener Jegiše Melikjan često menja, te igrači ne mogu da uhvate kontinuitet.

Nezadovoljan takvom situacijom, Mladenović je odlučio da potraži novu sredinu. Iako Valjevac, bivši omladinski reprezentativac prošao je kroz školu OFK Beograda, a potom igrao za Kolubaru, Metalac, Bode Glimt, Zemun, grčki AEL, OFK Bačku, Spartak iz Subotice, Javor, Rad, Novi Pazar i Napredak. Njegovo ime dobro je poznato u ovdašnjem fudbalu, pa neće biti iznenađenje ukoliko ove zime ponovo obuče dres nekog od superligaša.


tagovi

PjunikNemanja MladenovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara