Komentari na vest

Real spojio sadašnjost i budućnost: Gleda u argentinsko čudo od 45.000.000 evra

G

Gaizka

pre oko 1 mesec

I Ečeveri i Mastantuono su top talenti, samo šteta što već sa 17-18 godina odlaze iz Rivera. Julian Alvarez je ostao do 22 godine pa nije zakasnio da osvoji sve što se može osvojiti, takodje i Enzo je imao 21 kada je otišao u Benfiku.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Odavno su skontali da nema vise zidana,CR a,Zube,Karlosa...nego dovedes klinca i napravis od njega superstara,sta on kad dodje sa 16 poprave mu glavu,malo ga izbruse i on je madridista zauvek.
0

020202

pre oko 1 mesec

Moraju svakog talenta kupiti jer ne znaju da naprave nijednog igraca.
G

Gost2222

pre oko 1 mesec

Sta ce ga praviti kad mogu da kupe
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Postoje klubovi koji osvajaju i oni koji proizvode, Real osvaja. I zato su najjaci na svijetu, mada ja nisam njihov navijac nikad bio, ali to je jednostavno tako, trofeji govore.
S

Sega89

pre oko 1 mesec

Ne bih baš rekao da je River prodao jeftino Enca Fernandeza…na kraju su zaradili 44 miliona za igrača koji je kod njih odigrao 40 utakmica..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Inicijalno su ga prodali za 10ak miliona plus bonusi i procenti. Sto je opet kad se pogleda smesan novac za danasnje cene. Ostatak trasnfera im je zavisio od pregovarackih sposobnosti benfike, oni su izmuzli celsi da plati 121 milion pa je samo zato transfer izasao na 44 miliona.
R

Raffa

pre oko 1 mesec

Ako ne proradi ego gazice sve redom.Dejvis kada stigne,plus ako uspeju da dovedu i ovog klinca imace najmladju i vrhunsku ekipu.Skripi im na stoperskoj poziciji ali kakvi su danas stoperi teze je da nadjes jednog pismenog nego pet dobrih napadaca.
S

Stevan Miksaa

pre oko 1 mesec

Skripi trenutno zbog povreda. Alaba, Militao i Ridiger, uz Naca su sasvim ok za ekipu koja igra sa 2 stopera. Skripi u spicu.
N

Napapijri

pre oko 1 mesec

Masala da u belom dresu bude i neki beli covek
P

PVO

pre oko 1 mesec

Oni kako su krenuli nece imati nijednog spanskog igraca.I sad su im 70% ekipe stranci
K

Kako ne

pre oko 1 mesec

Real spaja sadasnjost i buducnost jer besomucno trosi novac a niko ih ne pita odakle i tako to.. drzavni projekat, podjednako ogavni kao Bajern i Juve.
G

GostO

pre oko 1 mesec

Pa druze pogledaj transfere Reala i Barse u poslednjih 10 godina, pa pogledaj i prodaje pa ces da vidis ko manje trosi a i vise zaradjuje! Nisam navijac ni jednih ni drugih ali Florentinu se mora skinuti kapa
S

Seoul

pre oko 1 mesec

Ogavno je neznanje koje pokazuje