©Reuters
©Reuters

Real sprema nove ugovore četvorici

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 14:56

Ramos, Modrić, Kazemiro i Vaskez na čekanju

Biće dugo toplo leto u Madridu. Dok su čelnici kluba najavili kresanje plata, čekaju ih i pregovori oko produžetka saradnje sa četvoricom igrača.

Petorici ističu ugovori narednog leta – jedan neće dobiti ponudu za nastavak - pa je sada poslednji trenutak da se sklopi dogovor, da ne odu za godinu dana kao slobodni igrači. Kako piše Mundo Deportivo, prioritet Madriđanima će biti da nastave saradnju sa Kazemirom.

Izabrane vesti

Brazilcu je već ponuđeno da potpiše novi ugovor koji bi važio do 2023. godine i očekuje se da dve strane stave potpis pre početka narednog šampionata.

Serhio Ramos i Luka Modrić takođe imaju overenu saradnju sa klubom do narednog leta. Međutim, ne bi bilo preterano iznenađenje da do dogovora oko nastavka i ne dođe. Pogotovo ako im budu ponuđeni slabiji ugovori nego što ih imaju sada. Obojica igrača su imala ponude da promene sredinu, a i Modrić i Ramos bi mogli se presele u američku MLS ligu.

Četvrti igrač kojem 2021. ističe ugovor je Lukas Vaskez, ali njegova sudbina u klubu će u velikoj meri zavisiti od ishoda prelaznog roka, kada se vidi na kakve snage će Real moći da računa. Da li će mu Vaskez uopšte biti potreban.

Na kraju, tu je i peti igrač – Hames Rodrigez. Ali, njemu novi ugovor neće biti ponuđen, pošto u Realu ionako ne mogu da dočekaju da ga se oslobode.


tagovi

Luka ModrićSerhio RamosKazemiroReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara