"Razočarani Stjuart Armstrong (Seltik) "
"Razočarani Stjuart Armstrong (Seltik) "

REZZIME DANA (sreda): Dve ozbiljne kvote su zaokružene, ali...

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.07.17. | 23:01

Pogledajte ko vam je 22. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

Razočarani Stjuart Armstrong (Seltik)

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

CEREZO OSAKA - SAPORO (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Cerezo Osaka nije samo sačuvala dva gola viška iz prvog susreta, već je u revanš meču Kupa upisala još jedan trijumf. Istina, minimalan, ali više nego dovoljan, kako bi prvi među najigranijim parovima dana bio zaokružen. Ponovo je Saporu glave došao Takaki Fukumicu koji je u 26. minutu pogodio za vođstvo, a kasnije će se ispostaviti i konačan rezultat.

DINAMO KIJEV - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Kec u Kijevu bio je, prema mišljenju brojnih kladilaca, fiks dana i zaokružen je žargonski rečeno "peške". Očekivano, domaćin je već u prvom poluvremenu odradio veći deo posla kada je sa dva gola olakšao sebi posao pred nastavak utakmice u kojoj su viđena još dva pogotka. Po jedan na obe strane...

MARIBOR - HAFNARFJORDUR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat rezultat 1:0

Atrakcija je izostala, utakmica je bila manje-više dosadna, ali je rezultat jedino merilo. Maribor je bio bolji, ne onoliko koliko su mu bukmejkeri "nametnuli" kvotu i došao je do željenog trijumfa koji je vas obradovao. Ipak, da bi se našao u plej-ofu kvalifikacija za elitno takmičenje ima još mnogo toga da uradi. U najmanju ruku da izvuče remi na Islandu.

TOKIO - HIROŠIMA (tip 1, kvota 2,85) - rezultat 1:0

Jedan na strani, jedan kod kuće... Suma sumarum - uhvaćena je velika kvota! Tokio se plasirao u četvrtfinale Kupa savladavši Hirošimu i četvrti put uzastopno. Nešto zanimljivije i manje stresno u perspektivi kada su ovi timovi u pitanju mogao bi da bude ukupan broj golova. Na osam poslednjih mečeva Tokija i Hirošime nije palo više od dva gola. Mislite o tome...

HAPOEL B.Š. - LUDOGOREC (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:0

Bili ste hrabri, verovali Ber Ševi i to obilato naplatili! Napadački fudbal više je odgovarao Hapoelu koji je pred svojom publikom iskoristio dve dobre šanse - za razliku od gostiju koji su pucali u prazno - i sa više nego zadovoljavajućim suficitom putuju na revanš u Razgrad.

PRECRTANO:

SALCBURG - RIJEKA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Rijeka je doputovala u Salcburg sa ambicijom da ne bude poražena i u tome je uspela. U određenim delovima utakmice čak je i bila bolja od austrijskog šampiona koji nije opravdao ulogu favorita i moraće mnogo bolje u revanšu koliko želi da preskoči nimalo naivne Hrvate.

DINAMO SPB - ROTOR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:3

Fijasko! Rotor je odoleo atacima Dinama u prvom poluvremenu, video da može do prvih bodova u prvenstvu i do njih došao - dominantno. Više nego zanimljiv susret viđen je na Centralnom stadionu u Volgogradu gde su gosti u malom gradskom derbiju demolirali Dinamo u razmaku od 25 minuta. Nažalost, niste bili ni blizu...

SELTIK - ROZENBORG (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Rozenborg je odoleo na Ostrvu! Imao je Seltik više od igre, konstantno je pretio Norvežanima, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nije probio bedem gostiju. U nekoliko navrata je bio veoma blizu, međutim, traljavim reakcijama upropastio je mukom građene akcije.

NICA - AJAKS (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:1

Jedan od najzvučnijih duela u trećem krugu kvalifikacionog ciklusa okončan je bez pobednika! Ovu trku u poteri za velikom kvotom, za razliku od svih današnjih, niste dobili. Mada ne bi bilo nezasluženo da je sastav sa Azurne obale došao do kapitala pred put u Amsterdam. Iz trenutne perspektive, Kopljanici su za pola koraka ispred Nice kada je reč o učesniku u plej-ofu.

KLUB BRIŽ - BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 3:3

Spektakl sa nesrećnim krajem. Klub Briž je u prvih sat vremena izgledao kao tim zreo za Ligu šampiona, ali je usledio strmoglav pad i nestvarna tri primljena gola od 59. do 74. minuta. Prinuđeni su bili Belgijanci da jure zaostatak, a gol Densvila iz 79. minuta za izjednačenje može da predstavlja tračak nade pred revanš u Istanbul. Za vas ništa revolucionarno, pošto je jedinica precrtana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladioničarski danmeđunarodni fudbalrezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara