REZZIME DANA (utorak): Bravo za Barsu i Marka Nikolića, ua za Juventus

Vreme čitanja: 4min | uto. 16.04.19. | 23:10

Pogledajte ko vam je 16. aprila doneo novac, a ko vas je prodao

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 1,38), rezultat 3:0

Izabrane vesti

Levicom u malu mrežu, desnicom ispod ruke Davida de Hee i uz pomoć španskog golmana, za tili čas, u razmaku od samo četiri minuta, Leo je rešio pitanje plasmana na pretposlednji stepenik elitnog kupa i pokazao da je tim Ernesta Valverdea verovatno najozbiljniji kandidat da 1. juna u Madridu podigne „ušati“ pehar. Jer, čak i pod uslovom da Liverpul u sredu prema očekivanjima izbaci Porto deluje da niko na kontinentu ne može da se nosi sa Mesijem kad se zaleti na odbranu rivala. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

VIDEOTON - DEBRECIN (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:0

Kraj već na početku. Vaš i junak Marka Nikolića zove se Marko Futaš. Iskusni mađarski napadač odmenio je na najbolji način povređenog Marka Šćepovića u pogotkom već u trećem minutu postavio stvari onako kako ste želeli. Favorit je pametnom igrom čuvao rezultat i uspeo da ga sačuvao, iako je u završnici igrao sa desetoricom, posle isključenja kapitena Rolanda Juhasa. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

LOKOMOTIVA PLOVDIV - SEPTEMVRI (tip 1, kvota 1,50), rezultat 4:0

Bolje stoji Lokomotiva na tabeli, a koliko je bolja od Septemvrija pokazala je i u prvom meču Kupa Bugarske, jer je bez iole problema savladala Septembri. Domaćin je u razmaku od samo frtalj sata – od 14 do 28 minuta – postigao čak tri gola i omogućio vam da se posvetite praćenju ostalih mečeva, jer je ovaj lagano završio među zaokruženim.

FENERBAHČE – ŽALGIRIS (tip 1 bez H, kvota 1,20), rezultat 76:43

Turski tim opet je bez većih problema savladao Žalgiris i poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji (76:43), pošto je u Istanbnulu Željko Obradović zategao odbranu i ograničio goste na mali broj poena, pa je sigurno zakoračio ka Vitoriji, koja će biti domaćin završnih borbi za titulu prvaka Evrope. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

CSKA – Baskonija (tip 1 bez H, kvota 1,25), rezultat 94:68

CSKA je u Moskvi rasturio Baksoniju 94:68 i poveo sa 1:0. Kako stvari stoje, deluje da će to biti još jedan F4 bez domaćeg tima s obzirom da će Vitorija biti domaćin završnog turnira. Razlika u klasi je ipak prevelika. Držala se Baskonija prvo poluvreme, parirala favorizovanim Armejcima, ali je u nastavku potonula. Bolja odbrana, precizniji šut za tri poena  i sjajni Serhio Rodrigez su napravili razliku na kraju koja je možda i prevelika. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

DORTMUND II – MARIENBORN (tip 1, kvota 1,47), rezultat 1:2

Iznenađenje u nemačkoj Regionalnoj ligi „Zapad“. Gledajući poziciju na tabeli i činjenicu da je domaćin, trebalo je Borusija da ima lagan posao, međutim, drugi tim Milionera nije bio ni blizu slavlja. Nije, jer je pretposlednji Marienborn poveo u 20. minutu, Milioneri su poravnali početkom nastavka, ali je Renate autogolom pocepao sve tikete u 76. minutu.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,10), rezultat 4:1

Pitanje prvog finaliste Kupa Srbije je rešeno. Crvena zvezda je sa Marakane ispratila Mladost kanonadom za 4:1 , pa će revanš u Lučanima biti samo formalnost. Doduše, po kombinovanom sastavu koji su gosti danas izveli na stadionu Rajko Mitić, reklo bi se da ništa drugo nisu ni očekivali. I Vladan Milojević je iskoristio ovu priliku da pruži šansu nekim rezervisitima, ali teško da je mogao da bude zadovoljan njihovim odgovorom. Kao i izdanjem skoro celog tima u prvom poluvremenu koje je prošlo u Zvezdinoj nonšalanciji posle ranog vođstva. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

PRECRTANO

JUVENTUS - AJAKS (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:2

Ajaks je učinio Juventus u Torinu inferiornim kako što odavno neko nije. Oduzeo mu je dostojanstvo da je Juventusova jedina nada ostala da im sudija svira penal koji su tražili u svakom kontaktu u poslednjih 20 minuta. Pobedio ga je 2:1, izbacio ga iz trke za titulu prvaka Evrope i da nastavio piše najlepšu fudbalsku bajku ove sezone u Ebropi. (Pročitajte opširniji izveštaj sa ovog meča)

BRAJTON - KARDIF (tip 1, kvota 2,00), rezultat 0:2

Četiri utakmice bez pobede i 360 minuta bez datog gola znače i definitivnu krizu u Brajtonu. Tim koji je dobro gurao u većem delu sezone opasno se srozao, a porazom od Kardifa (0:2) večeras kod kuće definitivno je dospeo u ugroženu zonu. Imaju Galebovi Krisa Hjutona dva boda više od Velšana, ali ovako kako igraju trenutno nemaju šanse da prežive, pogotovo što ih u narednim danima čekaju još dva gostovanja - Vulverhemptonu i Totenhemu.

SETIF – JSM BEŽADA (tip 1, kvota  1,40), rezultat 1:2

Ovde je dobro počelo, ali se katastrofalno završilo. Domaćin je bio favorit i činilo se da će taj status da opravda, kad je u polufinalu Kupa Alžira poveo 1:0 u 61. minutu, ali je već u 71. primio prvi, a minut pre kraja i drugi gol, pa su vam lađe potonule.

FOTO: Reuters


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara