Komentari na vest

Sampdorija neće odustati do kraja! Audero odbranio Luiđi Feraris i ostavio Inter na -15

g

gost011

pre preko 1 godinu

Inter nezainteresovan i zato su izgubili bodove.
D

DaBOGda

pre preko 1 godinu

Ispali iz lige.
i

istina

pre preko 1 godinu

Doria ispada a Napoli osvaja ne znam sta je konkretno ova utakmica promenila
p

pjer

pre preko 1 godinu

Onaj Lukaku pa ono je strasno koliko on nezna...kao drvo da zabodes u i oko 16 metara pa ga gadjas pa sta bude,okrenut ledjima gradi se nesto kao dobije loptu i obavezno pogresan pas...pa taj nevredi 300 dinara.
z

zvezdašpravi

pre preko 1 godinu

ovakve nameštaljke će se jednog dana izučavati u školama.sad Interu i Sampi -15 bodova.ali Inter nije ni u kalčopoliju odgovarao...a Stanković propada kao trener sigurno.na žalost,više nema kuma da ga gura po italiji.a sam nije dorastao ni seriji C
C

Coan01

pre preko 1 godinu

Okej,znači Napolitancima treba još 10 pobeda u nizu (što uopšte nije nerealno) da i zvanično osvoje titulu 5-6 kola pre kraja
D

Dejan Andjus

pre preko 1 godinu

Naravno da sam znao da ce mu njegov inter dati bod...
T

Tako

pre preko 1 godinu

je Anđaro naš ! !
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Ovi iz ntera da izvrše samoubistvo.
M

Mad Max :)

pre preko 1 godinu

Kad Inzagi bude trener, ja cu da postanem astronaut :))))))))))))))))))))))
ž

žoleeY

pre preko 1 godinu

Raspali inter očajna ekipa ,nije ni njima jasno kako se vrte u top 3 godinama
O

Orao

pre preko 1 godinu

A kako da se ne vrte moj brate. Vidis li na sta je spao Calco? Razvojna liga. Ako neko malo vise odskace, bezi u Englesku da se naplati. Ako Italijani ne puste peteol dolare u klubove, ne smesi im se fina sudbina.
K

K1996

pre preko 1 godinu

Pozdrav za braću što su prognozirali 1X kao siguricu za danas. 👏👏👏
p

pfffff

pre preko 1 godinu

Ja odigro +3 😫
B

Bg

pre preko 1 godinu

Jos dosta utakmica je do kraja i opstanak nije nerealan, nisu Specija i Salernitana nista nesto bolji timovi. Idealno bi bilo da ispadnu uz Kremoneze a da Sampdorija i Verona ostanu u ligi. Bice tu direktnih duela izmedju svih njih pa cemo videti, steta sto je Sampdorija par puta prosula bodove. Klub je u losoj situaciji, igracki kadar moguce i najslabiji u istoriji, tako da je dobro sto su uopste u igri za opstanak.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ne znam za ostale a za Sampu znam da je klub trenutno u rasulo. Plate nisu redovne, atmosfera samim tim jako losa. Obicno u takvim okolnostima zna se kako ce se prica zavraiti.
D

Darth Vader89

pre preko 1 godinu

Moguce je jos igraju sa Specijom, Salernitanom, Veronom, Kremonenseom kuci. Sve diretkni konkurenti za opstanak. Sledeca im je Bolonja kuci mogli bi tu da osvoje tri boda, bezi im Specija osam bodova ipak je to mnogo ali moguce je. Steta bi bila da jedan Sampdorija ispadne, bilo bi lepo i zbog Stankovica i Djuricica.
K

Kokaniđa

pre preko 1 godinu

Ja napisah jednom, malo u šali, da Napoli u martu proslavlja titulu. Bogami nije daleko od istine. Ne pamtim sezonu u ligama 5 da su favoriti i najbolji timovi (izuzev Napolija) u ovakvoj trci ko će više bodova da prospe. Mislim ne možeš raspalu Sampdoriju da pobediš a kao hoćeš skudeto da uzmeš. Milan prima 5 komada na San Siru od Sasuola, u 3 meča primili 13 ili 14 golova. 😂 Roma, Lacio redovno brukanje.
e

eskobar

pre preko 1 godinu

bolje da se nije vraco lukaku na teren nema pojma eee 100 mil placen dal je moguce trom debeo nikav igrac Martinez fuj

07.08.16

pre preko 1 godinu

Sampdoriju nije pobedio,maltene,samo onaj ko nije hteo.Inzagi nije dorastao da vodi Inter,ili bilo koji drugi tim sa ciljem napada na titulu.Za Simonea su timovi poput Lacija,Fiorentine,Atalante...Nece se s njim Inter usreciti,i to se pokazuje i ove sezone.Prosle nije uspeo da uzme titulu,a ove dovodi u pitanje i plasman u LS.Sto se Dekija tice,ovo im je neka satisfakcija,ali da bi opstali,trebaju im pobede,do kojih nece doci defanzivom,a drugog nacina nemaju,jer ni nemaju napadace. Inter ce uci u LS,ali treba im bolji trener,a Samp.ipak.ispada,bez dileme.
d

deki ovo

pre preko 1 godinu

ostavlja u prvoj ligi sampove naredne tekme na domacem terenu su bolonja salernitana verona specia torino empoli,uz samo kakvu takvu formu kod kuce imaju sanse da opstanu
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Naravno da Sampdorija nece odustati pod dirigentskom palicom gospodina Dejana Stankovica.Cilj je da se ove sezone opstane u Seriji A pa ako se opstane onda je super.Onda ce gospodin Dejan Stankovic da trazi OZBILJNA POJACANJA SA RENOMEOM KOJI ODMAH PRAVE RAZLIKU i Sampdorija ce da napadne osvajanje Skudeta to jest titulu.Posle toga gospodin Stankovic ide ako sve bude u redu u Real Madrid neko mora da zameni Ancelotija.
G

Gost899

pre preko 1 godinu

Au sta je ovo bilo, pa mi smo definitivno male mace za Italijane.. Vidjao sam svakakve meceve u zivotu, ali ovako providno namestenu utakmicu stvarno nisam video. Italijani su ipak br.1 u svetu za ovakve radnje. Bruka i sramota sta su radili po terenu, ko je gledao.. Narocito ona dva poteza Lautara pred golom Sampdorije, covek ne zna sta da uradi a da pritom slucajno ne da gol. Da je srece i pravde, pa da se takve utakmice i igraci i svi koji su ucestvovali u tome, odmah procesuiraju, koja god liga bila, koji god tim. Da im se dozivotno zabrani bavljenje sportom i automatska kazna zatvora 20 godina. Vazi isto i za nase, i sad tek vidim koliko smo daleko i po toj stavci, verujem da nasi mnogo bolje namestaju, tj nije ovoliko providno. Ovo sto sam gledao je zaista bilo ogavno. U 30min sam rekao da ce ostati 0:0 i da ce ovi pokloniti bod Sampu, zbog Stankovica, a oni jadnici ne da su za 2.ligu, nego nisu ni za trecu!
T

Transfer Boy

pre preko 1 godinu

Nevezano za Stankovica uopste, ali Sampdorija zasluzuje da ispadne - nijedna pobeda kod kuce nakon 11 utakmica uz samo 2 data gola, ukupno 10 u kompletnoj sezoni do sada! To nije ni za Serie B ucinak, nego direktno u Serie C..
e

eskobar

pre preko 1 godinu

nece ni inter da odistane da namesta lep. pozdrav dejana inzagija zagrjaj I znalo see da ovde nema pobede lepo tebj lepo meni stace interu podovi pobedice ove susumige I eto liga sampiona lukaku je placen 100 mil eeee nebi dao ni milion. za njega inzagi mora da ide
G

Gosten

pre preko 1 godinu

A sta da je usla ona lopta Acerbija minut/dva pre kraja?
@

@Gosten

pre preko 1 godinu

Po mišljenju ovih internet "stručnjaka", Aćerbi je vjerovatno gađao prečku?!😂
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Bravo za dekija,vidi se njegova trenerska ruka,umrtvio ekipu nisu imali neku 100%sansu. O napadu nema sta ni da se prica,tu jedino Gabijadini nesto vredi,ovo ostalo je ocaj. Ima jos da se igra, moj deki se ne predaje.
J

Jaa

pre preko 1 godinu

Na sta lici ovaj Inter, majko moja.