©Reuters
©Reuters

Saudijski derbi oko Nabila Fekira, Betis će prihvatiti 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.24. | 13:37

Iskusni Francuz pred novom raskrsnicom u karijeri

Iako je bilo različitih komentara na tu temu, Nabil Fekir (30) je napravio pravi potez dolaskom u Betis 2019. godine, gde je baš kao i u Lionu bio jedan od glavnih igrača u protekle četiri sezone. Ipak, čini se da je došao pravi trenutak da ozbiljno naplati sve ono što je postigao u proteklom periodu.

Kako piše Santi Auna sa specijalizovanog portala Foot Mercato, saudijski giganti Al Hilal i Al Nasr vode bitku za potpis francuskog majstora, pa će biti zanimljivo videti ko će odneti pobedu. Oba kluba su predstavili svoje ponude Fekirovim zastupnicima, a znatno lakši posao trebalo bi da bude u pregovorima sa Betisom, od kojeg se očekuje da će prihvatiti ponudu od oko 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Klub sa Benito Viljamarina je upravo za tu svotu novca doveo igrača iz Liona, u kom je stasao kao igrač i tamo proveo šest sezona, zabeleživši 193 utakmice i postigao 69 golova, uz 46 asistencija. Za Betis je do sada odigrao 146 mečeva i dao 28 golova, uz 27 asistencija.

Al Hilal drži prvo mesto saudijske Pro lige, sa sedam bodova više od Al Nasra. Ipak, u Al Nasru ne odustaju od šampionskog trofeja i pokušaće da borbu za titulu da učine znantno neizvesnijom. Podjednako koliko bi mogla da bude i ova za potpis Nabila Fekira.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara