""
""

Sosijedad ume sa Žutom podmornicnom, Alaves u četvrtfinalu Kupa kralja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.01.17. | 20:55

Baskijski klub eliminisao Viljareal iz Kupa kralja

Real Sosijedad uspeo je da potopi Žutu podmornicu. Baskijci su se plasirali u četvrtfinale španskog Kupa kralja, pošto su u revanšu osmine finala remizirali 1:1 na stadionu El Madrigal.

Izabrane vesti

U prvoj utakmici koja je odigrana u San Sebastijanu ekipa Sosijedada je trijumfovala sa 3:1.

Večeras je baskijski klub poveo već u 16. minutu preko Mikela Ojrzabala, Viljareal je izjednačio preko Roberta Sorijana u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Očajan je bio Viljareal večeras koji je za vikend zaustavio Barselonu u Primeri, a domaćin je meč završio sa igračem manje jer je u 89. minutu crveni karton zaradio Nikola Sansone.

Dobar rezultat plasmanom u osminu finala napravio je i Alaves koji je izbacio Deportivo iz La Korunje. Večeras je u Vitoriji bilo 1:1, a prethodno su u Galiciji remizirali 2:2.

Aleksandar Katai igrao je za domaće do 56. minutu kada ga je zamenio Kiko, dok je Nenad Krstičić bio na terenu do 88. minuta pre nego što je mesto ustupio Tokeru. Za razliku od njih, Aleksandar Pantić igrao je ceo meč za Alaves.

Domaćin je poveo je u 45. minutu preko Mendeza, a na početku drugog dela utakmice ostao je bez pocrvenelog Ernandeza. Gosti su izjednačili u 62. minutu preko Aribasa, ali nisu imali snage za više od toga.

U okršaju drugoligaša, Alkorkon je eliminisao Kordobu pobedivši je u gostima sa 2:1, a u prvom meču nije bilo golova. 

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Aleksandar KataiAleksandar PantićKordobaKup kraljaNenad KrstičićNikola SansonePrimeraReal SosijedadViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara