Crvena zvezda - Zenit 2011. godine (@MN Press)
Crvena zvezda - Zenit 2011. godine (@MN Press)

Spajić podseća na 2011. i najavljuje novu feštu protiv Zenita: Gajimo prave vrednosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 14:06

"U ovom trenutku ova utakmica je više od igre i, kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta", ističu navijači Crvene zvezde

Fudbaleri Cvene zvezde i Zenita u subotu od 19 časova na stadionu Rajko Mitić odigraće još jednu u nizu prijateljskih utakmica ta dva kluba.

Prethodna igrana u Beogradu bila je još 2011. godine, nakon čega su se klubovi sastajali u Sankt Peterburgu ili tokom letnjih priprema u Turskoj. Poslednji put snage su odmerili letos na pripremnom Pari kupu u Rusiji, kada su crveno-beli pobedili sa 2:1.

Izabrane vesti

Pomenutom beogradskom susretu prisustvovao je i tadašnji premijer Rusije, danas predsednik, Vladimir Putin, a među igračima domaćeg tima bio je Uroš Spajić, koji će u subotu ponovo istrčati na teren.

"Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit. Tribine su bile ispunjene, atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom", istakao je Uroš Spajić za klupski sajt.

Ulaz na stadion Rajko Mitić u subotu će biti besplatan, te Spajić veruje da će se ponoviti sjajna atmosfera kao prošli put kada je Zenit gostovao u Beogradu.

"Pozivam navijače da dođu na utakmicu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica, tokom reprezentativne pauze. Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", dodao je Spajić.

I navijači Crvene zvezde pozivaju da se u što većem broju dođe na ovu utakmicu.

"Ova utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom - šampionom Rusije. Takođe, u ovom trenutku ova utakmica je više od igre i, kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta. Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla. Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever", navodi se u pozivu Delija.




tagovi

FK Crvena zvezdaZenitPrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara