Lučano Spaleti (©AFP)
Lučano Spaleti (©AFP)

Spaleti besan na navijače Napolija: Otići ću sa klupe ako se ponovi slučaj sa meča protiv Milana

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 16:12

Sve zbog protesta usled poskupljenja karata

Napoli se na jug Italije vratio sa minimalnim zaostatkom iz prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Milana. I da bi u revanšu preokrenuo rezultat i nastavio da ispisuje stranice jedne od najsvetlijih sezona u istoriji kluba biće mu, između ostalog, potrebna ogromna podrška navijača. Problem je samo što je u poslednje vreme – nema.

Iako su napunile tribine u debaklu od Milana u Seriji A, pristalice lidera italijanskog prvenstva sprovele su tihi protest protiv uprave zbog poskupljenja karata za drugi meč četvrtfinala elitnog evropskog takmičenja. I mada meč u 28. kolu nije imao poseban rezultatski značaj za njegovu ekipu, pogodilo je Lučana Spaletija što su navijači, ni krivima ni dužnima, leđa okrenuli fudbalerima.

Izabrane vesti

"Ne znam kakvu atmosferu da očekujem u revanšu, ali možete da zamislite koliko sam besan bio kada sam video naš stadion protiv Milana", rekao je Spaleti na sinoćnoj konferenciji.

Italijanskom stručnjaku je posebno zasmetao jedan transparent koji se našao na stadionu.

"Osvojićemo titulu posle 33 godine čekanja. Igrali smo vrlo bitan meč i videti taj natpis ‘svi protiv svih‘ je nešto što nikad neću razumeti i što ću nositi sa sobom uvek."

Zapretio je Spaleti da će napustiti utakmicu ukoliko se isto ponovi i u utorak.

"Ukoliko se ista stvar ponovi i u revanšu, napustiću klupu i otići kući, jer je to neobjašnjivo. Momci su osetljivi na to što se dešava oko njih, protiv Milana na Maradoni smo igrali u apsurdnoj atmosferi", završio je Spaleti.


tagovi

Lučano SpaletiNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara