Nenad Lalatović (©Starsport)
Nenad Lalatović (©Starsport)

Spartak na Brdu, Lalatović hvali Čukinog bisera: Miladinović će biti njihova najveća prodaja

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.03.24. | 11:02

“On je igrač za velike klubove”, kaže trener Subotičana

Na strani i nekako, kod kuće – nikako. Pa posle tri uzastopna poraza na domaćem terenu fudbalerima Spartaka verovatno neće smetati to što će u 25. molu Mozzart Bet Superlige malo da protegnu noge. Idu na Banovo brdo, na megdan Čukaričkom (16 sati, TV Arena Sport Premium 1) , bivšem klubu aktuelnog trenera plavo-belih Nenada Lalatovića.

Inače uverenog da se ekipa podigla posle poraza od Novog Pazara.

Izabrane vesti

Nismo odigrali kako sam očekivao. Bili smo dobri prvih 10 ili 15 minuta, posle toga je Pazar bio bolji protivnik. Imao sam jedan dobar sastanak sa igračima, na kom sam im ukazao na neke njihove greške, da bi bili pravi i da bi igrali onako kako ja želim. Oni moraju da pružaju kvalitetnu igru u kontinuitetu, ne smemo da dozvolimo da kod kuće budemo jedna ekipa, a u gostima druga. Ono što im najviše zameram kada igramo kod kuće je to što moraju da budu agresivniji, lopta mora da bude njihova. Moramo da se pokažemo pred našim navijačima, da vide za šta se spremamo tokom cele nedelje, moramo da ostvarimo pobedu, jer samo na taj način možemo da uđemo u plej-of, koji je sada daleko”, direktan je Lalatović o problemima u svom timu.

Mada se nada da će se situacija popraviti. Ne samo zbog tog njegovog sastanka.

Ono što mi je drago je da su oni nakon našeg sastanka, sutradan sami održali još jedan sastanak između njih iako im ja to nisam tražio. Oni su na tom sastanku bili iskreni jedan prema drugom, shvatili su gde su grešili, i te greške će ispraviti protiv Čukaričkog“, istakao je Lalatović.

O samom protivniku…

Što se tiče Čukaričkog, ja sam tamo bio trener skoro godinu i po dana, imam samo lepe reči o njima, prvom čoveku kluba, ali i mom velikom prijatelju, nekadašnjem saigraču iz Zvezde, Matijaševiću. Oni imaju sjajan tim, odličan spoj mladih igrača sa trojicom ili četvoricom iskusnijih, re svega mislim na Docića, Vranješa, Jovanovića i Pavkova, koji je nedavno doveden, a fenomenalan je igrač. Nema potrebe sada da nabrajam sve ostale, ali vredi napomenuti mladog Miladinovića, koji je igrač, uslovno da kažem, za velike klubove i smatram da će, ukoliko nastavi sa ovakvim igrama, on biti najveća prodaja Čukaričkog”.

Paklen raspored u ovoj paradi utakmica u prolećnom delu sezone nikome ne ide naruku, pa tako ni Spartaku koji u naredna tri kola, u svega nekoliko dana, očekuju najteži izazovi : Čukarički, TSC i za kraj trenutno prvoplasirani tim na tabeli Partizan.

Projektovani sastav Spartaka (5-4-1): Vulić- Mijailović, Martinović, Bogićević, Kerkez , Prijović – Lukić, Tomović , Todoroski, Tošeski- Mudrinski.

MOZZART BET SUPERLIGA, 25. KOLO

Utorak

14.00: (1,42) TSC (4,50) Mladost Lučani (7,75)

16.00: (1,60) Čukarički (4,20) Spartak (7,35)

16.00: (1,75) Novi Pazar (3,50) Voždovac (5,00)

18.00: (2,15) Javor (3,20) Radnik (3,70)

20.00: (3,45) IMT (3,35) Vojvodina (2,15)

Sreda

14.00: (1,75) Radnički 1923 (3,60) Železničar (4,90)

16.55: (1,23) Partizan (6,50) Napredak (12,0)

19.00: (12,0) Radnički Niš (6,50) Crvena zvezda (1,22)



tagovi

Nenad LalatovićIgor MiladinovićSpartak SuboticaMozzart Bet SuperligaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara