Spartak prodaje Bijelovića u Rusiju – potencijalna zarada 1.200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 13:18

Očekuje se realizacija posla u narednih nekoliko dana

Posle Strahinje Tanasijevića, koji je prodat Njujork Sitiju za 330.000 evra, subotički Spartak je blizu realizacije još jednog izlaznog transfera. I to vrlo unosnog. Prema informacijama Sportkluba Luka Bijelović bi mogao da se preseli u Rubin iz Kazanja na četvromesečnu pozajmicu, uz obavezan otkup narednog leta za 1.100.000 evra.

Takođe, prema već postignutom dogovoru klub koji je u ovom prelaznom roku već angažovao Bogdana Jočića, uplatio bi narednih dana Spartaku 100.000 evra na ime pozajmice.

Izabrane vesti

Ekipa Rubina trenutno se nalazi na pripremama u Turskoj,gde bi krilni napadač uskoro trebalo da im se pridruži. Dobrim izdanjima u Mozzart Bet Superligi tokom jeseni, Luka Bjelović se preporučio brojnim inostranim klubovima. Na kraju je izbor pao na Rubin, koji je bio najkonretniji.

Spartak je ranije prodao Strahinju Tanasijevića u Njujork siti za 330.000 evra i deset odsto procenata od narednog transfera. Rekordan je bio transfer Srđana Hrstića u švedski Haken, potencijalan odlazak Luke Bijelovća u Rubin bio bi drugi najunosniji klupski posao u istoriji.


tagovi

Luka Bijelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara