Komentari na vest

Spektakl spuštenih gardova: Ken ozbiljna konkurencija Vlahoviću, Dembele se šetao kroz odbranu Juvea (VIDEO)

G

GRANDE JUVE

pre gotovo 2 godine

super utakmica, opusteno
S

StoneCold_

pre gotovo 2 godine

Isti problem vec tri sezone unazad. Ne zna se ko je veca rupa. Sandro ili Bonuci. Sandro ne bi mogao da igra u BR Seriji A, teska rupetina. Fagioli i Rovela bi lagano mogli da igraju u prvom timu, bar jedan od njih. Ali to je Juve koji umesto da gura svoje klince, oni ce baciti pare da dovedu Paredesa...jbng Paredesa.
Ј

Јувентино веро

pre gotovo 2 godine

Погледао сам ноћас цео меч и могу да кажем да ме је Јувентус пријатно изненадио са својом игром. Два гола која су примили од стране Дембелеа је заслуга његове мајсторије као и лоше форме Алекса Сандра и Бонућија која их прати већ неко време. Ди Марија одличан као и увек, мајстор фудбала, Бремер штоперчина светског гласа који је ставио Левандовског у џеп, млади Ровела и Фађоли су стварно одлични момци из нове генерације италијанских нада фубала. У сваком случају одличан такмичарски меч синоћ у Даласу.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Preporodio ga Xavi, ne mogu da verujem da je indijanac mislio da ode ovog leta, koliko lud treba da budeš da odeš od trenera koji može da te dovede do zlatne lopte.
L

LevanGolski

pre gotovo 2 godine

Steta za Levu sto nije igrao,hahaha. Ako on misli ko u bayernu da ce mu se lopta donosit da se nadaje golova prevario se vidis da je kod oba gola dembele pucao a u bayernu bi njemu dali loptu.
P

Papa Pap papa

pre gotovo 2 godine

Ahahahhahaha, a ovaj ne može da bude konkurencija Vlahovicu nikad . Možda kad bi Vlahović igrao sa jednom nogom . I ne mogu da shvatim da barsa kupuje špica od 34 godine za 50 miliona i plus ko zna koliko mu je plata. Po meni je Leva jedan od najboljih igrača , ali opet 34 godine…
M

Madridistaaa

pre gotovo 2 godine

Kad je neko lud... pa momak da je bio cist sa glavom do sada bi vec imao zlatnu loptu. Igrac koji podjednako dobro igra i lijevom i desnom, koliko su samo njegovi driblinzi teski za citanje..
H

Hawaii

pre gotovo 2 godine

Konacno gledah Juve koji igra leprsavo, bogu hvala vise! Di Marija je donio to a ovi mladji od Rovele, Fadjolija, Lokatelija, Soula to dodatno podrivaju! Bice ovo jaki Calcio ove sezone
k

kulkul

pre gotovo 2 godine

zasto vlahovic ne igra?
@

@odgovor

pre gotovo 2 godine

Oporavak od povrede.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Iskreno da su Faty i Dembeli zdravi (drugi i u glavi) tokom cele sezone to bi prstalo u Barsi uz Toresa, Rafinju...ima Lewa da se nadaje golova samo ako veza klikne.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Kako njih 5 u napadu? Salim se, bice bas zeznuto Caviju da nadje tu dvojicu, ako racunamo da je Leva siguran.