Komentari na vest

Spisak Španije: Poziv 17-godišnjaku u senci odluke Braima Dijaza

B

Bojo

pre oko 2 meseca

Gde im je Bajčetić?
T

Tubeko

pre oko 2 meseca

Nasa deca igraju u kadetima Strancima se daje pasos prvi put kad udju u nasu zemlju Barsa 2 decaka od nepunih 17 godina redovno igraju, sad i za reprezentaciju
M

Maresca

pre oko 2 meseca

Posle smene generacija naravno da su se trazili..slicno kao nemci..pre toga francuzi...spanija je sad skroz solidna ekipa sa ozbiljnim golmanom 2 mozda najbolja beka trenutno na svetu su poro i gimaldo sto se tice ofsnzivno...rodri im.je 50 posto ekipe...napred su solidni..fali im neka ubica od.napadaca...mozda ne ovo evropsko prvenstvo ali vec na svetskom ce biti tu neki favoriti iz senke..mladji vilijams je jedan od najboljih igraca na svetu kroz koju godinu...

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Kakva smena zovu ljudi Morena,Moratu,Joselua,Navasa
Č

Čipsi

pre oko 2 meseca

Kakav crni B.Diaz, dečko je debil. Sreća pa ga je pre dve sezone Spaleti zadnjih nekoliko kola sklonio iz prvog tima i ubacio Krunića, inače nikad ne bi videli skudeto. Momak je konstantan kao Luka Jović.
R

Realantip

pre oko 2 meseca

Neka je i njima neko uzeo igraca!
G

Gost99

pre oko 2 meseca

Ne moze se reci da im je neko uzeo igraca kad su ga se odrekli.
Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Brahim Dijaz nije napadač, više je ofanzivni vezni, po potrebi krilo.
T

Trener

pre oko 2 meseca

A to je koje mesto u timu? Odbrambeni?
P

Pep

pre oko 2 meseca

Nikad slabija Spanija. Svi pricate po komentarima kako je Brazil nikad slabiji a pogledajte vi stručnjaci ovu Spaniju, Englesku, Nemacku nikad slabije nisu bile... Realno videćete da će Brazil biti opet onai moćni Brazil a nisu im potrebni Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho ili Pele da bi osvojili mogu i da osvoje i sa Vinisiusom, Rodrigom, Neymarom, Endrikom koji će biti top spic..
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Brazil ce imati sansu na svom kontinetu da pokaze ko je i sta je, ovo se zove Evropsko prvenstvo zbog toga sto je ovo evropski kontinent, nema potrebe da se ljutis na nevidljivog neprijatelja.
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Pristojan sastav i nista vise od toga, imaju par vrhunskih igraca u formi,pre svega mislim na Rodrija koji je po meni najbolji defanzjvni vezni na svetu zadnje 2-3 sezone. Grupa je teska i ako je prodju mogu mozda da iznenade neku ozbiljnu reprezentaciju. U svakom slucaju bice zanimljivo prvenstvo iako ima ovoliko timova i utakmica. Mislim da je za Evropsko 16 reprezentacija dovoljno, ovo je ludilo.