Komentari na vest

Srbima je bela tačka opet bila crna: Nekad Jovan Stanković, sad Nemanja Radonjić i ništa od pehara (VIDEO)

n

nadrealnooo

pre 23 dana

Ponos Baskije,ponos slobodnih ljudi koji misle svojom glavom,ponos borbe protiv imperijalizma, velika velika podrška za napacenu bracu Baskijce!!!
n

nick kerr

pre 23 dana

Срби су ирационалан народ. Политички антиталенат. Шпанија је најсрбофилнија држава западне Европе и људи се убише да блокирају Косово свуда. И то није она прича о Каталонији него због тога што је добар део Шпаније током распада Југославије на Србију гледао као на себе и ка нама имао симпатије.
n

nick kerr

pre 23 dana

Народ који је 1996. махао америчким заставама улицама Београда сада навија против Шпаније за Баскију. Народ слуђен тотално.
M

Monteroo

pre 23 dana

Izbacili su i mnogo jači atletiko pa sto ne bi dobili majorku, iako su gol primili bezveze, bolja ekipa.... Agire na kraju ubacuje radonju a ne zna da ovaj konta već deset dana,zašto ja nisam starter i onda buummm ako je bio dron iznad stadiona...radonja ga je sasio... Drago mi je i zbog munaina, zaslužuje trofej...povrede su ga unistile ali klasa je...
r

rau

pre 23 dana

kako mi krivo za ono finale lige lige evrope 2012-2013 cini mi se ,i sto i te god borusije finale ls
V

Voždovac

pre 23 dana

Prosto mi neverovatno da jedan profesionalni fudbaler promaši okvir gola sa penala. Kao da profesionalni košarkaš promaši ceo obruč sa linije za slobodna bacanja.
S

Stranac1

pre 23 dana

Sve cestitke Bilbau, i svi znaml sta i kolko im znaci KUP Spanije ! Radonjic komedija od igraca, decko nista nezna sem dva sprinta i dva driblinga da napravi.
M

Makks

pre 23 dana

Radonjic nije svetska klasa, ali je barem pismen za razliku od tebe. Nije sramota biti prosecan fudbaler, ali jeste biti nepismen u 2024. godini.
r

raulmartinez

pre 23 dana

Čoveče kakav klub je Bilbao. 100 000 naviĵača prešlo oko 1000 kilometara, njih 60 hiljada ostalo ispred stadiona. Organizovali na San Mamesu da se gleda utakmica, stadion krcat. Kamera ih stalno prikazuje, svaki čovek ima dres, kakva je to kultura. Nikad im neću zaboraviti onaj gest, kada im je štoper bolovao od kancera i kada mu je opala kosa, on došao u posetu kod saigrača, a oni se svi ošišali na ćelavo da njemu bude lakše. Onda ono finale protiv Atletiko Madrida u LE i čuvena izjava Muniaina " Radije bih plakao sa vama nego se radovao sa drugima " čovek je mogao da postane paklen igrač, kada su ga svi tražili, on je rizikovao i stagnirao karijeru zbog ljubavi prema tom klubu. I mislim da večeras nema srećnijeg čoveka na planeti od njega, da ostane 15 godina i da doživi da udje u istoriju i podigne pehar kupa nakon 40 godina. Kako je samo čovek plakao sada. Ne smem da zamislim kako će da slave noćas i onda tek sledi ludilo kada se vrate, očekujem 500 000 navijača, svi će doći, taj dan se neće ni raditi ni ići u školu. Koliko im se divim zbog stava da stranac ne može da igra za klub, toliko mi je krivo jer da sad neko dodje i kaže izaberi klub u Španiji, ma bez trunke razmisljanja - Atletik Bilbao. Zaista poseban klub u svetu fudbala. Raritet. Slavite momci, slavite navijači i naravno slavi Muniaine jer niko ovo nije zaslužio više od tebe. Bravo!
H

Hitman

pre 23 dana

40 godina ovo čekam, konačno je stiglo...
H

Haxer

pre 23 dana

Radonjic retko iritantan lik
S

Srbue

pre 23 dana

Kakav stav Radonjica i kakav pristup penalu i utakmici, vas steta sto je nas. Pravi lik kog ne možeš da gotivis, konstantno glumi mangupa i Ronalda. Kakva emocija Atletikovih navijaca, uzeci u obzir njihovu politiku kluba i poslovanje bas gotivan klub, mnogo mi je drago zbog njih
g

gost1978

pre 23 dana

ajde sto je on to sto jeste, al sto ljudima unisti kup
Г

Гост Зрењанин

pre 23 dana

Јесте промашио пенал у финалу али какав год Радоња је погодио пенал да прођу у финале а практично и Мајорка највероватније иде директно у ЛЕ и уз учешће и доста новца.Билбао се бори за ЛШ у Ла Лиги и вероватно директно у ЛЕ преко лиге а као победник Купа свакако,тако да отвара место финалисти Купа. Има користи од њега Мајорка.
g

gostic

pre 23 dana

radonjic uvredio fudbal sa svojih 15 minuta rekreacije na terenu, uz naravno bombu sa penala. piksi hitno zovu nr7 u repku!