Komentari na vest

Šta će Milan sa pozajmljenim igračima: Dvojica sigurni, treći na granici, četvrti može da se pakuje

G

Glatki

pre oko 2 godine

Štoper njima fali umesto one rupčage Romanjolija, koji na sreću, odlazi. Tomori i vremešni Kjaer su odličan tandem, Kalulu dobra alternativa, Gabia niža klasa, nije ni za rezervu. Fali tu jedan dobar a ne preterano skup poput naših Pavlovića i Milenkovića.
K

Knele-CG

pre oko 2 godine

Što se tiče Tonalija, prošlo ljeto je otkupljen i to za mnogo manje nego što je prethodno bilo dogovoreno. Tako da je Tonali već odavno igrač samo Milan.
R

Romaa

pre oko 2 godine

Da je Roma pametna da oteraju Murinja i vrate Florencija i dovedu trenera koji bi mu dao slobodu u igri.Kladim se da bi pokazao sve sta zna.Florenciju treba trener koji igra ofanzivno,a ne Murinjo cija je taktika provaljena pre 12 godina.

ST8

pre oko 2 godine

Diaz ima solidnu sezonu.Vredi tih 22 miliona evra, I ima veliki prostor za napredak. Florenci pravi univerzalac moze da igra na levom I desnom boku, pa čak I na desnom krilu. Ako Milan zeli neke ozbiljnije rezultate ni Salemakers ni Mesijas ne smiju da budu prve opcije za desno krilo. Bakajoko čist promašaj, loptu ne može da zadrži.
M

M1899

pre oko 2 godine

Trabali bi da na desno krilo dovedu Bernardeskog,da mu Mesias bude zamena a u napadu Bellotia,dva sasvim solidna igraca besplatno.Uz Botmana i Sancesa verovatna mnogo bolja ekipa.
B

Blajvčo

pre oko 2 godine

Mesijas je svoje mesto u 11 pošteno izborio, teško da bi i neki ozbiljniji igrač više doprinosio. Neko će reći da ima dosta godina, ali gledajući njegovu fiziku, ima u njemu nekoliko sezona vrhunskog fudbala. Dugo je čekao da se pojavi na najvećoj sceni, sad to ne ispušta.
G

Gost357

pre oko 2 godine

Sto bi terali salemakersa i dovodili neko skupo desno krilo. Realno mesijas radi sasim ok nije svetska klasa ali je iznad proseka igrac a salemakers pokazuje svakim danom sve veci kvalitet i prija mu konkurencija jer sve se vise trudi. Milanu ne fali puno igraca njemu vise fali vreme da svi talenti prorade kako treba.