Fudbaleri Senegala na treningu u Dohi (©Reuters)
Fudbaleri Senegala na treningu u Dohi (©Reuters)

Stigla zamena za Manea – Musa Ndiaje

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.11.22. | 00:15

Defanzivac Anderlehta biće 26. fudbaler Senegala na Mundijalu u Kataru, saopštio je selektor Aliu Sise

Šanse Senegala da prođe u drugu rundu Mundijala u Kataru su smanjene posle povrede najboljeg igrača Sadija Manea. Zvezda Bajerna se povredila na meču Bundeslige protiv Verdera. Iako je nekadašnji as Liverpula doputovao u Dohi, protekle nedelje su iz redova šampiona Afrike saoštili da duša tima ne može da igra. Njega očekuje pauza od tri i po do četiri meseca.

Zamena za Manea trebalo je da bude fudbaler Monaka Ismail Jakobs, koji je ranije igrao za mladu selekciju Nemačke, ali zbog administrativnih problema, kao 26. fudbaler na spisku našao se defanzivac Anderlehta Musa Ndiaje.

Izabrane vesti

"Teško je zameniti Manea, ali naš levi bek je pozvan. On je mlad i obećava i zbog toga smo odlučili da ga dovedemo", rekao je selektor Aliu Sise.

Dvadesetogodišnji Ndiaje je bio član mlađih kategorija Barselone, a tokom leta stigao je u Anderleht, ali još nije debitovao za A tim Senegala.

17.00: (6,00) Senegal (3,60) Holandija (1,65)

Senegal se nalazi u grupi A sa selekcijama Katara, Ekvadora i Holandije. Šampion Afrike će u ponedeljak od 17 sati igrati protiv Holandije. Na otvaranju Evropskog prvenstva, Ekvador je pobedio domaćina Katar sa 2:0.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------


tagovi

reprezentacija SenegalaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara