Komentari na vest

Sutrašnji derbi donosi naslednika Jirgena Klopa Liverpulu?

L

LFC fan

pre 26 dana

Da li će biti Amorim, De Zerbi ili neko treći ne znam, ali znam sigurno da je Klop formatirao ekipu za budućnost i klub će nastaviti u tom pravcu. Klop već drugu sezonu pravi rebild, Liverpul 2.0 i neće sada dovoditi gomilu igrača novi trener. Ko god bio trener moraće se uklopiti u Liverpulovu filozofiju, jak presing na loptu, brza tranzicija, visoko postavljena zadnja linija i sve to dosta slično Klopovom sistemu. Liverpul je uvek igrao vrlo ofanzivno i to se neće menjati. Promene mogu biti samo u sitnim detaljima. Kažu da je Amorim dobar taktičar i to bi moglo biti dobro u pogledu osvajanja trofeja. Klop nije bio preterani taktičar, uvek je tvrdoglavo gurao svoj stil bez obzira na protivnika. Tako su otišli neki trofeji koji su se mogli uzeti. Često sam poželeo da finala, samo finala, vodi Murinjo. Bilo bi više trofeja sigurno. Nikada ne bi Sevilja uzela onu LE, a ni Real LŠ. To mogu zahvaliti Klopu.
L

Lago di Como

pre 27 dana

Ako bude nastavio da forsira svoju 343 formaciju, najverovatnije će sa sobom povestio Gonzala Ignasija koji će činiti tu trojku pozadi sa Van Dajkom i Konateom. Ako bude Trenta gurnuo u sredinu tu će se stvoriti baš gužva, Trent, Soboslaj, Endo, Gravenberh, Mek Alister, Bajčetić, svi će oni onda konkurisati za ta dva mesta u vezi, što je realno mnogo igrača na tom delu. Diaz, Žota, Gakpo i Nunjez sigurni za tri mesta u napadu, uz ove klince. Ostaje da vidimo šta će biti sa Salahom, ako misli da ode, neka ode sa stilom (titulom PL).
g

gost007

pre 26 dana

Kako mezim kad pocnete da pametujete..on ce povesti ovog,igrace ovu formaciju,gurnuce onog tamo ovog ovamo..sta si mu ti menadzer i asidtent pa znas...mnogo se vi pravite pametni..

lpool

pre 27 dana

Od kada je postao favorit za klupu Liverpula malo sam se upoznao sa stilom koji forsira Amorim. Za njegovu 343 taktiku bice potrebna pojacanja na poziciji stopera i veliko je pitanje sta raditi na sredini, Liverpul je napravio tim za 433, trenutno imaju 5 igraca koje koriste u veznom redu plus vecito povredjeni Tijago (odlazi) i Bajcetic plus klinci i Trent koji sve vise igra u sredini, kako sve to uklopiti iskreno ne znam.. Timu savrseno lezi ova formacija gde Trent ulazi u sredinu i formira 3 2 2 3, nadam se da ce se prilagoditi tome jer tranzicija moze biti jako opasna ako stvari ne krenu u dobrom smeru.
E

ENFILD

pre 27 dana

Dobro dosao na enfild
G

Gost1312

pre 27 dana

Po njegovim odgovorima mi se cini da je vec vagnuo i odlucio da krene ka Anfieldu bez obzira na ishod na kraju sezone s Sportingom. Mozda grijesim, mnogi su tako mislili sto se tice Alonsa ali Alonso je bio vise rezervisan sto se tice odgovora. Amorim izgleda kao covjek stvoren da naslijedi Kloppa, kao karakter ali i ovako takticki bi sjeo onoj ekipi.