Komentari na vest

Svađa Klopa i Salaha: Biće vatre ako danas kažem šta imam da kažem... (VIDEO)

A

Arrrrrrrr

pre 16 dana

Što očekivati od Arapa
S

Sprdnja

pre 16 dana

Salah nije tako trebao reagirati javno, sve je mogao reći u svlačionici ili u 4 oka, međutim Klop se provalio i to debelo -mjenjaš 3 igrača tek u 81 minuti i nije mu to prvi put.Realno šta možeš za 10 minuta a voda već ušla u uši??
A

Alo sinak

pre 16 dana

Da nije čika Jirgena ti bi sad igrao u Keramici Kleopatra.
S

Sprdnja

pre 15 dana

Da nije Salah ništa od lš i EPL , ha ja!!
P

Pedjast3

pre 16 dana

Idiotski klub Srpskih autosovinista!Nece opet titulu vidjeti narednih 30 godina!
T

To ti

pre 16 dana

Je kad poleti lik koji je bio prevara u romi a imao i tad 20 i neku hehehhe. Ovaj za Egipat ne igra nista u celsiju nije igrao nista u firenci takodje.. U liverpulu je igrao jedino zbog uloge koju mu je dao trener i sistem kao sto je fergi cinio da kleverli izgleda ko skols.. Aj se opkladimo da cim dodje novi trener ovaj salah ce biti prevara kao pre liverpula?
S

Sprdnjs

pre 15 dana

Prevara koja hara EPL 7 godina?bravo!🤣🤣🤣
M

Monteroo

pre 16 dana

Dosta je bilo 8 godina...koji salah vuče covek klub na leđima 5 godina,jeste alavi arapin...Ali takvi su oni dodaje samo kad mora... Svega ovoga ne bi bilo da je npr isamaro onoga drvenog njunjeza kad ga je već doveo.... da je doveo mesto njega isaca..titula....al jbg sin rodjeni ga prevario mislio da je pametan...da svako može biti agent.....skupa greška..
Š

Šibar 61

pre 16 dana

Za 34g. Liverpul ima jednu jedinu titulu,daleko je to od neke veličine,voleli ga ili ne(ja ga prvi nesto ne gotivim) , Pep je toliko digao lestvicu,da su svi treneri izuzev velikog ser Aleksa u premijer ligi marginalci naspram njega,i upamtite iz ličnog iskustva u Engleskoj,prvo titula a sve ostalo mnogo manju vrednost ima,tako da je Klop veliko ime Liverp.ali nije ni 10% recimo od Keni Dagliša
g

godisnjak

pre 16 dana

a koliko imaju titula za 54 godine?
L

LFC fan

pre 16 dana

Hvala ti što si se setio velikog Ser Kenny Dalgliesha. Osim što je i zvanično najveća igračka legenda Liverpoola, osvojio je i nekoliko titula s Liverpoolom krajem osamdesetih. Uzeo bi ih još da nije bilo onog izbacivanja na 5 godina u Evropi. Objedinio je i igračku i trenersku karijeru na najvišem nivou. To je uopšte u svetu fudbala retka pojava. Malo je takvih sretnika. Jedna tribina nosi njegovo ime.
A

Aj bezii

pre 16 dana

Jb te igrač koji kad ga jednom od 159 utakmica ostaviš na klupi odma napravi scenu ,obraz đon
G

GostLalat1

pre 16 dana

Najodvratniji klub na svetu, sa najgorim navijačima koji pate od kompleksa više vrednosti. Želim im sudbinu Notingema, da 20 godina budu u drugoj ligi
L

Liverpool forever

pre 16 dana

GostLalat1 / Koje su to nebuloze: Pate od kompleksa više vrednosti? Liverpool jeste najtrofejniji engleski klub, jedan od najtročejnijih u Evropi i ima pravo da se drži visoko. On spada u malobrojnu aristokratiju svetskog fudbala. U poslednje vreme i kao globalni brend izuzetno raste. U top 5 je po broju fanova u svetu. Šta znači tvoje pisanje? Da Liverpool sebe ne može smatrati velikim? Hajde i to da pročitam. Imam veliki animopzitet prema klubovimas iz Mančestera, ali ne mogu poreći veličinu Junajteda, kao i to da je City duže godina najbolji klub u Engleskoj.
S

Sprdnja

pre 15 dana

Popij 7uppppppssss 🤣🤣🤣🤣🤣
Đ

Đukin fan

pre 16 dana

Odavno se Klop ponaša kao otuđeni lik koji gura neke trupce u prvu postavu i linearno njemu idu na konto izgubljeni trofeji ove sezone!!!Prevaziđen i dobro da je kapija za mesec dana
D

Dejan Savićević

pre 16 dana

Nadam se da dolazi sve na naplatu sada. Sadio Mane je morao otići zbog ovog idiota sebičnog čupavog. A da ne pričam koliko sam ga proklinjao za sve isplate koje sam čekao. Sve najgore mu želim i da se ogadi svima.
d

d.o.o.

pre 16 dana

ok buraz nije toliko deep
G

GETAFIX

pre 16 dana

Zahvaljujući tom čupavom Mane se nadavao golova. Taj čupavi mu je toliko puta asistirao da je on lično napravio ime od Manea. Pogledaj Manea bez Salaha. U Bajernu nula, kod beduina nula.
K

Klostt

pre 16 dana

Jednom ga čovek ostavi na klupi i odma digao nos ,povredio mu ego , jadno da jadnije ne može biti
m

ma da bre to

pre 16 dana

da su im firmino i mane ostali, a da su ovog prodali, sada bi se druga pesma pevala. sve u svemu liverpul ce bas mnogo problema imati kad ode Klop...on je bio maher da podigne ekipu, da se uvuce pod kozu igracima. na sve to nisu pogodili sa pojacanjima, kad to mislim nisu to igraci koji mogu da ih vuku ka tituli. za od 3 do 6 mesta su odlicni.
R

Reaalno

pre 16 dana

Da nije bilo i uticaja Klopa, Salah ne bi postigao to što je postigao. Liverpul bi i dalje bio na 0 osvojenih trofeja Premijer Lige. Blekburn i Lester bi i dalje nabijali komplekse crvenima. Klop je tvorac "savremenog" Liverpula i jedina njegova nesreća je što je u eri Gvardiole i šeika.
a

a što sad Šeika,? igraju oni ?

pre 16 dana

Kad ste ono osvojili s ovim porcelancem 1 tu ligu bilo je ni 1 igrač City nema blage veze..Sad su oni roboti ?.Izgleda Pep vam nabio doživotni kompleks.
R

Reaalno

pre 16 dana

Kako god druže. Šta god da si mislio i šta god da si rekao, u pravu si. Apsolutno. Inače ne navijam ni za jedan klub u Premijer Ligi, samo povremeno ispratim šta se dešava.
D

Desava se ovo kad pukne sezona s puno nade.

pre 16 dana

Jesu mozda jedan od najvecih klubova na svetu ali eto za sve njih neka pogledaju serijal na Netflix "TR3BLE WINERS". Svima preporučujem, videćete glad,timski duh i želju za novim i novim pobedama..
1

14

pre 16 dana

Real nema tripletu, pa jel moze neko s njima?
H

Haha

pre 16 dana

Kako mi milo sto se raspada crvena sekta hahahahaa
s

sedmorica mladih

pre 16 dana

7-0, 5-0, 4-0.
P

Paa

pre 16 dana

Crvena sekta se raspala odavno, Liverpul nije i neće nikada.
S

Ser Aleks

pre 16 dana

@sedmorica mladih, kompleksi samo tuku a? Šta im napravi Ser Alekse! xD
@

@aleks

pre 16 dana

sta im napravi? doveo im Mojesa ahahaha
G

Guster

pre 16 dana

Sram ga bilo kad kazes Liverpool odma ide akcenat na Klopa,pratim PL od malih nogu po meni Klop je podigao Liverpool dao svoj maks za njih,ovaj Salah je izdusio ove sezone ga nema nidje..Navijac sam Arsenala ali Klopa obozavam i tuzno ce bit ne gledat ga vise u PL🥹🥹
S

Statler

pre 16 dana

Šta tebe veže za Arsenal ili bilo koji drugi strani klub? Ideš redovno na njihove utakmice? Znaš sve navijačke pesme?
G

Ghost1

pre 16 dana

@statler, sta tebe realno veže za bilo šta? Zašto voziš škodu zato što si iz Češke? Voliš picu? Mora da si iz Italije.. Voliš holivudske filmove? Mora da si iz LA.. dokle više sa takvim glupostima, mrdnuti malo iz Srbije, upoznati druge ljude, nacionalnosti, to širi vidike. Probaj, ovaj kratak život će ti biti lepši..
B

Burek

pre 16 dana

Ovoga mi krsta
M

Maresca

pre 16 dana

Kao sto sam i rekao to je sada vec bivsi igrac..direktan im.je krivac za propast ove sezone..pa mane je otisao zbog njega...jednostavno su trebali da ga prodaju u arabiju i da su doveli neku ubicu unesto njega bila bi to skroz druga prica...ne moze ni nunjez sa njim...jer je salah sebican igrac nije asistent...svaka mu cast za sve sto je dao liverpulu..ali ove sezone ih je unistio...totalno je procitan..ne postoji
M

Mocin drug sa letovanja

pre 16 dana

NIsu mogli da urade takvu rokadu, jer su se Arapi pojavili sa parama 10 dana pre kraja prelaznog roka. Mogli su da ga prodaju (da je ovaj hteo da ide, naravno) ali nikog ne bi mogli da kupe za tih 10-ak dana. Doak se povredio vrlo brzo, tako da bi Elliott igrao celu sezonu, sto bi bila tragedija.
D

D.M.F.C.

pre 16 dana

Tako je Maresca.
N

Nikezic Neno

pre 16 dana

Salah ni po kom parametru nije zasluzio uopste da udje u igru danas, vec poslednjih 3 meseca pruza polupane partije na terenu, maltene trckara okolo i ceka neki penal iz kog bi mogao da postigne gol. Danas kad je usao u igru, prilikom onog kontranapada, videlo se da gubi brzinu i okrenuo je glavu ka Darwinu, tako da je ceo stadio mogao da ukapira sta planira da uradi. Na kraju mu je dodao pas iza ledja, tako da je ta prilika samim tim upropascena. Ali opet, ne razumem kako moze tako bandoglav da bude, valjda kapira da su tu svadju sa Klopom videli i Edwards i Slot, tako da nisam siguran da li uopste tu ostaje prostor za njega da ostane u timu tokom leta, sto je svakako dobra stvar za Liverpool, njegovo vreme je odavno proslo. Pre 2 godine mi je svakako bilo zao sto je Mane otisao, a Salah ostao, a ne obrnuto.
F

Falični Tom 1989

pre 16 dana

Ne želim da predviđam niti da likujem ali nadam se da su navijači Liverpula spremni na ono što možda sledi. Klop je napravio mašinu ali ostavlja klub nespreman za narednih nekoliko godina. Sad Liverpul mora da izabere trenera mudro i da ima strpljenja inače im sledi isto što Junajted sad proživljava a što je Liverpul godinama proživljavao. Tavorenje između sredine i vrha tabele.

Marko Pavlovic

pre 16 dana

ocekivano
B

Botino

pre 16 dana

Vardridska sta se ti javljas 5 ls ste uzeli iz ofsajda treba vas samarati
B

Brine

pre 16 dana

Ma odlazi što pre glumiš veličinu a ne igraš već godinu dana O D L A Z I
C

Crvotočina

pre 16 dana

Verujem da će se baš iznervirati kad pročita tvoj komentar. Neka si mu rekao.
G

Gost15556

pre 16 dana

Umislio da je Ronaldo,lik sem brzine nista nema.Mane bio glavni igrac,koliko su mu sansi namestali a on sve omasi
V

Velibor Prasovic

pre 16 dana

Brzinu odavno nema, kad si ga poslednji put video da je pretrccao nekog protivnickog igraca?
b

babarogic

pre 16 dana

A to sto je Tejlor svirao prednost, pa kad je Gakpo dao gol onda se setio da je u stvari zaustavio igru i da loptu Vest Hemu ahahahaaa Pomislim da sam sve video od engleskih sudija, ali uvek nesto novo smisle.
A

Alex20

pre 16 dana

Ovaj je ispao glup sto loptu nije sutnuo u mrezu pa posle neka vide sta im je ciniti,ovako Gakpo ispao glup.
M

MNM

pre 16 dana

Reko mu Klop"bolji si bio čupaviji",ovaj uzvratio sa "ne,sad sam brži" Klop opet" kudravi egipćaninu a ovaj mu odg sa ti si ćoravi nemac..toliko sam uspeo da pročitam sa usana,tako da evo vam ekskluziva prava
H

Haha

pre 16 dana

Sto bre svadja kad su osvojili Kup energetskih pica koji sija jako i kvadra kitulu hahahaha
S

Sprdnjs

pre 16 dana

7uppppppssss
L

LFC fan

pre 16 dana

Mislio sam da je Salah ravnodušan, da mu je svejedno, vidim da itekako nije. Na njegovoj sam strani. Ovo je Klopova izgubljena titula. Ucinio je on mnogo toga dobrog, ali ovu titulu je izgubio samo on. U jednom momentu imao je sve i nije znao. Tvrdoglavo se drži svojih principa, neće da promeni ništa i plati za to. Doveo je LFC u situaciju da ni treće mesto nije sigurno. 3 utakmice dfo kraja, gde jednu mora dobiti, samo ne znam gde. Ima pakleno teške protivnike koji igraju za nešto a ekipa u rasulu.
e

ezra

pre 16 dana

Ovo im je cetvrto vezano gostovanje za deset dana, samo dva dana odmora izmedju meceva. Sad konacno mala pauza i odmor. O ovome su Englezi pisali jos pre mesec dana, da sve ide na ruku Sitiju.
L

LFC fan

pre 16 dana

ezra/ Ma jeste to tačno, ali izgubili su od Kristal Palasa na Enfildu, a izgubiti od onakvog Evertona je degutantno, pogotovo način na koji su izgubili. Treba imati želudac za to. Imam pravo da kritikujem, nisam ničiji svedok. Fan sam Liverpula još s početka devedesetih.
B

Brine

pre 16 dana

Zadnju godinu salah ne igra kako je igrao nisu ga pustili kod arapa pošto je ostao igrao je rekreativnoe sad mi ne bi igrao do kraja prvenstva sedni na klupu
B

BicuSlobodan

pre 16 dana

Prodati ga arapima odmah!!!! Ja sam još prošlo leto rekao da bolje da prodaju njega a da zadrže Manea. Pa kad je on uspeo da se posvađa sa Maneom za koga svi kažu da je jedan sjajan momak.
S

Simicmacan

pre 16 dana

Jeste, i meni Slavica iz Bajmoka rekla da je Mane sjajan momak, i ona je to čula od nekoga a taj neko sigurno čuo od nekog drugog. Sigurno je Sane rekao za Manea da je ovaj sjajan momak
?

??

pre 16 dana

Mnogo su se razmazili ovi igraci. Koliko vidim na snimku klop ga je potapsao bodreci ga, a salah je nesto gundjao. Jos se njemu klop sklanja i na konferenciji spusta loptu dok ovaj u prolazu nesto laprda. Daju sebi za pravo previse. Za njega treba trenerova odluka da bude amin, pa da je najbolji na svetu i u najboljoj formi.
a

an ex

pre 16 dana

Ako bude pricao? Sta ce Salah da objasni zasto ne moze da sutne loptu kao covek. Ima 20 miliona evra platu, igra kao penzioner. u Arabiju nije otisao, ne zato sto ga Liverpul nije hteo pustiti, vec zato sto su Salah i njegov agent imali takve zahteve da su i Arapi odustali.
Z

ZvezdaraC

pre 16 dana

Luzerpul bas podseca na ovu ovdasnju samoprozvanu avangardu. Osvoje 1 titulu u 30 godina i proglase lika za najboljeg na svetu, stopera za najboljeg ikad i tako. Koliko navijaci ta dva kluba zive u iluzijama.
S

Stranac1

pre 16 dana

Tipican Afrikanski Fudbaler. U Romi,Chelseu i Fiorentini nista se nije dokazao. Maltene njegova Kariera pocinje 2017 kada je bas upravo taj Klopp doveo. Treba Kloppu ruke i noge da ljubi jer je pre toga bio Limitiran igrac sta je znao ? Da trci nikakav sut i tehniku nema. A Boga mi videcemo sta ce biti Liverpool bez Kloppa. Ja mislim nesto slicno kao United :)
I

Ivan. L

pre 16 dana

Klop im je doneo titulu posle 30 godina. Mnoge legende su tu bile pre njega kojima to nije uspelo. Od njega dovoljno. Dugo godina su zajedno, doslo je do zasicenja. Promena ce prijati svima. Po meni ona zlatna era Liverpula se zavrsila odlaskom Manea i Bobija Firmina. Posle toga vise nisu bili onaj Liverpul.
9

999

pre 16 dana

Da li ste realni da ste skinuli isecak sa Troll footballa i stavili kao su to govorili jedan drugom?😂
P

Pelemiš

pre 16 dana

Dok su bila svilena vremena, nisu skidali osmeh s lica, sad kad su došla vunena...ode ljubav kroz prozor.