Komentari na vest

Tabela Mozzart Bet Superlige biće kompletna tek posle 9. novembra

G

Gostbege

pre preko 1 godinu

Kad je izvlacenje parova za kup?
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Realno, prvu utakmicu kupa, a mozda i drugu Zvezda i Partizan mogu da odigraju i za vreme reprezentativne pauze jer ako oba tima, sa tolikim brojem igraca koje imaju nisu sposobni da pobede nizeligase bez 5-6 prvotimaca onda ih sve treba najuriti. Isto vazi i za Vojvodinu i Cukaricki, iako oni imaju nesto manji fond igraca
ć

ćopa

pre preko 1 godinu

Zvezda otima da ide direkt u LŠ a sa čim ide u LŠ? Borjan 35 Sanogo Milunović Ben 34 Kanga 33 Kataji Dragović Rodić 32 Srnić i Pešić 31 Ovo više liči na veterane nego da igraju LŠ.

Boris Novkovic

pre preko 1 godinu

Znači Pazar će biti oko 7-8 mesta
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Tabela je baš onakva kakva treba da bude. Odložene utakmice su rezultirale vrhunskim rezultatima naših timova u evropskim takmičenjima i drago mi je da je savez napokon našao način da vodi Ling Long Super ligu u pravom smeru, u interesu srpskog fudbala i dobrim rezultatima u evropi ;)
G

Genius

pre preko 1 godinu

Stvarno je vrljava ovakva sada
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ne znam zašto se glupiraju ovi iz Saveza. SP će trajati preko mesec dana sa pripremama. Ako Partizan i Zvezda ne mogu da odigraju 4 utakmice za mesec dana onda stvarno ne znam. Iz Partizana niko ne ide na SP, iz Zvezde eventualno Eraković. Kako se oni pripremaju tokom leta pa već tokom septembra nemaju snage, veliko je pitanje. Ovo preklapanje odloženih utakmica sa kupom je glupost. Onda odlože kup i tako u krug.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Ide i Borjan, mozda i Bukari
M

Mop

pre preko 1 godinu

@Gost1234 i šta onda. Zamisli dva igrača fale gde ste poprilično popunjeni. Ne mračim ovde ali Partizan i Zvezda posle mesec dana odlažu jer je zgusnut raspored. Ma ajte molim vas. Neka šutiraju tu loptu. I ovo što ih plaćaju je previše u ovoj ligi.