Komentari na vest

Težak vikend za Partizanom, loše vesti stigle i iz Evrope

A

Amin72

pre 13 dana

Svi ti klubovi su se zajedno sa UEFOM i Terzicem udruzili protiv avangarde. Sami protiv svih
D

Dex15

pre 13 dana

Jovanovic se namjerno pvredio jer je igrac rezima hahahaah
A

Anopheli

pre 13 dana

A posle kazu Duljak je gospodin covek, bori se za klub, voli Partizana... voli pare i da sedi u UO i gura svoje dete u omladinskoj skoli. Voli i fotelju trenera pa svom kolegi i saigracu uvalio kosku, da sebi sacuva mesto.
s

srka

pre 13 dana

Inače, ove ekipe, Šturm, Lugano, Rendžers, Slavija, Fenerbahče i Lil, nisu ništa spektakularno, ali za sasvim neki drugi Partizan. Ovakav će proći ko sa Nordsjelandom.
G

Gost Djape

pre 13 dana

Mozda ove ekipe nisu nesto spektakularno za evropske gigante, ali za Partizan ovaj skroz raspali ili onaj uobicajeno raspali su Real, Bajern, Siti, Celsi itd.
s

srka

pre 13 dana

U prva dva kola gostovanje Zvezdi, pa dolazi TSC. To su dva poraza i TSC dolazi na minus četiri boda, pet kola do kraja. Jedina je sreća što posle toga gostuju Zvezdi. To bi valjda trebalo da izgube, pa bi razlika ostala ista. I onda ostaje četiri kola do kraja i 12 bodova u igri. Zaista ne vidim koga Partizan može da pobedi u plej-ofu. Možda osvoji neki bod protiv Mladosti i Napretka, mada ni u tim utakmicama neće biti favorit. Čeka ga zaista paklena borba za odbranu drugog mesta.

Lemi

pre 13 dana

Polako ne trcite pred rudu sa projekcijama i prognozama , pre pocetka sezone se nije ni sanjalo da Partizan moze doci u bilo kom momentu u situaciju da zapreti Zvezdi a ne da vodi na tabeli mozda bi tu prednost zadrzao da se nije povredio prvi strelac a u proslom kolu i golman nadam se da ce obojica biti spremni makar za TSC.
N

NISTA OD EVROPE

pre 13 dana

NI OVE GODINE HAHAHAHAHAHAHAHA.
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Djovani Van Bronhorst bivsi trener Rendzersa bio bi odlican za klupu i tim Partizana i da povede svoj tim saradnika.
s

srka

pre 13 dana

Sve su ovo protivnici, koje ozbiljno rekonstruisani Partizan, sa pravim trenerom, može da eliminiše. Ako ne možeš da igraš protiv Šturma i Lugana, onda ti i ne treba Evropa. Sad je krucijalni zadatak odbraniti drugo mesto. Jer ovih deset bodova prednosti, ovakvom Partizanu, nije garancija da će odbraniti drugo mesto. 21 bod je u igri, treba osvojiti još 11, da bi se obezbedilo drugo mesto. Ništa još nije gotovo po tom pitanju. U ovom trenutku, objektivno gledajući stanje svih ekipa, Partizan je u ozbiljnoj krizi sa dva ključna povredjena igrača, Jovanovićem i Saldanjom i gomilom ovih koji ne znaju gde udaraju. Trenutno su Zvezda, TSC, Vojvodina, Čukarički i Radnički, po kvalitetu, ispred Partizana. Ne znam ko ga će Partizan dobiti u plej-of u, a TSC neće tako lako odustati. Znamo da i oni imaju ozbiljnu podršku, naših severnih suseda. Pre neki dan su odigrali prijateljsku utakmicu sa Osijekom. Pitam se što baš sa njima? Zna se zašto, zato što ih finansira ista kompanija, tako da su to na neki način bratski klubovi. Zapeće TSC iz petnih žila da sustigne Partizan. O tome treba razmišljati. Daleko su Šturm i Lugano.
g

gost1978

pre 13 dana

koje lupetanje, ne mogu promene u nacionalnim prvenstvima, da pomeraju zemlje iz kola u kola. vicesampion srbije je projektovan za drugo kolo. Tako da je netacno ovo sto sve vreme pricate. Ta pomeranja u nacionalnim prvenstvima uticu na to da li si nosilac ili ne u odredjenom kolu
s

shamy

pre 13 dana

Eee vidis kako ne znas, naravno da mogu. Jer se od ove godine racunaju i koeficijenti klubova, aa ne samo nacionalni.Zvezda recimo moze da igra direktno ligu sampiona, u zavisnosti od pozicije odredjenih timova u svojim sampionatima.Ukoliko samo Sahtjor osvoji prvensto Zvezda ide u plej of, ukoliko Dinamo osvoji, i poklope se jos 3 lige, da osvoje klubovi koji imaju manji koeficijent od Zvezde, Zvezda ide direktno.
G

GostSteva

pre 13 dana

Tačno tako. Daleko su kvalifikacije... Ako Partizan izgubi u derbiju, pogotovo ako doživi težak poraz, i ono malo samopouzdanja kod igrača će se razbiti u paramparčad. A slede utakmice sa zahuktalim TSC, Vojvodinom i Radničkim. Ako "namirišu strah", nasrnuće kao osice. Sa druge strane, Zvezda će polako popustiti kako se prvenstvo bude bližilo kraju, pa je moguće da ispusti koji bod. Mislite o tome..." Ne pecite zeca dok je još u šumi". Sportski pozdrav
T

Top 12

pre 13 dana

KAKO LOSE? OVO SU BRE SUPER VESTI,NIKAD BOLJE👍
D

DDF

pre 13 dana

Protiv Sturma i Lugana sledi nam"metlanje"gde nam je mesto
G

GostNezvani

pre 13 dana

Kakve veze uma drugo ili treće kolo, samo da se ovakvi brukaju.
I

Istanbulska bunga bunga

pre 13 dana

I takav raspao, jedini je Srbiji done pobedu u Evrotakmičenjima. Sve ostale naše "zahuktale" ekipe nikog nisu mogle da pobede.
a

ahahah

pre 13 dana

pa zar nije duljaj u top 3 trenera u srbiji zar ga niste velicali do pre mesec dana
b

bas nemate srece

pre 13 dana

ko li je sada kriv zbog ceha i ukrajinaca
L

Losmi493

pre 13 dana

Posle derbija jasno je bilo da se titula mora prepustiti....
A

Alex20

pre 13 dana

Jeste,tako je,inace ste najjaci i titula je trebala biti vasa 😂😂😂
B

Bane15

pre 13 dana

Kakviste vi teletabisi majko mila hahaahah
К

Куп је битан

pre 13 dana

Партизан ће у суштини имати успешну сезону. После дужег периода играће квалификације за ЛШ.
R

Rasmusen

pre 13 dana

Brukace Srbiju. Bolje neki drugi klub da igra mesto Partizana!

Sigurno

pre 13 dana

Ne verujem da ce moci vise da obruka nego ti drugi klubovi koji su se gurali ispred prosle godine.
Ž

Žerac

pre 13 dana

A ko kaže da će Partizan osvojiti drugo mesto, pa će samim tim igrati kvalifikacije za LŠ.

Ma vazi

pre 13 dana

I ja se slazem mozda bude sampion ko kaze da ce Zvezda da ostane prva mozemo i tako da gledamo.
H

HA HA

pre 13 dana

Objavili ste komentar pa ga brže-bolje obrisali kada ste videli da je protiv Partizana!!!
@

@ha ha

pre 13 dana

Ćuti, meni obrisali komentar, a repliku liku ispod mene predstave kao komentar.
S

Slabi smo ,za petu ligu smo

pre 13 dana

DOK SU VAZURA I DULJAJNISTA. DZABA SE LAZEMO. SAMO VREME GUBIMO
?

??

pre 13 dana

Partizan je svetlosnim godinama udaljen od lige sampiona. Moje misljenje da ni to za njih prvo kolo kvalifikacija nece proci. Sigurno se nista ni na leto nece promeniti. Ako ostane ovaj skakavac na mestu trenera pocistice ga ko god ih zapadne. Samo sto tad nece biti zalopoljki posle poraza. Za partizan je jedini spas da ode ova uprava sa sve trenerom i krenu jovo na novo
X

Xtro 2

pre 13 dana

Kakva crna LS druze moj. I za LK je pitanje dal su sposobni.
V

Veliki Krki

pre 13 dana

Ovo je tek prvi težak vikend u nizu. Čekaj tek da vidite sledeći kakav će biti.
g

gosttttt

pre 13 dana

Prvo skoci pa onda reci hop...
A

ApsolutnoJa

pre 13 dana

Ako ne bude nezgodni Sabah u kvalifikacijama, postoje jos sanse
I

Istanbulska bunga

pre 13 dana

Sabah je jedina pobeda srpskog fudbalskog tima u tekućoj sezoni u evropskim takmičenjima. Ćuti, tek su se drugi obrukali. Nikog nisu mogli da pobede a odigrali su više od 30 utakmica u Evropi svi zajedno.
J

Jole 39

pre 13 dana

Navijamo protiv Svakog protivnika koji odgovara malom klubu, Zlo mora biti ugaseno
v

vidim

pre 13 dana

drago vam je….pucate od srece…
G

GeOs

pre 13 dana

Naucite osnove pisanja clanka. Ne moze Partizan da "izgubio je na banovom brdu 2-3".... NIKAKO ! Partizan je na banovom brdu izgubio 3-2. Domacn je Cukaricki, gost je Partizan. 3-2 !!!!! Partizan je izgubio 3-2, a da je Cuka izgubila , onda bi moglo da se pise Cuka izgubila 2-3. Elementarno znanje o sportu neamju vasi novinari, ali bitno je da se pise.
?

??

pre 13 dana

Oni nisu prosli pored novinara, ne samo na ovom portalu nego globalno. Danas svako moze da bude sta hoce, samo da ima nekog da ga pogura i eto ti. Talenat, znanje, zelja, trud, rad nista od toga nije bitno, bitno je ono "ciji si ti mali?"
B

Blabla Blablabic

pre 13 dana

Uvek svi pišu kada subjekat teksta pobedi 3:2, a kada subjekat izgubi 2:3. Nije ovo zvanični protokol nego tekst koji za cilj ima da ti olakša informaciju. Zašto bi uostalom za potrebe ovog teksta morao da znaš da li je se igralo na Brdu ili u Humskoj?! Svi tako pišu, ne samo Mozzart, ali ljudima je ovde najvažnije da se prave pametni u komentarima i da prozivaju druge
?

??

pre 13 dana

Ajde subjekat ne dipr. Jedini koji se ovde pravi pametan si ti
G

Glavonjeroland

pre 13 dana

Samo da ne Bude treceplasirani tim danske, prejaki Norceland.
F

Fudbalista

pre 13 dana

A da mi, za početak, osvojimo drugo mesto pa tek onda pričamo o kvalifikacijama za LŠ. Ovako kako igramo, teško da možemo da budemo drugi, pa su onda i priče o kvalifikacijama za LŠ bespotrebne.
P

Popaco

pre 13 dana

Sa ovom prevarom od trenera tesko da ce proci I jedno kolo bilo kojeg takmicenja.Nemoze se ocekivati da sa ovim anti fudbalom project bilo koga.
L

Ludoludasipero

pre 13 dana

Ja ne znam zasto jos uvek ukrajinski klubovi nisu izbaceni iz takmicenja. GO OUT UKRAINA
P

Pedja108

pre 13 dana

Kakve bre kvalifikacije za LS? Da li iko veruje da bi Partizan to prosao? I kako trece kolo kvalifikacija za LS garantuje LE? Valjda treba da dodju do cetvrtog kola, da bi bili sigurni ucesnici. Ako izgube u trecem kolu, morali bi da se bore za LE. Ali, Partizan nije ni za LK, sto je vec pokazao. Bez obzira na to, drzava godinama baca pare na Partizan. Svake godine njih ne zanima da plate za evro licencu, vec drzava daje. Ove godine su trazili i dodatnih 2 ili 3 miliona, kao da zadrze tim. Istovremeno, stalno dovode nove igrace. Pa kako onda placaju te igrace, ako nemaju za licencu?
K

KM12

pre 13 dana

Veze ti nemas druze
1

12345m12345

pre 13 dana

u stazi ligasa, ispadanje u 3. kolu vodi direktno u ligu evrope, nema doigravanja kao kada se ispadne iz staze sampiona..
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Idi zahvali se Kostadinu što vam daje milostinju.

Tx

pre 13 dana

Ako Partizanu zapadne neki Pljunljik onda ce sigurno proci kao sto je Zvezdi zapadao pa se ona lozila iako nije bila jaca od ovog Partizana koji samo da dovede krstenog trenera koji ce malo srediti odbranu i jos kojeg igraca u srediti kao sto je Belic bio i to nije tako lose.
D

Derbi u subotu

pre 13 dana

Neizvestan Derbi u najavi. Varam se ako mislimo da će Partizan biti Zvezdi lak zalogaj
V

Vrkit

pre 13 dana

Sta je to "derbi"? Neka vazna utakmica ili sta?
z

za nase klubove i bolje ranije

pre 13 dana

pa bolje kremuti od prvog kola, da se ekipe uugraju i malo fizicki spreme, jer ostali ruvali su uveliko u tom momentu usli u sezonu. Zvezda je ptimjer, kada krene od treceg kola nema se dnage za 60 minuta igre...
C

Crgi

pre 13 dana

Ne mozes igrati Evropu ako ti se ostale ekipe u prvenstvu sklanjaju. Dzabe pripreme, dzaba sve, kad nemas konkurenciju (vec ustaljena praksa da drzava gura blizance). Tako da mrka kapa.
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Partizan i Evropa? Hahahaha nema te price vec 5 godina. Uostalom svi ti nabrojani protivnici su 20x ozbiljniji i jaci od ove Duljaj Airlines ekipe.
G

Grobar 007

pre 13 dana

Da li iko ko prati Partizan veruje da će ovaj trenerski neznalica, a veoma uspešan šlihtač navijačima (...neka ga, pa on otkida za Partizan), išta postići u bilo kom evropskom takmičenju. Najgore od svega je da nikada sam neće podneti ostavku jer nema morala. I nemojte Grobari da krivicu tražite u igračima. Duljaj i ekipa "stručnjaka" su jedini krivci za ovako sramnu igru i rezultate.
N

NK Partizan

pre 13 dana

I sledece sezone da napune drzavni projekat, velikomadjarski projekat i projekat sa Banovog Brda jer cemo mi po naredbi iz UDBE opet popiti 5 komada od nekih Danaca tako da ce nama kao i obicno na jesen uspeh biti svaki neuspeh Zvezde. Ja najvise volim mog omiljenog jutjubera Zeljka Pantica koji je sve to lepo objasnio. Nista fudbal samo kosarka! A da...
D

Delija Osmanlija

pre 13 dana

Ponovo grunite desetine miliona da bismo izgubili u domovini 50 razlike
A

Aranđel

pre 13 dana

Upravo to sto se desilo u pomenutim ligama odgovara Zvezdi
M

Miloš 789

pre 13 dana

pa nije baš, treba nam mnogo, Šahtjor nebi smeo da bude prvak, ne sme Dinamo Zagreb...
C

Cer

pre 13 dana

Ovakvom Partizanu je nazalost mesto u Ligi konferencije i da tamo gleda da ne bude u poslednjih 10
g

gost1234

pre 13 dana

lele))))))))))) jos jedna godina bez evrope se smesi))))))))))))) morace drzava da spasava partizane od onoga sto od osnivanja zele nama...........................
G

Gost nedragi

pre 13 dana

A,vi,ste ocekivali da ce se u svim tim ligama sve zavrsiti po "volji" Partizana? Previse naivno za jedan kladionicarski portal! Jer, ako se i u toj bransi veruje u bajke,cirkus je zagarantovan. Mada,nedostaje nama sator iznad glava odavno vec! Inace, moj Partizan,ovakav kakav je trenutno,zasluzuje da krene prekosutra u neke,recimo kvalifikacije za Evrotakmicenja. Pa ako uspe do septembra da izdrzi u kvalifikacijama za kvalifikacije,onda neka cepa i grupnu fazu na jesen. Ja sam ubedjen da ne bi dogurao ni do Vaskrsne nedelje. Jad i cemer od igre!
K

KM12

pre 13 dana

Ovakve projekcije se pisu i prate godinama, ocigledno ne pratis.
m

merllin_pfc

pre 13 dana

Koliko nam je drzava strpala para a mi nista..samo se brukamo
2

2305

pre 13 dana

placa nam drzava sve zivo a mi opozicija :)
D

DS1989

pre 13 dana

Ja sam rekao bez namere da umanjim rad novinara ali je vest o ovome bas cisto gubljenje vremena evo ponovicu Dinamo Kiev 48 bodova Lrivbas 48 bodova stim sto Dinamo Kiev ima DVE utskmice manje znaci Dinamo Kiev je drugi i ne znam sta ima vise da se prati ta liga i ostale lige? Partizanu treba da Kiev bude treci to ne moze da se desi...
G

Gostiona

pre 13 dana

Sta ce nama evropa kada sve placa drzava kada god zafali
S

SVI SVI SVI

pre 13 dana

Na leto svi da navijamo protiv JSD-a da konacno posaljemo na dno ovaj prevarantski klub
G

Grobar 007

pre 13 dana

Verovatno si sam prevarant i bliža ti okolina. Ko si ti jadniče da SDP nazivaš prevarantima. Ubedljivo smo osvojili ukupno najviše trofeja, dali najviše reprezentativaca, odgajili velike ljude...i javi se jedan primitivac, a ostali primitivci ga lajkuju. Tužno koliko smo postali šupljoglava nacija.
A

Askurdjel x

pre 13 dana

@Grobar 007 Mislis drzava vam je osvojila najvise trofeja? Ne SDP, drzava druze! Zapamti to! Kao sto vam i sada drzava daje 3.2 miliona evra na poklon za FK, tako vas i gura od osnivanja. Da je bilo koji drugi klub imao takvu podrsku drzave, i oni bi imali trofeje i sve nabrojano. Dakle, sve sto si nabrojao nije osvojeno zato sto je SDP bio bolji u nekom sportu, nego sto drugi klubovi nisu mogli protiv drzave.
0

0pietrys

pre 13 dana

kvalitet partizana se video protiv Danaca, to je sve sto treba da znass...
i

igor978

pre 13 dana

Kakve bre crne kvalifikacije za LŠ, ovakav Partizan nema kvalitet ni za Ligu Konferencija, klub vode potpuni amateri dok je polovina igračkog kadra nivo druge lige Nemačke/Francuske. Mi u Ligi Evrope ne bi smo nikoga dobili sa ovakvom ekipom, nažalost to nam je svima postalo jasno nakon godina mučenja za oči…
J

Jöle 39

pre 13 dana

Navijamo protiv Svakog protivnika koji odgovara malom klubu, Zlo mora biti ugaseno
G

Gostiona

pre 13 dana

Sta ce nama evropa kada sve placa drzava kada god zafali
г

гм

pre 13 dana

много смо јаки
t

trostav

pre 13 dana

Tomkoviću da je na banovom brdu bilo 2:3 kako si napisao partizan bi pobedio. Pobedite računa šta pišete.
g

gostinjo

pre 13 dana

Kako da pobedu racuna?
Đ

Đole Grobar

pre 13 dana

A šta kažete za "šampiona"? Ko će i koliko komada da im ubace???
G

Gost RS

pre 13 dana

Ne zna se još, ali Nordsjeland 5 komada neće sigurno.
M

Mali Danac

pre 13 dana

Je l ti poznat klub Nociland?
p

prti

pre 13 dana

Pusti ti velikane, gledajte svoje malo dvoriste gde i pripadate Plovdiv, Flamuntari, Velez, Buducnost, Partizan... to je taj neki nivo koji vas zanima vi ste ta velicina kluba.
П

Па...

pre 13 dana

... зна се. Лига шампиона, бар једна победа у групи. Ускоро крећу нови побољшани услови, направићемо такву разлику у односу на српски фудбал да неће бити потребе да било ко прати првенство.
@

@Djole

pre 13 dana

Jesi li cuo za neku ekipu koja se zove Nociland?
S

SULTANUT

pre 13 dana

vreme je za Katanac
S

SUŠTINA

pre 13 dana

Ima li FK Partizan predsednika?
F

Figaro

pre 13 dana

da se ugasi ovo strani telo da Srbija procveta
G

Goss

pre 13 dana

sve najgore ovom malom klubu da se sto pre ugase
B

Babaroga

pre 13 dana

Liga Konferencija je za naše klubove, kakva LŠ, kakva LE

Bojank91

pre 13 dana

Ajde Rendžers i te smešne ekipe, zna li se može li na Nordsjeland?
P

Pihh

pre 13 dana

vreme je sa se mali klub zakatanci
J

Jöle 39

pre 13 dana

cim nema sklanjalica odma mali klub ispada
G

Guh

pre 13 dana

cim izadju u Evropu odma ce da padne petarda
G

Guh

pre 13 dana

cim izadju u Evropu odma ce da padne petarda
G

Guh

pre 13 dana

cim izadju u Evropu odma ce da padne petarda
G

Guh

pre 13 dana

cim izadju u Evropu odma ce da padne petarda
G

Guh

pre 13 dana

cim izadju u Evropu odma ce da padne petarda
J

Jöle 39

pre 13 dana

Nadam se da će i ove sezone Srpski fudbal doživeti fijasko kao prošle i da ćemo sto vise pasti na listi jer onda bi državni projekat iz ljutice Bogdana morao da kreće iz prvog kola što znači da više ne bi bilo ulaganja od 80 miliona kao ove godine i da bi ih tamo čekali uvek neugodni kairat, omonia i slični velikani evropskog fudbala. Oslobođenje je blizu samo trebaju svi klubovi u Srbiji da sarađuju!

Bojank91

pre 13 dana

Misliš na ono kad smo 2x u grupu ušli iz prvog kola ili si običan trol koji pali masu, a plače za tastaturom?
g

gozst991

pre 13 dana

Batice, Zvezda dva puta došla do lige šampiona a da je kretala od prvog kola. Tako da ticu molim te!!
S

Statler

pre 13 dana

Gde si samo pronašao tih 80 miliona?
k

ko drugome

pre 13 dana

loše želi...
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Ahahahah pa nije za Miloja problem da se krene od prvog kola jer je covek 2x od tog
D

Delija NBGD

pre 13 dana

Nije problem za Miloja da se krene od prvog kola jer je covek 2x odatle uspeo da udje u LS :D Nezogdni Kairat? Da to nisi pomesao sa svojima posto je vama svako nezgodan?
J

Jshsjsgyj

pre 13 dana

Da taj drzavni projekat iz Ljutice Bogdana nije igrao u Evropi od 2017. do 2023. odnosno 6 sezona zaredom, TSC i Cukaricki ne bi videli Evropu ni na pripremama, a o partizanu je izlisno govoriti, oni su svakako nesposobni za bilo sta
G

Gost007

pre 13 dana

Idi se bolje leci malo
Č

Čarapan

pre 13 dana

Ne s.... Ko vam platio da vidite Evropu? Državni projekat? Pogledajte ulaganja u oba kluba godinama unazad, pa se onda javite. I Napredak vas pobedio na JNA, samo s.... i kukate, a nit ekipe nit igte. Bruka ste za ligu, i Surdulica lepše igra i ne dobija na silu kao Vi.
G

Grajkula

pre 13 dana

Kako mislis evropski velikani, Šamrok rovers, Nordsjeland, Makabi Petah Tikva, Zaglebje...
E

Ej ljudi

pre 13 dana

Zato tako i prolazite kad se tako nadas, a Zvezdino ime stoi u na peharu LS i sa time pikazuje ko je velikan… a gde stoi vase ime?
O

Opa Miki

pre 13 dana

Umesto da gledate u svoje dvorište, vi uporno u tuđe. Zvezda je i iz prvog kola uspevala da izbori LŠ, a vi ste uspeli da ispadnete iz poslednjeg kola kvalifikacija za LK i to petardom. Za fijasko našeg fudbala ste najviše vi zasluženi jer u LŠ niko realan ni ne očekuje neke uspehe, već se nada, a od TSC-a, Čuke i ostalih očekivati da odmah kupe bodove u Evropi je isto iluzija. Imali ste zlatnu šansu, zajebali je i nastavili da kukate, kao po običaju.
p

prti

pre 13 dana

Bolest ne bira...
M

Milo g

pre 13 dana

Bravo 👏
T

Tarantula

pre 13 dana

Pusti budalaštine,Zvezda je postojala i sijala pre tebe ,a I mnogo posle će.Vidi ima li polija u frižideru i ne beri brigu.
c

czv bgd

pre 13 dana

Bolje gledajte gde i iz kog kola krece TSC jer ce biti drugi, Partizan nece pobediti 5 od 7 utakmica u ovom doigravanju.
R

Raša77

pre 13 dana

Stručnjak... A šta ako ipak pobedi..?
S

Sascha 2010S

pre 13 dana

Mogu da se prodju i Sturm i Lugano. Sa ovom ekipom svakako ne. Mi nemamo ni jednog dobrog igraca odbrane ,od svih na platnom spisku Nisu ni za nasu ligu dobri. Trener isto tanak
Z

Zurle

pre 13 dana

Nema sklanjalica u Evropi (kako sad to?)? Ne mogu politicari iz Partizana telefonom da resavaju utakmice u Evropi? Onda stvarno jeste komplikovano...
2

2305

pre 13 dana

sa cukarickim opet na brdu TSC vosa u naletu....polako sa tom ligom sampiona ceo plejof ima da se igra
F

Ferguson

pre 13 dana

Teška decenija
C

Cirkus

pre 13 dana

Nije teška uopšte, redovni smo učesnici evro takmičenja, dosta puta i prezimili u Evropi. Najteže je bilo vama 20 godina bez Evrope
@

@Cirkus

pre 13 dana

Kojih 20 godina bez Evrope, šta lupaš ?
@

@Cirkus

pre 13 dana

20 godina bez evrope? Sa vama uvek komedija, Zvezda je bila 10 godina bez evrope i to zato sto tada nije postojala liga konferencije, nebi ni vi videli evropu 10 godina da je ostao isti format takmicenja