TRANSFERI (30. januar): Pretposlednji dan prelaznog roka

Vreme čitanja: 18min | sre. 30.01.19. | 23:50

Ispratite aktuelna dešavanja sa zimske transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Barsa spremna da proda Kutinja u Mančester Junajted! Opširnije OVDE
- Silva u Monaku, Tilemans u Lesteru! Opširnije OVDE
- Kineski Dalijan nudi 75.000.000 evra za Dijega Kostu. Opširnije OVDE
- Sandro Vagner prešao u Tijanđin Tedu. Opširnije OVDE
- Šalke promovisao Rabija Matonda. Opširnije OVDE
- Barselona dovela Brazilca Novaeša. Opširnije OVDE
- Sporting Lisabon kupio Kristijana Borhu i Tijaga ilorija. Opširnije OVDE
- Anderleht zainteresovan za Partizanovog napadača Rikarda Gomeša. Opšrinije OVDE.
- Marko Janković se seli u Seriju A. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bilo sve od nas za danas. Sutra nas očekuje vrhunac - poslednji dan prelaznog roka. Družimo se sutra i posle ponoći. Do tada vam laku noć želi redakcija MOZZART Sporta. 

22.42 - EKSKLUZIVNO: Kako saznaje naš Darjan Nedeljković od svojih izvora, Milan je večeras poslao hrvatskog vezistu Alena Halilovića na pozajmicu u Standard iz Liježa. Opširnije OVDE

22.31 - Vesti iz Arsenala. Odmotava se klupko... Prva meta je bio Ivan Perišić i Arsenal je nudio pozajmicu s pravom otkupa zbog problema sa finansijskim fer-plejom. Inter nije pristao i tražio je obavezan otkup ugovora. Arsenal je čak nudio da plaća penale ako ne otkupi Hrvata, ali je Inter i to odbio. Janik Fereira Karasko je bio B opcija, ali za njegovo dovođenje su uloženi mnogo manji napori i Arsenal je odustao. Na kraju je Arsenal rešio da poslednjeg dana prelaznog roka krene po Nkunkua iz Pari Sen Žermena. Šanse su trenutno 50/50. 

22.23 - Uskoro MOZZART Sport ekskluziva koja će posebno interesovati ljubitelje fudbala u Hrvatskoj... 

22.18 - ZVANIČNO: Kontorverzni portugalski defanzivac Ruben Semedo koji je punio naslovnice zbog nasilničkog ponašanja i hapšenja je prešao iz Viljareala u Rio Ave na pozajmicu do kraja sezone. 

22.11 - ZVANIČNO: Kaljari je potvrdio da je za 3.000.000 evra kupio bugarskog vezistu/krilo Kirila Despodova iz CSKA Sofije. Letos se pominjao kao pojačanje Partizana... 

22.04 - ZVANIČNO: Sasuolo je potvrdio 7.000.000 evra težak transfer supertalentovanog turskog štopera Meriha Demirala iz lisabnoskog Sportinga koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u turskoj Alanji. 

21.56 - GOTOVO: Arsenalov tinejdžer Emil Smit Rou se seli na pozajmicu RB Lajpcig. 

21.49 - Posle crvenog kartona u prođlom kolu kada je bio najveći krivac za debakl protiv Frozinonea i očekivanog dolaska Dušana Baste, desni bek Felipe Matijelo je višak u Bolonji. Izlaz bi mogao da bude Kaljari koji je zaintersovan za njegovu pozajmicu.  

21.35 - GOTOVO! Brazilski vezista Lukas Pjazon se seli iz Čelsija u Kjevo na pozajmicu. Pozajmica. A hteo ga je i Torino... 

21.29 - GOTOVO! Zenit je ipak uspeo da angažuje Vilmara Bariosa. Južnoamerički Kante se seli iz Boke u Sankt Peterburg. Danas je vraćen iz autobusa zbog transfera, što su kamere i zabeležile. Opširnije OVDE

21.20 - Šou oko Šinđija Kagave! Danas je jednom u nogom bio u Monaku, sada turski mediji javljaju da se seli na pozajmicu u Bešiktaš. 

22.11 - Evo ga i Milan! Rade i Leonardo i Maldini u finišu zimske pijace. Italijanski mediji javljaju da Rosoneri imaju dogovor sa talentovanim Nicinim krilom Alanom Sen Maksimanom. U pitanju je petogodišnji ugovor vredan 1.500.000 evra po sezoni. Ali teži deo posla je dgovor sa Nicom koja je sprmna na pozajmicu, ali sa visokim ulogom. Francuzi traže oko 25.000.000 evra i garancije da će ugovor biti otkupljen. 

22.02 - PREOKRET! Zenit je ipak blizu dovođenja Vilmara Bariosa. Uskoro opširnije... 

21.54 - Katastrofa za PSŽ! Poslednje vesti iz Francuske glase da "samo čudo može da odblokira pregovore oko Idize Geja iz Evertona". A da je PSŽ u očaju govori i vest da je Adrijen Rabio povučen iz B tima i da opet trenira sa prvim timom. Nemaju kud osim da računaju na njega do leta kada će otići kao slobodan igrač... Stižu i informacije da se direktoru Anteru Enerikeu sprema otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka i lošeg odnosa sa trenerom Tuhelom i svlačionicom. 

21.47 - Bojan Krkić je precrtan u Stouku, a španski mediji javljaju da bi Španac mogao da nastavi karijeru u američkoj MLS ligi. Ime kluba nije poznato... 

21.40 - Minuti su u pitanju... Tako je to kada se uđe u finiš prelaznog roka. U toku je utakmica Atalanta  - Juventus na kojoj se povredio Đorđo Kjelini, a italijanski mediji već imaju saznanja da će Juve ekspresno reagovati i pokušati da dovede Bruna Alveša iz Parme. Benatija je otišao, Barzalji i Bonući su povređeni, sada i Kjelini. Zdravi su samo Rugani i Kaseres koji je tek došao. Juve krpi odbranu! Parma traži 2.000.000 evra za kapitena. 

21.35 - Šta se dešava u Arsenalu danas? Poslednje vesti glase da su odustali i od Perišića, i od Fereire Karaska, ali da su opet otvorili pregovore sa Pari Sen Žermenom oko Kristofera Nkunkua. Iako je njegov menadžer danas rekao da igrač ostaje u Parizu... Biće zanimljivo u Arsenalu do sutra u ponoć. 

21.28 - PREOKRET! Iako je sve bilo dogovoreno oko transfera Šinđija Kagave iz Borusije u Monako, Lekip pre par minuta javlja da je posao propao i da se Monako preorjenstisao na dovođenje Nkudua iz Totenhema. Nema nikakvih detalja oko toga šta je dovelo do ovoga... 

21.22 - Najavili smo i evo ga. Sardar Azmun je na pragu transfera u Vulverhempton. Obeštećenje je skoro dogovoreno. Opšiirnije OVDE

21.20 - Spreman je i Frenki Lampard za "deadline day"! Legenda Čelsija će poslednjeg dana prelaznog roka pokušati da u Derbi dovede vezistu Endija Kinga iz Lestera. Bilo bi to ozbiljno pojačanje za ambicije Ovnova u Čempionšipu... 

21.13 - Argentinski napadač Fakundo Fereira iz Benfike je jutros odbio pozajmicu u Anderleht, a sada se sa istom namerom javila Parma. Videćemo kakve su šanse Krstaša da dovedu Argentinca koji je blitsao u Šahtjoru, bio prvi strelac lige, potom prešao kao slobodan igrač u Benfiku prošlog leta i potpuno razočarao. 

21.04 - BLIZU! Betis je na pragu angažmana Islama Slimanija koje je trenutno na pozajmici iz Lestera u Fenerbahčeu. Turci su dali zeleno svetlo, pregovara se sa Lisicama. Betis je pre njega pregovarao o dovođenju Lukasa Alarija iz Leverkuzena, Nikole Kalinića iz Atletika i Vinsenta Jansena iz Totenhema. 

20.59 - ODBIJENO: Ne da nije "on fire", već je stiglo hlađenje. Vil Grig još neće zapaliti Stadion svetlosti u Sanderlendu jer je Vigan odbio i petu ponudu Svetaca tešku 1.500.000 evra plus bonusi za napadača Severne Irske. 

20.52 - PROPALO! Ništa od transfera urugvajskog defanzivca Maurisija Lemosa iz Sasuola u Bešiktaš. Neroverdi su odbili pozajmicu pod uslovima koje su predložili Turci 

20.40 - Evo ga i Fulam! I klub iz zapadnog Londona je ušao u trku za dovođenje Čea Adamsa, napadača Birmingema za kojim je poludelo pola Premijer lige. Sautempton i Barnli su do sada bili favoriti za dovođenje momka koji košta 17.000.000 evra. 

20.31 - PUKLO! Prekinuti su pregovori Boke Juniors i Zenita oko Vilmara Bariosa. Boka ne želi da čuje ni za šta drugo osim za plaćanje otkupne klauzule u iznosu od 21.000.000 evra. Odmah! Nikakve pozajmice, bonusi, cenkanja... 

20.25 - Najnovija vest! Sardar Azmun bi mogao u Premijer ligu. Uskoro opširnije...

Sa vama do kraja večeri opet Aleksandar Gligorić

20.18 - ZVANIČNO: SPAL je na pozajmicu do kraja sezone doveo Alesandra Murđu, vezistu Lacija. 

20.13 - GOTOVO: Brazilski napadač Dijego Farijas se seli iz Kaljarija u Empoli na pozajmicu do kraja sezone. 

20.06 - Ajaks je ostao bez supertalentovanog levog beka Mičela Bakera (18) koji prelazi u Pari Sen Žermen.

20.00 -  ZVANIČNO: Migel Lajun (30) je napustio Viljareal i preselio se u meksički Monterej.

19.55 - Everton je dobio večeras konkretan odgovor iz Londona na pitanje koliko košta Miši Batšuai? Papreno, čak 35.000.000 funti...

19.48 - Midlzbro je ozbiljno zainteresovan za krilnog napadača Hala Kamila Grosickog.

19.43 - DOGOVORENO: Vanja Milinković Savić se seli u Askoli. Opširnije OVDE

19.36 - U Londonu su odbili ponudu Valensije za Havijera Ernandeza tešku oko 8.500.000 evra, pa će Čičarito ostati na Olimpijskom stadionu i u nastavku sezone.

19.32 - Betis i Vest Hem su sve bliži dogovoru oko prelaska španskog napadača Lukasa Pereza u Sevilju za 5.000.000 evra. Šalke je takođe želeo ovog igrača, ali na pozajmicu što nije u interesu Čekićarima.

19.26 - Everton ne odustaje od Mišija Batšuaija. Na Gudisonu se nadaju da će do sutra u ponoć uspeti da ozvaniče njegov dolazak. Belgijanca želi i Vest Hem takođe na pozajmicu.

19.20 ZVANIČNO: Defanzivac Verdera Luka Kaldirola (28) prešao je u Benevento.  

19.15 - ODBIJENO: Mesut Ozil nije prihvatio da se preseli u Pari Sen Žermen! Nemački Zidojče Cajtung objavio je da su Parižani želeli da pošalju Nemca na Park prinčeva na pozajmicu jer će mu dolazak Denisa Suareza smanjiti minutažu, ali do dogovora nije došlo.

19.12 - Monako pokušava da realizuje pozajmicu veziste Adame Traorea (23) u redove svoje filijale Serkl Briža. 

19.08 - NOVOMarko Janković se seli iz Partizana u Seriju A. Opširnije OVDE

19.00 - Tuluz pokušava da dovede ofanzivca Betisa Rijada Budebua. Alžirski reprezentativac mogao bi da se vrati na pozajmicu u Francusku, a nedavno je odbio ponudu turske Burse.

18.55 - Valeri Božinov ima novi klub. Opširnije OVDE

18.52 - I Adrien Silva je stigao u Monako na lekarske preglede koje će završiti večeras. Sutra se očekuje da oba kluba ozvaniče trampu Tilemansa i Portugalca. 

18.49 - Vezista Marselja Gregori Sertić odbio je ponudu Aston Vile da se preseli u Birmingem. Fudbaler bi radije u Primeru ili MLS ligu. 

18.45 - ZVANIČNO: Argentinski defanzivac Leonardo Hara prešao je iz Boke Juniors u američki Di Si Junajted kod Vejna Runija.

18.41ZVANIČNO: Portugalski defanzivac Edgar Ie napustio je Lil i preselio se na šestomesečnu pozajmicu u Nant. Kanarinci imaju opciju da ga otkupe na kraju sezone, ako budu zadovoljni.

18.35 - Još jedan odlazak iz Šefild Junajteda - napadač Lion Klark će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Viganu.

18.30 - Mala dopuna vesti za Mitroglua, Galatasaraj će mu isplaćivati kompletnu zaradu u narednih godinu i po dana.

18.27 - ZVANIČNO: Mladi defanzivac Mančester Junajteda Rašoun Vilijams napustio je Old Traford i potpisao dvo i po godišnji ugovor sa Šruzberijem.

18.23 - Napadač Kelna Serju Žirasi sve je bliži prelasku u redove francuskog Amijena. On je dobio dozvolu kluba da otputuje u domovinu na lekarske preglede posle kojih će kompletirati pozajmicu.

18.18 - Iz Belgije vest da je Juri Tilemans stigao u Lester i da će večeras obaviti lekarske preglede. Dogovorena je pozajmica do kraja sezone, ali Lisice neće moći i da ga otkupe u junu. 

18.13ZVANIČNO: Mladi portugalski krilni napadač Mesake Đu (18) prešao je iz Benfike u Vest Hem. Potpisao je ugovor na tri i po sezone sa Čekićarima, ali detalji nisu objavljeni.

18.08 - Defanzivac Volfzburga Džefri Bruma sve je bliži prelasku u Šalke. Svakog trenutka očekuje se potvrda ovog transfera, a radi se o pozajmici do kraja sezone. 

18.04 - ZVANIČNO: Denis Suarez je novi fudbaler Arsenala, što je potvrdila Barselona na svom zvaničnom sajtu. Opširnije OVDE

18.00 - Boka Juniors je ponudila 16.000.000 dolara za ofanzivca Sportinga iz Lisabona Markosa Akunju.

17.55 - Dolazak Hogana usloviće odlazak Čeda Evansa koji će karijeru nastaviti u trećoj ligi u redovima Sanderlenda.

17.50 - Skot Hogan prošao je lekarske preglede u Šefild Junajtedu i pitanje je trenutka kada će biti objavljen njegov transfer iz Aston Vile.

17.46 - Zanimljiva informacija iz Pariza. Everton je juče, naovdno, pristao da im proda vezistu Idrisu Geja, ali je posao propao u poslednjem trenutku jer je trener Marko Silva zapretio da će podneti ostavku na klupi Karamela.

17.41 - DOGOVORENO: Napadač Marselja Kostas Mitroglu seli se u Galatasaraj na pozajmicu od 18 meseci. Klauzula o otkupu nije dogovorena.

17.35 - Lil je odbio 9.000.000 evra tešku ponudu Kardifa za turskog beka simpatičnog imena - Zeki Čelik. Ipak, do dogovora bi moglo da dođe ukoliko Velšani povećaju ponudu i uz to pozajme od Doga do kraja sezone i napadača Loika Remija kako bi francuski tim rasteretio budžet. 

17.32 - Napadač Intera Samuele Longo raskinuo je pozajmicu u Ueski i vratio se u Italiju. On će narednih šest meseci provesti na pozajmici u drugoligašu Kremonezeu.

17.28 - ODBIJENO: Brazilski levi bek Žorž iz Monaka odbio je da se preseli na pozajmicu u Amijen do kraja sezone.

17.24 - Vest Hem želi da pozajmi do kraja sezone zaboravljenog vezistu Čelsija Denija Drinkvotera.

17.20 - Pari Sen Žermen nije želeo da pusti talentovanog beka Stenlija N'Sokija na pozajmicu. Tražili su ga Marselj i Njukasl, ali su Sveci stavili veto.

17.17 - ODBIJENO: Vest Hem je odbacio ponudu holandskog Herenvena da im pozajmi defanzivca Risa Oksforda do kraja sezone.

17.12 - Milan se opet zanima za Janika Fereiru Karska. Di Marcio javlja da su Rosoneri poslali novu ponudu za pozajmicu belgijskom fudbaleru i njegovom klubu Dalijanu. Podsetimo, i Arsenal se trudi da angažuje krilnog fudbalera pa ćemo imati zanimljiv finiš.  

17.08 - PROPADA? Transfer Domagoja Vide iz Bešiktaša u Romu deluje nerealno za trenera turskog tima.
"Juče mi je izgledalo da smo se dogovorili i da Vida sigurno ide u Romu. Danas mi ipak deluje da ostaje sa nama. Videćemo, imao još vremena do kraja prelaznog roka", kaže Šenol Guneš.

17.04 - ZVANIČNO: Brazilski napadač Karlos Vinisijus (23) prešao je iz Napolija u Monako na pozajmicu do kraja sezone.

17.00 - BLIZU JE: Žorž Kevin N'Kudu nalazi se na korak od prelaska u Monako. Njega će Totenhem pozajmiti Kneževima do kraja sezone, a promocija se očekuje tokom večeri. 

16.55 - PREOKRET: Amin Junes odbio je da pređe na pozajmicu u Seltu iz Viga. Bivši ofanzivac Ajaksa odlučio je da ostane u Napulju jer mu je, navodno, obećana veća minutaža na proleće, javljaju Gazeta i Skaj

To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića u porvoj smeni, sa vama do kraja dana Milan Zdravković

16.50 - Londonski mediji pišu da je Čelsi ove zime odbio ponude Bajerna, Juventusa i Borusije Dortmund za danskog štopšera Andreasa Kristensena

16.39 - Inter se povukao iz trke za Janika Fereiru Karaska. Ostaje još samo Arsenal. Tobdžije su poslale zvaničnu ponudu Dalijanu i čekaju odgovor. 

16.31 - GOTOVO! Đenova je kaparisala novog Pjonteka. Samo šest meseci posle kupovine Pjonteka iz poljske Krakovije, a potom i preprodaje Milanu po deset puta većoj ceni, Đenova je kupila još jednog mladog napadača iz Poljske. Grifoni su za 2.000.000 evra plus bonuse obezbedili potpis 21-godišnjeg Filipa Jagjela iz Zaglebja. On će u poljskom prvoligašu ostati do kraja sezone kao pozajmljen igrač, a potom dolazi u Đenovu. 

16.26 - U Francuskoj je odjeknuo transfer Jasina Adlija iz Pari Sen Žermena u Bordo. Opširnije OVDE

16.15 - STIGAO! Migel Almiron je je pre nekoliko minuta helikopterom sleteo u Njukasl. Čekamo zvaničnu promociju...

16.08 - GOTOVO! Marko Sau iz Kaljarija menja Davida Kovnackog u Sampdoriji. Pozajmica. 

16.03 - ZVANIČNO: Šalke je potrvdio transfer Rabija Matonda iz Mančester Sitija! Opširnije OVDE

15.55 - BLIZU! Kontroverzni Fulamov napadač Abubakar Kamara se nalazi na korak od pozajmice u VBA. Klubovi su se dogovorili, još samo Kamara da prihvati... 

15.48 - Milanov prioritet do kraja prelaznog roka - kupovina krila! Rosoneri imaju nove tri mete. U pitanju su Ismaila Sar, Alan San Maksiman i Viktor Osimen. O detaljima i mogućim cenama transfera, opširnije OVDE

15.40 - Aston Vila ima pune ruke posla u finišu prelaznog roka. Pregovara sa Njukaslom oko veziste Ajzaka Hejdena, ali se nada i otvaranju pregovara sa Votfordom oko pozajmice Natanijela Čalobe

15.33 - ODBIJENO! Torino je odbio Levanteovu ponudu vrednu 6.000.000 evra plus bonusi za Sašu Lukića. Opširnije OVDE

15.25 - Ne u ovom prelaznom roku, ali zato vrlo moguće u sledećem: Juventus će napasti Stefana Savića! Crnogorac iz Atletika je stara Juventusova želja, a na leto će ući u poslednju godinu ugovora sa Kolčonjerosima. 

15.17 - I zvanično sau počeli pregovori Betisa i Totenhema oko holandskog napadača Vinsenta Jansena. I neće biti nimalo laki... Betis želi pozajmicu, a Spursi žele da prodaju Jansena za 17.500.000 evra. 

15.11 - GOTOVO: David Kovnacki je konačni izdejstvovao transfer iz Sampdorije i seli se u Fortunu Dizeldorf na pozajmicu. 

15.06 - Izgleda da je Nica našla zamenu za Marija Balotelija. Klub sa Azurne obale pregovara sa Hadersfildom oko pozajmice napadača Stiva Munijea

14.57 - Amijen je ponudio Rajo Valjekanu 2.500.000 evra za povratak Gaela Kakute. Francuz je igrao ranije za Amijen kao pozajmljen igrač kineskog Hebeja iz kojeg je letos prešao u Rajo za 2.000.000 evra. 

14.50 - Vilfrid Boni ide u Katar, ali ne u Al Sad kako je sinoć najavljeno. Svonsijev napadač će potpisati za Al Arabi na poazjmicu do kraja sezone. 

14.42 - Empoli želi slovenačkog deafnzivca Mihu Mevlju iz Zenita. Italijani se nadaju pozajmici Slovenca koji nije u planovima Sergeja Semaka.  

14.36 - Parma traži 2.000.000 evra za portugalskog veterana Bruna Alveša. Inter je zainteresovan ali za pozajmicu... 

14.31 - Nije gotova bitka za Vilmara Bariosa. Prekisnoć je izgledalo da sigurno ide u Romu. Sinoć je Zenit uskočio u priču i delovalo je da je završio posao. Ali ni Roma, ni Rusi nisu ponudili Boki fiksnih 21.000.000 evra koliko iznosi klauzula za Kolumbijca. Zenitova ponuda je jača i iznosi 13.000.000 evra plus 5.000.000 evra kroz bonuse. Roma nudi 3.000.000 evra za pozajmicu s pravom otkupa ugovora za 21.000.000 evra. Vrabac u ruci ili golub na grabi? Boka vaga... 

14.24 - ZVANIČNO: Hadersfild je doveo Čarltonovog napadača Karlana Granta za 2.300.000 evra. Igrač je potpisao do 2022. godine. 

14.17 - ZVANIČNO: Kristijan Borha je novi igrač Sportinga iz Lisabona! Opšrinije OVDE

14.10 - Stouk i Barnli pregovaraju o trampi. Barnli bi dobeo Pitera Krauča a Potersi bi se pojačali sa Semom Vouksom

14.02 - Valensija je našla napadača! U troku su pregovori sa Alavesom oko Rubena Sobrina. Izgleda da nema ništa od Čičarita... 

13.51 - Vesti iz Milana. Rosoneri traže krilo, izvisili su za Deulofeua, Karaska, Želsona Martinsa... Nova imena na Leonardovom radaru su Viktor Osimen i Ismaila Sar. Osimen je 20-godišnje nigerijsko krilo koje trenutno igra na poziciji iz Volfzburga u Šarlroi. Vukovi traže 15.000.000 evra za njega. Sar je mnogo poznatije krilo Rena, ali i mnogo skuplja meta. Želi ga i Arsenal za sledeće leto. 

13.47 - ZVANIČNO: Glazgov Rendžersi su na dvogodišnju pozajmicu doveli američkog vezistu Meta Polstera iz Čikaga. 

13.40 - ZVANIČNO: Pa gde da će prođe bez njega? Prijatelj svih prelaznih rokova se vratio! Marko Borijelo je danas saopštio da je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa španskim niželigašem Ibicom. Kontroverzni napadač ima 36 godina. Neko? 

13.31 - Posle Bordoa, sada se i Hadersfild uključio u trlku za alžirskog ofanzivca Rijada Budebuza iz Betisa. Oba kluba ga žele na pozajmicu... 

13.25 - Đenova ne staje! Grifoni završavaju i transfer desnog beka Fabija Depaolija iz Kjeva. 

13.18 - Rabi Matondo je stigao na lekarske preglede u Gelzenkirhen uoči transfera iz Mančester Sitija vrednog 12.000.000 evra. 

13.15 - GOTOVO! Real Sosijedad je za 5.000.000 evra dogovorio transfer 19-godišnjeg francuskog štopera Modiba Sanjana iz Lansa. Zapamtite ovo ime... Francuzi pišu da je strašan talenat. 

13.11 - Blekburn je ušao u trku sa Stoukom za Čarlija Ostina koji je otpisan u Sautemptonu. 

13.05 - Adrijen Silva i Šinđi Kagava u Monaku! Juri Tilemans u Lesteru. Pregovori su uspešno okončani, čekaju se zvanične potvrde. Opširnije OVDE

13.00 - GOTOVO! Barselona je angažovala brazilskog napadača Gabrijela Novaeša! Opširnije OVDE

12.57 - Kardif je u pregovorima sa Monakom oko desnog beka Almamija Turea. Nikakvi detalji još nisu poznati... 

12.52 - GOTOVO! Dušan Basta u Bolonji! Opširnije OVDE

12.49 - PREOKRET! Skaj javlja da su Vest Hem i Selta ipak na pragu dogovora oko Maksija Gomeza. Čekićari ipak neće platiti otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra već će platiti oko 45.000.000 evra, ali će Selta isterati svoje da Urugvajac ostane u Vigu na pozajmici do kraja sezone i pomogne u borbi za opstanak. 

12.45 - BOMBA? Barselona je spremna da proda Filipea Kutinja u Mančester Junajted ako sa Old Traforda stigne prava ponuda. Katalonci su izgubili strpljenje sa Kutinjom, trener Valverde je dao zeleno svetlo klubu da ga proda. Opširnije OVDE

12.37 - Lil pregovara sa Svonsijem oko dovođenja iskusnog holandskog veziste Leroja Fera. Žele da se obezbede u slučaju da izgube brazilskog vezistu Tijaga Mendesa kojeg žele Roma, Sautempton, ali se pominje i PSŽ ako mu puknu svi planovi za dovođenje Idrize Geja

12.30 - Pitali ste u komentarima za Arsenal i Fereiru Karaska. U pitanju bi bila pozajmica. Ostaje da se vidi kako će Arsenal rešiti pitanje njegove visoke plate koja iznosi preko 10.000.000 evra godišnje. Milanu je tražio ugovor vredan 9.000.000 evra po szeoni... 

12.22 - GOTOVO! Kaljari je za 4.000.000 evra dogovorio transfer bugarskog veziste/krila Kirila Despodova iz CSKA Sofije koji se letos pominjao kao moguće pojačanje Partizana. 

12.19 - Galatasaraj se nada da će pobediti konkurenciju Benfike i dovesti Kostasa Mitroglua iz Marselja na 18-mesečnu pozajmicu. 

12.15 - Iskusni finski vezista Perparim Hetemaj je zatražio od Kjeva da mu dozvoli odlazak na pozajmicu u Parmu. 

12.10 - GOTOVO! Bordo je dogovorio transfer 18-godišnjeg Jasina Adlija iz Pari Sen Žermena za 5.500.000 evra. 

12.01 - Još jedan napadač je odbio kineski Dalijan. Olivije Žiru se zahvalio na kineskoj ponudi teškoj 10.000.000 evra po sezoni. Francuz se navodno nada transferu u Lion na kraju sezone. 

11.54 - Kardif je spremio 20.000.000 evra za brazilskog napadača Veslija iz Briža! On je letos bio nadomak transfera u Lacio za 15.000.000 evra, ali od tada mu je skočila cena. Spekuliše se da će Briž sada tražiti oko 30.000.000 evra za Brazilca. 

11.50 - BLIZU! Šinji Kagava stiže u Monako! Uskoro opšrinije... 

11.45 - Bajern je spremio paket pojačanja vredan 255.000.000 evra za sledeće leto! Opširnije OVDE

11.42 - Arsenal je dovođenjem Denisa Suareza iz Barselone odustao od pregovara sa Pari Sen Žermenom za pozajmicu veziste Kristofera Nkunkua

11.37 - GOTOVO! Lester i Monako su dogovorili trampu: Adrijen Silva za Jurija Tilemansa! Uskoro opširnije... 

11.32 - Barnli juri napadača, a dve su opcije u igri. Jedna je Če Adams iz Birmingema kojeg želi još gomila premijerligaških klubova, a druga je Vinsent Jansen iz Totenhema kojeg hoće Betis i Aston Vila. 

11.23 - ODBIJENO! Francuski drugoligaš Mec je odbio Fenerbahčeovu ponudu tešku 7.000.000 evra za 23-godišnjeg napadača Habiba Dialoa koji je ove sezone dao 15 golova na 23 meča. 

11.15 - Barselona je već kaparisala Žan-Klera Todiboa za sledeće leto, ali pregovara sa Tuluzom da ga dovede već sada. Barsa želi da Francuz trenira i igra s obzirom da u tuluzu ne igra od novembra. Naravno. moraće da palti neko minimalno obeštećenje. 

11.09 - GOTOVO! Nemački vezista Amin Junes se sli iz Napolija u Seltu na pozajmicu do kraja sezone. 

11.05 - GOTOVO! Maruan Felaini je sve dogovorio sa kienskim Šandongom. Imaće basnoslovnu platu od 13.000.000 evra po sezoni na realizaciju transfera se još samo čeka dogovor Kineza sa Mančester Junajtedom oko obeštećenja.  

11.02 - Denis Suarez je u avionu za London. O detaljima transfera iz Barselone u Arsenal ste mogli da čitate OVDE

11.01 - GOTOVO! Antoni Marsijal je dogovorio produžetak ugovora sa Mančester Junajtedom do 2024. godine i uskoro će zvanično staviti paraf. 

10.57 - PROPALO? Španski mediji javljaju da su pukli pregovori Selte i Vest Hema oko Maksija Gomeza. Iako je izgledalo kao gotova stvar da će Čekićari platiti otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra, nešto se promenilo... 

10.53 - SPAL pokušava da na pozajmicu dovede holandskog napadača Luka Kastanjosa iz lisabonskog Sportinga. Nekadašnji napadač Intera i veliki talenat holandskog fudbala već neko vreme nije u prvom planu u Sportingu. 

10.46 - BOMBA! Borusija Dortmund nije završila prelazni rok i pokušaće da u finišu zimske pijace dovede Ajaksovog najboljeg fudbalera Hakima Ziješa. Spekuliše se o ponudi teškoj 35.000.000 evra za Marokanca. 

10.41 - PREOKRET! Arsenal je odustao od Ivana Perišića i okreće se Janiku Fereiri Karasku iz Dalijana. Tobdžije su želele Hrvata na pozajmicu, Inter je želeo samo prodaju i posao je propao. Interesantno je da se Karasko pominjao baš kao zamena za Perišića ako Hrvat ode u Arsenal. 

10.35 - ODBIJENO! Marek Hamšik ipak neće kod Dragana Stojkovića Piksija u Guangdžou R&F. Slovak je odbio tri puta veću platu u Kini da bi ostao u Napoliju. Kakva legenda... Opširnije OVDE

10.32 - Šta nas čeka u narednih 30 i kusur sati do zatvaranja pijace? Pojačanja se sigurno očekuju u Milanu, Interu, Arsenalu, Romi, Pari Sen žermenu, Lesteru, Valensiji, Njukaslu, Marslju, verovatno Totenhemu, možda Čelsiju... Klubovi u kojima ne treba očekivati pojačanja su Real, Barselona, Ateltiko, Juventus, Liverpul, Mančester Siti, verovatno Mančester Junajted i Napoli. Pep Gvardiola je već najavio da je završio sa pijacom. Lokalni mediji u Liverpulu isto pišu za Jirgena Klopa. Biće tu verovatno nekih spekualcija i tračeva, ali mnogi veliki klubovi su završili sa januarskim kupovinama. 

10.29 - GOTOVO! Roma je dogovorila transfer Domagoja Vide iz Bešiktaša. Dolazi na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora na kraju sezone za 7.500.000 evra. Hrvat će u Rimu zarađivati 1.500.000 evra na ime trogodišnjeg ugovora. 

10.27 - ZVANIČNO: Juventus je potvrdio prodaju Emila Audera u Sampdoriju za 20.000.000 evra. Opširnije o transu ste mogli da čitate OVDE

10.24 - Gengan pokušava da u finišu prelaznog roka dovede kamerunsko krilo Pol-Žorža Ntepa iz Volfzburga. 

10.21 - ZVANIČNO: Bajern je potvrdio transfer Sandra Vagnera u kineski Tijanđin Tedu. Bavarcima je pripalo 5.000.000 evra na ime obeštećenja za iskusnog napadača. Opširnije o detaljima i visini ugovora OVDE

10.20 - Krećemo sa bombastičnim vestima iz Italije. Lacio je odbio 60.000.000 evra od kineskog Dalijana za Imobilea, Torino je od istog kluba odbio 50.000.000 evra za Belotija, ali Kinezi se ne predaju... Sledeća meta je Dijego Kosta iz Atletika. A Dalijan i Atletiko su usko povezani... Opširnije OVDE

Dobro jutro ljubitelji fudbalske pijace i čitaoci MOZZART Sporta. Krećemo u još jedan nevni blog posvećen dešavanjima u prelaznom roku. Danas je pretposlednji dan fudbalske pijace u najjačim evropskim ligama i očekuje nas gomila zanimljivih vesti i transfera. Sa vama u prvoj smeni Aleksandar GligorićPre nego što krenemo, podsetite se OVDE najvažnijih vesti od juče, uz podsećanje da sve vesti  sa transfer pijace možete pronaći na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019. Počinjermo!


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara