""
""

TRANSFERI UŽIVO (16. jul): Trampa decenije - Kros za De Heu? Juventus uzvraća udarac - krade Milanov biser, Sevilja odustaje od Jovetića

Vreme čitanja: 4min | ned. 16.07.17. | 11:55

Iz minuta u minut pratite sva dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci...

11.55 - Barselona je uzela Interu ispred nosa Džerija Minu. Kolumbijac, 23-godišnji štoper brazilskog Palmeirasa stiže u Kataloniju u januaru 2018. godine što je danas potvrdio i njegov menadžer. 

Izabrane vesti

11.48 - Za kraj mini-krstarenja Italijom, još jedna zanimljiva priča o trenutno najvećim kraljevima letnjeg prelaznog roka. Opširnije OVDE

11.44 - Da li to Andrea Beloti napušta Torino? Napadač koji se dovodi u vezu sa brojnim bogatim klubovima - od Milana i Arsenala, preko Čelsija do Pari Sen Žermena, nije se našao na promotivnoj fotografiji novih dresova Granate za sezonu 2017/18. 

Čudno da nema prve zvezde, zar ne?

11.35 - Novajlija u Seriji A Spal je sve jači. Odbranu ovog tima pojačaće tamnoputi defanzivac Malmea Pa Konate. Momak koji je rođen u ovom gradu na jugu Švedske ima 24 godine i nastupa na poziciji levog beka. 

11.29 - I Fjorentina želi Duvana Zapatu. Kolumbijski napadač koji je član Napolija godinama se seljaka po pozajmicama širom Italije, a do sada ga je kontaktirao samo Torino. Napolitanci traže mnogo - 20.000.000 evra plus bonuse, a u trku se uključila i Viola koja ga vidi kao potencijalnu zamenu za Nikolu Kalinića.

11.21 - Arda Turan će sigurno napustiti Barselonu ovoga leta. Prema brojnim navodima iz Španije, Blaugrana je spremna da proda Turčina u ovom prelaznom roku, a razlog je jasan - treba im 30.000.000 evra kako bi kupili Paulinja ili Marka Veratija.

11.15 - Sećate se da se početkom prelaznog roka pojavila informacija da Žoze Murinjo želi da vrati Kristijana Ronalda u Mančester Junajted. E, pa gospodin Posebni se jutros izjasnio i po tom pitanju:
"Neću da moj klub traći vreme na fudbalere koje je nemoguće dovesti", poručio je kratko i jasno portugalski stručnjak.

11.08ODBIJENO: Milan je odbacio ponudu Bajera iz Leverkuzena tešku 15.000.000 evra za španskog ofanzivca Susa. Na San Siru računaju na ostanak jednog od najboljih fudbalera prošle sezone bez obzira na dolazak brojnih pojačanja tokom leta. 

10.59 - Ali, neće Stara dama tako lako do De Šilja posebno jer se i Roma uključila u trku oko njegovog potpisa. Vučici treba još jedan bek, a mediji bliski klubu iz prestonice javljaju da je sporazum sa 24-godišnjim već postignut, a da se treba dogovoriti sa Milanom.  

10.51 - Ipak, ono što posebno upada u oči ovog jutra je informacija o žestokom kontranapadu Stare dame na Manuela Lokatelija (19). Supertalentovani vezista jedan je od dragulja Rosonera i budućnost italijanskog fudbala, pa Juventus želi da ga ćapi i uzvarti udarac velikom rivalu za odovđenje Bonućija. Takođe, nastavlja se presing Stare dame na još jednog fudbalera Milana Matiju De Šilja koji je višemesečna želja.

10.43 - Juventus pokušava da se presabere posle odlaska Lea Bonućija u Milan. I dalje traju napori za kupovinu Federika Bernardeskija iz Firence koja se najavljuje za tačno četiri dana, a Stara dama je uverena i da je golman Vojčeh Ščensni (Arsenal) njihov novi član. Pojedini mediji sa Apenina javljaju i da se čekaju rezultati novih lekarskih pregleda Patrika Šika koji takođe treba d apotpiše ugovor sa Starom damom.

10.35 - ZVANIČNO: Čengiz Under (20) je novi fudbaler Rome. Opširnije OVDE

10.27 - Stevan Jovetić je sve dalje od Sevilje! Andaluzijski tim ne želi da plati više od 12.000.000 evra za crnogorskog reprezentativca pa su se okrenuli alternativi - napadaču Šalkea Eriku Maksimu Čupu-Motingu.

10.22 - Na Čizmi je ovog jutra živo u Interu. Gari Medel je odbio selidbu u Meksiko u redove Tigresa iz razloga što ga traži španska Valensija. Čileanac je izričita želja novog trenera Marselina Garsije Torala koji je već pazario ovog leta u Italiji - golmana Neta iz Juventusa. 

10.16 - Trend velikih transfera u Premijer ligi mogao bi da bude nastavljen danas, a u glavnoj ulozi opet je Mančester Siti koji dovodi novog fudbalera za čak 55.000.000 evra. Opširnije OVDE

10.09 - Iskreno, mnogo je realnije da umesto Tonija Krosa na Old Trafordu od ovog leta zaigra Srbin Nemanja Matić. Opširnije OVDE

10.05 - Miror se danas obimno bavi dešavanjima u Mančester Junajtedu i piše da je Posebni krenuo svim silama po Ivana Perišića. Inter ne pušta Hrvata za manje od 55.000.000 evra, Đavoli ne daju više od 45.000.000, a pokušavaju da ih namame tako što bi da ubace Krisa Smolinga i Matea Darmijana u čitavu operaciju.  

10.00 - Jutro otvaramo informacijom sa Ostrva u koju ne možemo da poverujemo, ali je mnogi mediji iz ostatka Evrope prenose, pa nam je zanimljiva. Radi se o golmanu Mančester Junajteda Davidu De Hei za koga će Real morati da ustupi Tonija Krosa ukoliko želi da ga angažuje ovoga leta. Po ko zna koji put pokreće se pitanje transfera španskog golmana u Madrid, a Miror piše da je Žoze Murinjo spreman samo na jednu varijantu - već opisanu trampu dva fudbalera.  


Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. I danas vas vodimo kroz sve najinteresantnije i najnovije informacije sa najskuplje pijace na svetu - fudbalske. Pratićemo zajedno sve relevantne izvore, ali i one koji se to trude da postanu. Nadamo se da ćemo dobiti još nekoliko rekordnih transfera...

Ali, pre nego što krenemo, preporučujemo vam da prelistate OVDE šta se sve to dešavalo u juče.

Takođe, sve priče sa transfer pijace možete pronaći i klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2017, kao i u našem specijalu PRELAZNI ROK

(ILUSTRACIJA: Nikola Stojković)


tagovi

Transferi uživoTransferimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara