TREĆA SMENA: Vikinzi napadaju reprezentaciju Meksika, finale u Panami, u Solt Lejku prate i košarku i fudbal

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.05.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Paragvaj 1)

Libertad je osvojio titulu još pre dva kola, pa je u prošlom igrao bez rezultatskog pritiska. To je iskoristio Sol de Amerika, koji ga je savladao sa 2:1. Sličnmo će da pokuša i Sportivo Lukenjo, koji će sezonu svakako da završi na osmoj poziciji. Ova dva tima se često sastaju, u poslednje tri godine su odigrali 11 mečeva. Od jula 2018. Lukenjo nije pobedio Libertad nijednom, po pet puta smo videli pobedu Libertada i nerešen ishod. Čak tri puta bilo je 0:0. Libertad je sačuvao svoj gol samo dva puta na poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima.

UNIVERSITARIO - PLAZA AMADOR, 01.00

(Fudbal, Panama 1)

Meč za titulu u Aperturi u Panami. Deportivo Universitario i Plaza Amador igraju noćas u finalu plej-ofa. Deportivo za treću titulu, Plaza Amador za sedmu. Obe ekipe bile su prve u svojim grupama, samim tim su preskočile četvrtfinale. Plaza Amador je potom izbacio Migelito u polufinalu sa ukupnih 2:1, a Deportivo je bio bolji od Veragvasa sa 2:0. Poslednjih šest uzastopnih duela Universitarija i Plaze Amador, odnosno osam od prethodnih 10 završeno je nerešenim rezultatom. Uz to Plaza ima dve pobede, a Universitario nije trijumfovao od januara 2018. godine.

LOS ANĐELES GALAKSI - SAN HOZE, 01.00

(Fudbal, MLS)

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija nepredvidljivi su na početku sezone. Neke utakmice odigraju odlično, onda druge zabrljaju sve što se zabrljati može. U prošlom kolu ih je Portland isprašio sa 3:0, za šta je kriv Derik Vilijams, koji je još u prvom poluvremenu dobio direktan crveni karton. Bivši štoper Aston Vile i Blekburna zato neće igrati protiv San Hozea, još jednog tima koji igra utakmice sa više golova. Ertkvejksi su u seriji od tri uzastopna poraza. Oni su pobedili Galaksi na poslednja dva susreta, oba prošle godine. Bilo je 2:1 i 4:0.

MEKSIKO - ISLAND, 03.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Meksikanci se spremaju za polufinale KONKAKAF Lige nacija. Protivnik noćas im je jedna od selekcija koje nisu uspele da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, Island. To je jedna od samo pet selekcija koje su igrale 2016. na kontinentalnom šampionatu, a koje sada nisu ponovile uspeh. Vikinzi i Asteci se do sada nisu sastajali nikada, tako da će meč u Arlingtonu da bude istorijski. Island je u martu pobedom nad Lihtenštajnom (4:1) prekinuo seriju od sedam uzastopnih poraza. Samo na tri meča u tom periodu je uspeo da postigne po jedan gol.

MEMFIS - JUTA, 03.30

(Košarka, NBA liga)

Četvrtfinalna serija Zapadne konferencije preselila se u Memfis. Grizliji su u Solt Lejku uspeli da naprave brejk u prvom meču, sa 112:109. Osvetila se Juta potom, pobedom sa 141:129, tako da je sada pritisak na Memfisu. Grizliji kod kuće nisu izgubili na poslednjih pet utakmica, Njujork Niksi su poslednji tim koji je uspeo da slavi u FedEks Forumu. Juta nije loša kao gost, pobedila je na pet od poslednjih 10 mečeva na tuđem terenu, a još dva puta je izborila produžetke, gde je potom gubila od Lejkersa i Sansa.

SOLT LEJK - MINESOTA, 03.30

(Fudbal, MLS)

Da li je Minesota Junajted napokon proradila? Posle četiri poraza u prva četiri kola, uspela je da trijumfuje na prethodna dva meča, oba puta minimalnim rezultatom. Nemoćni su bili Vankuver i Dalas. Sada je rival Solt Lejk Siti, tim koji je u poslednja tri kola osvojio samo dva poena. Minesota i Solt Lejk često se sastaju, a na četiri od poslednjih sedam duela nije bilo pobednika. Po dva puta su odigrali 0:0 i 1:1. U tom periodu Minesota je trijumfovala u dva navrata, dok je jedini njihov duel ove godine, u aprilu, pripao Solt Lejku sa 2:1.


tagovi

MeksikoLibertadFudbalska reprezentacija IslandaIslandNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara