Komentari na vest

Trener Genta posle Partizana: Bilo bi nezasluženo da smo izgubili, najbolje prilike - poništeni golovi

b

batabane

pre preko 2 godine

Da je moguće da ovaj trener vodi Partizan,videli bi mnogi razliku u igri istih igraca Partizana.Sramota je da igramo sa igračem manje pored zivog Zivkovica.Sramota je da igramo povuceno uplaseno kao zecevi.Sramota je da kontru zavrsavamo sa jednim ili dva igrača.Ostali stoje oko centra.Ozbiljne ekipe u napadackoj tzv tranziciji dodju sa 4-5 igraca u sesnesterac protivnika.Ee to je fudbal.I koliko puta to ponovis toliko i vredis.Sta ovo Partizan igra.Sve se kao nesto branimo,a nikad se ne odbranimo.Naravno protiv ozbiljnijih protivnika.Soči, Santa Clara,Gent, Zvezda.Zato tvrdim da Stanoje nema poima.Kad on vidi igraca za Partizan od, Miljkovica, Scekica, Lole,Breze i slucno.Zato Gent izgleda jace kompaktnije,jer igraju,jer imaju trenera.Ali sad ce Stanoje da pokaže kvalitet, dominaciju, kako se melje protiv Indjije i Bezanije.
I

Istinaa

pre preko 2 godine

Realno jesu oni vise imali loptu ali je Partizan imao bolje sanse za gol. Stativa Natha, odbitak na prazan gol za Miljkovica, velika sansa za Jojica... Oni su imali suteve iz daljine koje je Popovic sigurno branio i jednu sansu koju je skinuo Pop nogom. Golove naravno nisam racunao u sanse ni njihove ni nas. I sam covek kaze da su im najbolje sanse ponisteni golovi iz ofsajda.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

prvi gol jeste ofsajd, drugi gol nije faul u napadu, ili ako jeste onda i povlacenje njihovog igraca u kaznenom je penal, ako se vec drzi neki kriterijum... zatim popovic je skinuo jedno 3-4 100% sanse... ne bh rekao da je partizan bio bolji
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Ovaj zaboravio stativu Natha, promasaj praznog gola od strane Miljkovica, centarsut Natha, kad je Rikardo zakacio loptu i prosla milimetar pored stative. Glupe suteve Jojica, Pantica, Meninga, itd. da ne nabrajam, to nisu ozbiljne sanse u odnosu na ovo iznad. Imao i Gent dva zicera, ali sa strana, zato je Popovic branio. Tako da ne znam sta ovaj prica. To sto imao veci posed, ne znaci mu nista, kad ga je posluzila sreca da ne primi jos 2-3 gola iz ukradenih lopti na polovini terena. A teren ispade da smeta samo njemu. Ocito mu to opravdanje sto kiksa u ligi.