Komentari na vest

Trka za Zlatnu loptu: Karim, Leva, Kilijan ili neko četvrti?

G

Gost1312

pre oko 2 godine

Realn po svemu do sad ako se uzmu u obzir brojke pa onda ostalo Benzema je najveci favorit jer je osim brojki u kojima je najjaci ponudio magiju i senzaciju u par navrata ove sezone pogotovo ove zadnje bravure u ligi sampiona, Lewa i Mbappe tu i tamo , misli m da nisu imali neke sezone drukcije i bolje od prethodnih, Lewa standard u Budenski trpa na sto smo navikli i sto se ocekuje, od lige sampiona nista, nit je nudio neke extra stvari, Mbappe je napravio iskorak i jeste igrao vrhunski i u Ligi sampiona ali ni blizu Karima, a u francuskoj ligi se ne mogu te brojke uzimati toliko za ozbiljno, po meni Lewa i Mbappe nikako s benzemom ne idu. Jos 2 igraca bi naveo a to su Salah i Mane, Salah je u kanalu ima mjesec dana, a glavni krivac je upravo mozda Mane, izgubio je finale s Egiptom u AFCON- u upravo od Senegala i Manea, a zatim i odlucujucu kvalifikacionu tekmu isto s Senegalom, to je Salaha deklasiralo, inace bi imao na kontu jos 5-6 golova i koji assist, igrao je vrhunsku sezonu do nedavno, trpao redom u svim takmicenjima, nudio je magiju kao Karim i bio najveci konkurent medutim sada se to promijenilo u par tekmi, ali ostaje jos do kraja ako se Salah konsoliduje, ima jos 3 trofeja u igri, EPL, liga sampiona i FA cup tako da ako osvoji 2 od te 3 titule to ce biti s Liga kupom 3 trofeja, a jos bitnije ako odigra vrhunski i direktno odluci koju titulu Salah se vraca na vrh s Karimom, a na kraju tu je i taj Mane koji se lansirao medu top 5 upravo zbog pobjeda sa Senegalom, trofej AFCON-a, plasman na svjetsko, Liverpulom kao i Salah vec osvojio kup, u igri 3 trofeja, zabija, asistira, ima fine brojke tako da Mane ako bude igrao ovako do kraja sezone mislim da ce se ozbiljno nametnuti za individualne trofeje.
G

Gost456

pre oko 2 godine

Ma opušteno, kupiće Arapi još jednu zlatnu loptu Mesiju. Šalu na stranu, njegova sezona u PSŽ-u sada još više govori o tome kakva je krađa bila na pošloj dodeli. I da se razumemo, daleko od toga da ne mislim da je jedan od najboljih ikada, samo konstatujem da prošle godine nije zaslužio loptu i to se sada vraća tako što ne može da da 10+ golova u Ligi 1. Ove godine ima više favorita ali mislim da će opet raditi spoljni faktori i uticati na odabir pobednika.

Delija

pre oko 2 godine

Raiardo 😂😂😂😂 pitatajte Ivicu ilijeva!

Gost12345

pre oko 2 godine

Zavisice dosta toga od zavrsnice LS i svetskog prvenstva, ali realno, u ovom trenutku je trka dva igraca po mom misljenju - Benzeme i Manea. Svetsko je Benzemina prednost jer Senegal nece daleko, ali ako Liverpul uzme LS i narocito ako Mane resi finale recimo, bice interesantno. Svakako, Benzema ima vise medijske paznje, sto je jos jedna prednost. Ovo za statistiku je glupost. Samo treba da se kaze da se glasa za najboljeg u periodu od tad do tad, i to je to. Jer ako se gleda statistika, niko sem napadaca nece da uzme ovo priznanje onda.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Јеси ли ти прочитао у текст да лепо пише да Светско првенство НЕ УЛАЗИ у обрачун за ову сезону / годину
T

Takoo jeee

pre oko 2 godine

Milan Rodic Roda ako ne uzme , onda ce uzeti Pjasentin ili Prestiz...
N

Ne ne ne i ne

pre oko 2 godine

A sta igra De Brujne ako su ovi ispred njega.Mozda nema frizuru i nije seksi tip ali je jaci igrac i vise znaci ekipi nego svi ovi manekeni.I da se razumemo nisam navijac tih arapa ali ako gledamo pojedinacno decko je najbolji i tacka...
p

plavac

pre oko 2 godine

sezona mu je ispod proseka,dosta ga pep i trosi nazad jer nema koga drugog.da se razumemo apsolutno se slazem da je pojam za dosta pobrojanih na listi ali po kriterijumima tako je kako je,favorizuju strogo ofanzivne igrace.
G

Gost_kg

pre oko 2 godine

a Mane nista a sta ako bude prvak sa Liverpulom pa osvoji ligu šampiona a vec je prvak Afrike sa reprezentacijom mozeli on
D

Djole Brestovac

pre oko 2 godine

Veliki sam navijač Barselone mnogo decenija ali pošteno ako Benzema ne osvoji ove sezone, te nagrade gume smisao. Čovek je napravio razliku u svakoj utakmici. Sportski pozdrav svima koji vole normalnu stvar a to je bilo koj sport.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Benzinac ove godine, i ranijih je bio u senci Ronalda, cak i korisniji-raznovrsniji, i po krilu i na spica i iza napadaca, kompletan igrac, bije i levom i desnom i glavom kao neko nogom!!!!! Nije bez razloga Zizu za njega govorio da je motor ekipe. Ali to su lopovska posla i da ne dobije,svi realni ce glasati za njega,njegova najbolja sezona, a traje vec deceniju na visokom nivou. Pogledajte njega i Jovica- savet deci, ugledajte se na Benzinca,nije sve u novcu.
N

Ne bitna nagrada

pre oko 2 godine

Svakako je namestena
G

Gost12333221221

pre oko 2 godine

Dosta zavisi od zavrsnice Lige sampiona
i

iz 1 u x

pre oko 2 godine

gde je Ohi, hvalili ste ga toliko da je rame uz rame sa Levandovskim
M

Mesut ozil

pre oko 2 godine

Mora mesi da osvoji, šteta što nije dao dva gola više, inače bi bio glavni kandidat
N

Njemac011

pre oko 2 godine

Šta ti fali burazerče? Koji problem imaš?
M

Mesut ozil

pre oko 2 godine

Mora mesi da osvoji, šteta što nije dao dva gola više, inače bi bio glavni kandidat
T

Terza poker

pre oko 2 godine

A el fardu ben
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Nema trke, svima je jasno i vise je nego ocigledno ko je najbolji na svetu. Karim pa 5 praznih mesta. Sve ostalo bi bila smejurija, mada nista nije nemoguce, svasta smo vidalji prethodnih godina, zato je ova nagrada i izgubila vrednost.
p

plavac

pre oko 2 godine

po meni ako luka nastavi da cupa ovako mogu komotno da mu je daju opet,ali po ovim kriterijumima samo karim.
I

I

pre oko 2 godine

Dobice Benzema, nema sumnje. Em je apsolutno zasluzio, em igra u Realu koji ima jak uticaj. Da igra na ovom nivou i sve ovo radi u nekom Arsenalu, ne bi je dobio, kao Anri. Ovako ne sumnjam ni najmanje, em je Real prejak lobi, em je, kazem potpuno zasluzio, pa 5 mesta prazno ostali.
K

Kokokokoko

pre oko 2 godine

Karim,zato sto je jedini u trci za LS i igra sezonu snova po broju golova i asistencija.
J

Jwjssjsj

pre oko 2 godine

Zato sto se forsira na silu zasto ne bi Mane osvojio ili De Brujne igraju vrhunski ili Bernarso Silva masina a ne samo golgeter i spinovi Real Madrid najvecii lopovi oduvek bili isprovlacili se i protiv Psg I Celsija svaka cast Benzemi ali previse spina ko sa nqiko drugi ne igra fudbal