Tufegdžić: Imamo imperativ, Keflavik je borben

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 15:44

Trener Akurejrija izjavio za TIP Novosti da večeras očekuje težak posao

Početak je prvenstva na Islandu, ali su neke stvari već sada prilično jasne. Ako jurite 4-6 onda treba da gađate mečeve Stjarnana, a ako, pak, preferirate 0-2 onda bi vaš tip morao da bude Grindavik. Breidablik ne gubi, a Valur voli da remizira. E, sad, šta raditi kad ovi timovi nisu u ponudi?

Večeras u okviru 5. runde Urvasdeilda Akurejri dočekuje Keflavik, u susretu ekipa koje nisu mnogo pokazale u dosadašnjem toku prvenstvene trke. Domaći tim sa klupe predvodi srpski stručnjak Srđan Tufegdžić, koji je od 2006. godine stanovnik Akurejrija. Najpre kao fudbaler, potom asistent trenera, a od 2015. samostalno predvodi ekipu u kojoj je prve korake napravio Birkir Bjarnason, standardni reprezentativac Islanda.
"Moja ekipa je favorit protiv Keflavika. Imamo imperativ posle poraza na gostovanju Hafnarfjorduru, ali nećemo imati lak posao, jer je Keflavik veoma borbena ekipa. Gosti su stigli iz Druge lige, u seriji su od tri poraza, pa će sve da učine na bi li osvojili barem bod", referiše za TIP Novosti Srđan Tufegdžić.

Izabrane vesti

Dodajmo da je Akurejri na pet od poslednjih šest utakmica igrao 3+, ali je na četiri od minulih pet primao dva ili više golova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:15 4502 ISL 1 Ka Akureyri - Keflavik kmb 1X&3+ 2,15
Ukupna kvota2,15

ISLAND 1 - 5. KOLO

Utorak
21.15: (1,70) Akurejri (3,50) Keflavik (4,80)
*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 1AkurejriSrđan Tufegdžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara