""
""

Tvrdo na severu Afrike

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 14:44

Domaćin je favorit

Radža Kazablanka i FAR Rabat odlučuju o drugom finalisti marokanskog kupa (četvrtak, 20.00). Prvi meč u prestonici okončan je rezulatom 1:1, pa je današnji domaćin u boljoj poziciji zbog gola u gostima. Prvi polufinalista je Difa el Džaditi koja je trijumfovala nad Berkaneom ukupnim rezultatom 4:3.

MOZZART KVOTE
20.00: (1,85) Radža Kazablanka (3,25) FAR Rabat (4,30)

Izabrane vesti

Kvota na keca je 1,85, pa je jasno da bukmejkeri favorizuju Radžu koja je jaka kao zemlja kod kuće, pritom daleko bolje plasirana na početku nove sezone u odnosu na današnjeg protivnika. Na devet minulih mečeva na svom bunjištu ostvarila je sedam pobeda i dva remija, a neretko je postizala dva ili više golova. FAR Rabat je nakon serije loših rezultata vezao tri pobede u gostima. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:00 3882 MAR K Raja Casablanca - Far Rabat kmb 1X&0-2 (-) 1,82

Protekla četiri susreta ove dve ekipe završena su sa najviše dva gola, a imajte na umu da je FAR Rabat drugi najneefikasniji tim u ligi, a i jedni i drugi imaju tvrde odbrane, tako da je stvarno logično da ne vidimo ovde nešto mnogo golova. Plus, i jedni i drugi su ove sezone igrali na samo 20, odnosno 33 posto 3+. Sve upućuje na tvrdu utakmicu.

MAROKO 1, TABELA: 

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizakladionicaMarokosportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara