Kvinsi Promes (©Reuters)
Kvinsi Promes (©Reuters)

Uhapšen Kvinsi Promes, prete mu četiri godine zatvora

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.12.20. | 12:56

Umešan u sukob završen ubadanjem nožem

Napadač Ajaksa Kvinsi Promes nije mogao da spava na lovorikama jutros posle još jednog njegovog gola u pobedi Kopljanika, pošto ga je rano probudila policija.

Nimalo bezazlena stvar, Promes je uhapšen i odveden u pritvor zato što je učestvovao u incidentu koji se završio ranjavanjem nožem. U pitanju je bio, kako pišu holandski mediji, sukob u kojem je jedan član Kvinsijeve porodice ranjen.

Izabrane vesti

Za sada se ne zna kakva je tačno bila uloga Ajaksovog fudbalera u ovom sukobu, ali je osumnjičen za saučesništvo i odveden u pritvor u kojem će ostati tri dana. Maksimalna kazna koja mu preti za ovo delo je četiri godine zatvora.

Ranjena osoba nije životno ugrožena, pošto je bila ubodena nožem u koleno. Interesantno je da se sve desilo još pre mesec dana.

Za incident smo čuli pre mesec dana, vodila se istraga, koja je dovela do hapšenja rano jutros“, rekao je novinarima Želmer Gerds, portparol holandske policije.

Saopšteno je takođe da se čekao pravi trenutak kada se Promes uhapsi. Ako se da zaključiti samo na osnovu tih detalja, čini se da se fudbaleru Ajaksa ne piše dobro. 


tagovi

HolandijaKvinsi PromesAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara