Komentari na vest

‘Umri, Livaja’, nestvarni promašaji i tragedija Rijeke: Dinamo do pobede iz penala u nadoknadi

T

Torbicis

pre 2 meseca

Da naučimo nesto od Hrvata,liga da nam bude maksimalno sa 10 do 12 klubova
b

bosko2020

pre 2 meseca

Ma namjesta se uvelike i tamo,koji penal tj koja sprdnja.Ako se malo sjetite,cim je Hajduk i ove i prosle godine bio na nekih 7,8 poena viska,nekim slucajem sve to uprska il porazom il remijem i opa la eto Dinama opet u vrhu.Mada pod navodnicima mozda ce prvak biti Rijeka,eventualno Hajduk.
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Gledao sam tekmu. Rijeka se sklanjala u drugom poluvremenu, još kad je ušao Ademi i došapnuo nekima iz Rijeke par reči videlo se iz aviona da je štela. Drugar pored mene je igrao na lajvu keca, verujte bez stresa smo pratili i čekali po kom modelu će ga Dinamo dati, i dao ga je naprovidnije, kad već nikako nisu mogli, penal u zadnjem minutu, igrač Rijeke bez ikakve potrebe udara laktom protivnika. Nemam ništa protiv štela, svi šteluju. Plus mi je drugar dobio. Ali u Hrvatskoj navijam za Hajduk, i nije mi jasno da oni ne mogu nijednu tekmu da zatvore ovako kao Dinamo. Pritom, Dinamo zatvara protiv Rijeke koja se direktno bori za titulu.
N

Nanas

pre 2 meseca

Odavno besmisleniji komentar nisam procitao, i uvek se smejem ljudima kada kazu za utakmicu u kojoj je gol postignut u 90+5,6 min da je namestena,a svako ko bilo sta zna o fudbalu,zna da se utakmica ne namesta tako
G

Gost iz HR

pre 2 meseca

Ni ti ne vjerujes sta si napisao 🤣🤣
B

BAČVICE

pre 2 meseca

HAJDUK IMA NAJKVALITETNIJE IGRAČE ALI NEMA SRIĆU SA UPLAŠENIM TRENERIMA..... POLJUD I TORCIDA POJEST ĆE DINAMO ZA MISEC DANA...TO JE KLJUČNA UTAKMICA KOJA VRIJEDI 6 BODOVA...
Z

Zehheud

pre 2 meseca

Dvojka na Dinamo ko kuca... Hajduk ne bi dobio da igra odlucujucu protiv 5 ligasa za titulu.
P

Plavi10

pre 2 meseca

Da poslje Rijeke i Dinama.
P

Pu

pre 2 meseca

Jasenovac
h

halo

pre 2 meseca

Hajduk jedini klub na planeti koji će u trci između dva kluba uspeti završiti treći.
N

Neutralni gledalac

pre 2 meseca

Bruno Goda,prodao tekmu?!?Jbt pa onako udariti napadaca u 16m, pri cemu nema sanse da dodje do lopte....pametnom dosta
n

nick kerr

pre 2 meseca

Одавно нису имали трку утроје. Гледао сам зато њихове дербије, најпре овај и Хајдук-Динамо. Сваки меч невиђено тврд, ужасно досадан. И још хрватски коментатор прича како је Хајдук доста добар ове сезоне, а Хајдук сву годину добија мечеве на силу. Не занима ме гледати њихове мање мечеве, само дербије, но пошто су им дербији доста слаби, не треба гледати њихову мучену лигу осим резултата.
a

abrakadabra

pre 2 meseca

Ako se pitate zasto je hrvatska bila 2ra pa 3ca na SP i zasto dinamo prolazi betis i imaju konstantni uspeh u evropi, pogledajte njihovu ligu i tabelu, bore se 3 ekipe za tituli, stadioni puni, infrakstruktura odlicna, druga liga kvalitetna i konkurentna, igraci se prodaju u top5 lige konstantno itd itd.
i

ibrakadabra

pre 2 meseca

dok je mamic bio.maksimir jw bio prazan.dinamo pevak vec u septembru,hajduk sw raspadao..stadioni imaju dva i sada tri..ako racunas osijek..igraci ti talenti sw vecinom vratili brekalo..pjaca..rog..ovaj penal ni dario simic ne bi svirao ako.im je on predsednik..dogodila im se fantasticna generacija modric..perisic..mandjukic..brozovic..
N

Nanas

pre 2 meseca

Koji uspeh im imaju timovi u Evropi ??? Koji stadioni su im puni ??? Mislim,da u vreme kada je sve vrlo lako proveriti,nije lepo pisati neistine,ili ako vec pises,navedi sve te uspehe,ili je kod tebe ono klasicno,sve tudje mi je sladje...
n

nick kerr

pre 2 meseca

Буквално свако слово које си написао је неистина.
T

Triglicerid

pre 2 meseca

Bravo za komentar. Ove komentare iznad ne bih komentarisao, ljudi zive u nekoj iluziji i paralelnoj realnosti.
j

jure

pre 2 meseca

ovo je Srbi nogomet..pun stadion..brz nogomet..kvaltet ..vi ste krasni samo u pisanju saopstenja!
S

Smjesansi

pre 2 meseca

Sto se pravis hrvat ili ipak si navijac partizana?
N

Nanas

pre 2 meseca

Ti ono zoves stadionom ??? Jos samo reci da je bila neka koreografija ,ali da se ovaj put moze procitati....
B

Boogy

pre 2 meseca

Otkud to? Kako su novinari pisali ja sam mislio da Dinamo ima bar 10 bodova manje. Kad ono, ako dobije zaostalu utakmicu niće prvi.
B

Bar Kohba

pre 2 meseca

Gledao sam veci deo tekme, Rijeka se dobro branila, Dinamo bio malo opasniji, kraj i penal nisam video i ne znam da li je bio. Dinamo je svakako povlascen u HNL, ali ima tu jos dosta da se igra, licno bih voleo da Hajduk osvoji, a moze i Rijeka, Dinamo ce vec sledece sezone da osvoji, sad mogu jos dalje u LK, pogotovo posle Betisa, a sa Paokom su tu negde, imaju sansu da prodju.
а

а што си Ти

pre 2 meseca

уопште и послао овај коментар??
3

3579

pre 2 meseca

Кога ће хрвати да мрзе него Србе. Ливаја је наш брат Србин.
a

ako ti je

pre 2 meseca

livaja brat onda ti je i perkovic..
r

rijekaaaa

pre 2 meseca

Rijeka ce biti prvak na kraju, zivi bili pa videli.
m

mirko maricrerer

pre 2 meseca

Mirko Maric ocajan fudbaler. Toliko.
B

Baksuz

pre 2 meseca

Sudac debelo navlacio za Dinamo, 10 ovakvih faulova nije svirao za Rijeku dok je za Dinamo odmah pokazao na penal , situacija iz prvog poluvremena kada nakon gledanja vara ponistava opravdano golmanu zuti ali ne kaznjava igraca dinama koji je gurnuo igraca rijeke i slag na tortu i loptu daje dinamu.
g

gost 098

pre 2 meseca

Gledaj ti Zvezdu,za drugo nisi!
b

baksuz

pre 2 meseca

@ gost ja gledam sve sto mogu aa navijam za Zeljeznicar :)
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Vecih luzera od ovog Hajduka nema ni talicnije i srecnije ekipe od Dinama a nikad slabijeg u zadnjih 15 godina...Uprava Hajduka prosipa pricu navijacima dovodjenjem povredjenog Perisica koji nece cestito ni obuci dres Hajduka...Da nije povredjen on bi sad bio u nekom klubu lige 5 ili Arabiji a ne u Hajduku...A navijacima ne treba puno da se zanose. Procice splicani ove sezone kao Dortmund i Berlin prosle...Celu sezonu Bajern treci a oni dele prvo mesto i onda Bavarci kao po navici budu sampioni Nemacke...i onda im kriv Bajern a torcidi i armadi kriv Dinamo, gura ga drzava..
B

Benny blanco

pre 2 meseca

Vamos dinamo
V

Vi

pre 2 meseca

Sa mocarta ste zaljubljeni u taj dinamo, još mu i tepate. Najodvratniji klub koji postoji. Čuj modri.
N

Nanas

pre 2 meseca

Oni su zaljubljeni u njih sve,svakodnevno bombarduju objavama iz njihove lige,proglasice je jos malo za sestu ligu u Evropi,autosovinizam na delu
G

Gosttt

pre 2 meseca

A sto vama smeta da Mozzart postane regionalni medij, ja sam Hrvat i ovo mu je najbolji sportski portal u regiji i volim da ima vijesti i o hrvatskim klubovima, ne vidim tu problem?!
N

Nanas

pre 2 meseca

Gosttt@ treba da stave da su regionalni portal,da imaju dopisnike u Zagrebu,Sarajevu,Banjaluci,Skoplju,Podgorici i onda ne bi smetalo uopste,ovako ne vidim razloga da se tolika paznja poklanja,bez ikakve zle namere,niste bili zadovoljni drzavom zajednickom,vas izbor,hvala lepo i dovidjenja,pratim vas isto kao Poljsku,Cesku,Slovacku ligu,ni manje ni vise od toga,i nema potrebe za bilo sta vise