Lazar Rosić (©AFP)
Lazar Rosić (©AFP)

Veliko pojačanje na Karađorđu, Lazar Rosić stiže u Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.08.23. | 08:30

Ugovor bi danas trebalo da bude potpisan

Dve takmičarske utakmice u sezoni i sedam lopti u mreži Lazara Carevića, a bilo bi ih i više da nije njega bilo među stativama. Pa ipak, svima u Novom Sadu je očigledno postalo jasno da poslednja linija mora bolje, pa je trener Radoslav Batak dobio veliko pojačanje na štoperskoj poziciji. Kako piše Sportski žurnal, tm Vojvodine od danas bi trebalo da bude jači za Lazara Rosića.

Pasionirani ljubitelji domaćeg fudbala dobro znaju o kome se radi, jer je Rosić bio veoma dobar u prvom mandatu u Novom Sadu (pre toga igrao za Radnički iz Kragujevca i Radnički iz Niša), pa je zbog toga i dobio priliku da se sa Karađorđa preseli u portugalsku Bragu u transferu teškom 750.000 evra.

Izabrane vesti

Kasnije je igrao i za Nasional i Moreirense, da bi 2022. otišao da se obezbedi na Bliski istok i potpisao za Kor Fakan. Ugovor sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istekao mu je 30. juna i sada sa čistim papirima traži novi angažman.

Izgleda ga je pronašao u Novom Sadu. A, ako se to i desi verovatno će odmah uskočiti u prvu postavu Lala, jer sa kvalitetom i iskustvom koje je sakupio tu mu je svakako mesto.



tagovi

Lazar RosićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara