Vilijan Žoze proslavlja pogodak sa saigračima (Foto: AFP)
Vilijan Žoze proslavlja pogodak sa saigračima (Foto: AFP)

Vilijan Žoze potopio Žutu podmornicu u poslednjim sekundama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 21:32

Viljareal pao na Madrigalu u šestom minutu nadoknade

Odličan meč između Viljareala i Real Betisa na startu nove sezone u Premijer ligi. Bilo je golova, žestokih startova, poteza za divljenje, a nije izostala ni drama. Kada se činilo da će dve strane podeliti plen, Vilijan Žoze je domaćina koji je izgledao kako da se predao i pogotkom u šestom minutu nadoknade doneo tri velika boda Verdiblankosima - 1:2 (0:1).

Igrao se 20. minut kada su gosti iz Sevilje stigli do prednost. Sve je počelo dobrim startom zadnje linije, usledila je brza transformacija, Isko je proigrao Luiza Enrikea po desnom boku, ovaj probio odbranu rivala, prodao fintu čuvaru i ostavio loptu na tacni Ajozeu Perezu, a bivši napadač Njukasla veoma preciznim udarcem matira Filipa Jorgensena. Pogodak pogledajte OVDE.

Izabrane vesti

Do odmora nije bilo promene rezultata, mada je poništen pogodak Gvida Rodrigeza iz 36. minutu. Argentinac je posle slobodnjaka Iska glavom duplirao prednost Betisa, ali je bio u ofsajdu.

Mogao je Viljareal do izjednačenja posle samo sedam minuta igre u nastavku, ali je Huan Fojt pogodio stativu. Ipak, u 61. minutu nije bilo spasa gostima. Aleks Baenja je uputio sjajan centaršut iz slobodnog udarca s desne strane, Horhe Kuenka poleteo i glavom veoma efektno zatresao mrežu Betisa za 1:1. Pogodak pogledajte OVDE.

Usledila je velika borba, Žuta podmornica je bila opasniji rival i u nastavku, ali kada se činilo da je sve gotovo, Betis dolazi do trijumfa. Fudbaleri Viljareala kao da su samo čekali da sudija označi kraj susreta, gosti su krenuli u napad, previše je prostora na desnom boku ostalo Jusufu Sabaliju, koji je imao vremena da dobro sagleda situaciju pred golom rivala i uputi dobar centaršut. Pogodio je u trepavicu Vilijana Žozea, koji glavom sa sedam-osam metara postiže pogodak za pobedu! Pogledajte ga OVDE.

PRIMERA – 1. KOLO

Petak

Almerija - Rajo Valjekano 0:2 (0:2)

/Palason 20pen, Enteka 28pen/

Sevilja - Valensija 1:2 (0:0)

/En Nesiri 70 - Dijakabi 60, Gera 88/

Subota

Real Sosijedad - Đirona 1:1 (1:0)

/Kubo 5 - Dovbik 72/

Las Palmas - Majorka 1:1 (1:0)

/Viera 29 - Railjo 70/

Atletik Bilbao - Real Madrid 0:2 (0:2)

/Rodrigo 28, Belingem 36/

Nedelja

Selta – Osasuna 0:2 (0:1)

/Garsija 24, Gomez 74/

Viljareal - Real Betis 1:2 (0:1)

/Kuenka 61 - Perez 20, Žoze 90+6/

Hetafe - Barselona U TOKU

Ponedeljak

19.30: (2,20) Kadiz (3,20) Alaves (3,80)

21.30: (1,35) Atletiko Madrid (5,30) Granada (10,5)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Vilijan ŽozeIsko AlarkonAjoze Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara